Právě je čt prosinec 26, 2024 22:11
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MARYSKO Tony
|
Předmět: Vlhko, mokro je horší než tma. |
|
|
S tou tmou, to jsou jenom detaily. To jak to je to bohatě stačí. To co je ale mnohem horší, že Hrádek a Liptákov jsou na vlhku a mokru téměř neodjetelný. Auto se spíš chová jak na ledu, než na mokru. Tahle kombinace tu teď byla taky a je spíš o štěstí, jestli to člověk dojede. Strýčkovy nebo Francie, tam s tím takovej problém není. |
|
_________________ M-Rallyteam(Marysko Racing) |
Zaslal: ne listopad 01, 2009 22:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PASKER Dan
|
Předmět: |
|
|
Ahoj,
měl jsem nehodu při poslední RZ, kdy jsem musel odstoupit pro poruchu převodovky a neposlalo mě to před druhou etapou do servisu. Jsou moje obavy správné, že nebudu moct jet druhou etapu??? |
|
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 9:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Vzhledem k tomu, že jsi potom ještě napsal komentář, tak myslím že sis servis "odklepl" nějakým rychlým dvojentrem. D druhé etapy Tě to pustí, nevím ale jak na tom bude Tvoje auto. Pokusím se to prověřit.
Prověřeno: auto je OK, na startu druhé etapy bude vše v pořádku. |
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 10:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PASKER Dan
|
|
|
Děkuji za odpověď - ten "dvojklep" je možný, tedy chyba z mojí strany. Vzhledem k poškození převodovky je jasné, že zůstanu stát na startu druhé etapy, přesto se veřejně zeptám, jestli by s tím nebylo možné "něco" udělat. Děkuji.
Aha, dočetl jsem Tvůj příspěvek do konce, děkuji, ale přesto ještě jednu otázku - znamená to, že mám opravené celé auto? |
|
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
Ahoj,
na rz 5 Mineshaft jsem dostal dle mého názoru neoprávněnou penalizaci 15s za zkrácení tratě. Žádost o přezkoumání i s replayem sem poslal na email TR. Vím že to nejde vyřešit hned, jenom se chci zeptat zda to někdo bude posuzovat...
díky, Kuba |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: po listopad 02, 2009 10:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Kubo, jsi tady na pluginu už dost dlouho na to abys věděl, že to budu posuzovat já a za ty roky už jsem x-krát psal, že žádosti o smazání pentle řeším průběžně, jak mi vyjde čas. Většinou, až se mi toho sejde víc. Pokud znáš pravidla, tak pentli buď smažu pokud ne, dostaneš pm s vysvětlením proč . Určitě na tebe nezapomenu, brouku. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po listopad 02, 2009 10:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KYSELY Jiri
|
|
|
Já jen přidám do kotle, skladba RZ se mi líbí, s tím problémem Nkařů na Hrádku a Liptákově - Jezdím WRC a dělá mi to taky, po odjetí jedné z nich mám auto na sračky resp. celý podvozek, ale dělá to mám dojem jen na jedné.
K příspěvku o nesjízdnosti Hrádku a Liptákova na mokru bych přidal hlas. Na TR jsem tam už letos skončil taky. Tyto tratě se mi zdají pěkné, ale mají své bugy, které já jako jezdec bohužel řešit nemůžu. Uvedu jen pro příklad - na Hrádku jedna po prudké vracečce doprava na rozbitém asfaltu a "nepřekonatelný" sloupek uvnitř zatáčky dole pod kopcem, to, když smetu plastový sloupek na krajnici neznamená že začnu hořet(pokaždé), nemluvě o tom, že nejednou jsem šel mimo trať, protože se auto najednou stalo nezvladatelné a neubrzditelné. Ty místa, kde jsem už párkrát vyletěl jsou až přehnaně klouzavá a nezvládá to ani odlišné nastavení diferenciálů. A taky škoda, že na slabších počítačích(na mojem např.) se za mokra a vlhka tratě sekají, .... ony se sekají sice i v suchu ale ne tak moc. S tou fyzikou cesty by se ale podle mě mělo něco dělat, protože tohle se mi nezdá v pořádku.
Jo ještě, jeden můj názor viz začátek příspěvku.
trochu bych to poopravil - skladba tratí vynikající, ovšem ten PTD Sprint mě úplně irituje když je v těch turnají, příšerně se seká, volant má pomalou odezvu a v tom lese za pravým vracákem před cílem se nedá jet vůbec. Volant mi reaguje ... dovolím si říct tak o 1/2 sekundy opožděněji, takže to je jen můj krátký příspěvek
Jinak přeji Všem hodně zdaru do letošní sezony a do již spuštěného podniku KCM.
Ahoj Jirka (FIST team) |
|
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 18:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MUDRAK Vojtech
|
Předmět: .... |
|
|
zdarec lidi,mám menši problem...daval sem fotku na stranku team rally... a udělal sem chybu....dal sem to pod jinší méno (KRATOCHVIL Roman) nevím na koho se mám obradit..předem díík |
|
_________________ http://img217.imageshack.us/img217/1277/rbr447kopiei.jpg |
Zaslal: po listopad 02, 2009 18:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Mám problém,chcem ísť KCM a vypíše mi toto : Wrong weather in definition tracksettings.ini
Bol by niekto tak láskavý,kto už KCM šiel,či by mi to neposlal? Mô)ze byť na www.ulozto.sk
Ďakujem pekne |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
tak to neva zrovna jsi trefil na krtka a ten stejně skoro nevidí |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
For Mudrak:
To bude mít Krtek radost Dej vědět přes P.M. Michalu Senkovi.
For Kysely:
A co budeš říkat,až vydá Roman Bárta svoji new trať,to už asi nerozjedeš vůbec... Jako chápu,že né každý si vydělává,ale upgrade PC není až zase tak velká zátěž,když se to dělá postupně. Dcera má 4 roky starý PC a vše šlape v pohodě. Kurňa chlapi a děvčata je 21. století,tak nechtějte,aby new tratě šly na 486 |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEMNICKY Martin
Založen: 03. 10. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
MARGECANSKY Martin napsal: |
Mám problém,chcem ísť KCM a vypíše mi toto : Wrong weather in definition tracksettings.ini
Bol by niekto tak láskavý,kto už KCM šiel,či by mi to neposlal? Mô)ze byť na www.ulozto.sk
Ďakujem pekne |
http://www.ulozto.sk/2967348/tracksettings.rar
Tu máš GL |
|
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Mno, já zcela chápu problémy některých lidí s upgrade počítače. Já mám historika vyloženě, ale Hrádek a spol. se mi neseká ani za deště v KCM. A to mám PIII 800 Mhz a 512 MB Ram. Tak snad že by byl problém v něčem jiném ??? |
|
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
JaPane, ty jsi extrém to jsem měl před 8 lety |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
mám PIII 800 Mhz a 512 MB Ram. Tak snad že by byl problém v něčem jiném ??? |
tak to uz si ovsem ale delas srandu ne? |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: po listopad 02, 2009 19:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|