Právě je so leden 11, 2025 23:09
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
Předmět: |
|
|
mam taky napad, vcera som skusal hrat Australiu s pouzitim SNOW FRANCE a jazdilo to skutocne ako na snehu,
co takto spravit snehove textury na sotolinove trate (viem ze niektori ludia by to dokazali,
minimalne ti co robili Snow France alebo Montekland), viem ze v australii moc nesnezi,
ale mne by to nevadilo, bolo by to asi na dlhsie, ale stalo by to za to, teda aspon podla mna,
dufam ze ma zas tento prispevok neukamenujete cus |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: po říjen 19, 2009 14:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Stahni a nainstaluj RSRBR 09. Tam mas vsechny trate na vsech povrsich, tzn. asfalt, sotolina i snih. Jen zapnes, vyberes povrch, vyberes balik aut a jedes... |
|
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 15:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
ale myslel som to tak aby to slo aj cez plugin a mohli sme zakladat turnaje s takymi tratami |
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: po říjen 19, 2009 15:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATINA Tomas
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Stahni a nainstaluj RSRBR 09. Tam mas vsechny trate na vsech povrsich, tzn. asfalt, sotolina i snih. Jen zapnes, vyberes povrch, vyberes balik aut a jedes... |
Nerozhodi mi to plugin, nebo da se to snadno odinstalovat ? |
|
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 19:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Rozhodi to vse, udelejte si zalohu RBR. Ja kdyz driv pouzival RSRBR, tak jsem to resil tak, ze jsem proste vzal celou slozku RBR a zkopiroval si ji a do ni instaloval RSRBR. Takze jsem mel pak 2 verze RBR v pc, jednu na plugin a jednu na "blbosti" |
|
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Myra43
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Ja si myslím,že na trate Vaška Šourka to nemá,ale snaha tam je |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: st říjen 21, 2009 7:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Myra43 napsal: |
...ale podle zamčených témat o českých tratích větřím nějaký problémek... |
Tam je neco o tom jaky jsou cesi na rbr.onlineracing.cz ... eee... "darebaci" (ty slova jsou ostrejsi), ze chtej na tehle tratich akorat vydelavat prachy resp. ze jdou jen po penezich a proto tyhle trate nemuzou bejt v RSRBR a ukazme si na ne a podobne.
Tohle nebude "problemek", tohle bude hlavne nepochopeni vyostrene na nejvyssi moznou miru. |
|
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 10:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
jak stiahnem tie trate?? ked sa to vobec da |
|
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 12:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
u kazde trate mas napsane, jestli je hotova nebo ne, a u te jedne hotove je odkaz |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: st říjen 21, 2009 12:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Moc jsem z toho nepochopil,snad jen že jsou hotový ty 2 mezi betonama a patníkama?Tak to nic...Ale tuhle jsem někde viděl asi 2 tratě,sice z BTB ale nevypadali vůbec špatně,teda jak už tady padlo,na Vaškovi tratě to už vůbec nemá ale lepší než nic.Takže teď položím asi hóóódně blbou otázku ale musím protože už mám z těchto pořád se opakujících tratí dlouhodobou totální depku a mockrát už jsem byl na úplný hranici toho,abych to tady zabalil.Takže
1. je možný že by se objevili i nějaký tratě cizích tvůrců?Pokud někdo na něčem dělá?Asi jo ale moc toho není že?Ale proč...
2. je možný použít na pluginu tratě z BTB? (mám teda tušení že se psalo že ne ale zkoušel to někdo?) .Samozřejmě že asi drtivá většina tratí z BTB je totálně o ničem ale vyjímky se tam najdou...Není to ono ale lepší než drátem do voka si myslím...
3. je možný použít nebo nějak překonvertovat po doluvě s původními autory tratě z jiných simulací?Třeba pár kousků se i v RFactoru najde...
4. je nějakej výhled do budoucna že by někdo vytvořil nějakej editor ve kterým by se ty RZty dali udělat jednoduše?Tak aby to zvládl i nováček?Taky se tady kdysi o něčem psalo
5. a další asi už dávno zapomenutý téma-Tarmac mod.Bude,nebude?Myslím pro plugin a taky jen některý rzty,je mi jasný že všechny se pro to nehodí ale pár by se jich určitě našlo.
Prosím neukamenujtě mě za to ale musel jsem se na ty věci zeptat,snad bude aspoň jedna z odpovědí pozitivní....
|
|
Zaslal: so říjen 24, 2009 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Satin Tom
|
|
|
su zmateny v rsrbr je trat zadverice-rakova nebo co? |
|
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 8:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
O tom tu ale nepadlo ani slovo |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: ne říjen 25, 2009 9:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Pokusím se odpovědět Vlastimilovi aspoň dle toho, co si trochu pamatuju, kdyžtak mě někdo opravte...:
1. Řekl bych, že toho je víc než si myslíš. A je to spíš na domluvě, zda se objeví.
2. BTB tratě by použít šly, ale pro účel pluginu se, tuším, musí prakticky celé překopat.
3. rFactor je, co se modelování tratě týče, na podobném principu, takže si myslím, že to jde.
4. Dle mě je to jednoduché i v Maxu. Asi největší problém je ale v časové náročnosti. Myslím si, že nějaká nepříliš dlouhá primitivní trať se dá zvládnout i poměrně rychle v řádech pár měsíců... Záleží, co chceš.
5. Tarmac mod co si vzpomínám odešel i s jedním hardiskem. Jak je to komplikované předělat netuším. Natož nevím, jak by to vypadalo s aplikací pro plugin. Ale myslím, že by to bylo dobré zpestření. |
Naposledy upravil CERVENKA Filip dne ne říjen 25, 2009 20:39, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: ne říjen 25, 2009 10:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Vlastimile, na dve otázky ti odpoviem presne:
2. nie
3. áno |
|
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|