Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HERTL Jaroslav
|
Předmět: realita |
|
|
Tak já opět doplatil na realitu poškození když jsem 10 m před cílem 1RZ tuknul o ten dřevěný ohradník a konec. Jsem vždy vytočen do nepříčetnosti a ani večeře mi nechutnala. Klacek který by ukopla moje 13letá dcera mi pokazí celý turnaj. Už nemám náladu jet druhou část. Přeji všem více štěstí.
|
|
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
Předmět: servis po 1. Etape |
|
|
to Michal: ohladne servisu po sr v poslednej rs etapy - hned po havarii som dostal okno pre komentar - bez moznosti servisovat - ci tomu niekto veri a ci nie - nemienim tymto ziadat o nic nakolko si myslim ze by to bolo len hadzanie hrachu o stenu ale jedno je iste - aj bez uklepavania sa ten servis nie vzdy nabehne - kazdopadne som zvedavy ako sa mi to zatvari pri 2.e - ocakavam ze auto bude ndpojazdne - ber to ako popisanie faktu - nie vyplakavanie ci podobne .
go TSKRT go |
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: po listopad 02, 2009 21:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
Předmět: |
|
|
Neboj, auto bude jako nové! Stejný problém řešil Dan PASKER. Kontrolovali jsme databázi a auto bude na startu etapy bez únavy a poškození. |
|
Zaslal: po listopad 02, 2009 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Michale ŠENKU: jelikož jsi smazal co jsi považoval za "v nehodné" tak připomínám že váš "TEAM" testoval za hranou "solventnosti" a tudíš se domnívám což už řada lidí ví.... že na turnj ač je to který koliv je čas neomezený a jen tvé Ego si říká víc pro TR nezlob se na mě ale co založíš to máš a ne že ty to máš jinak pro TR PRAVIDLA PLUGINU JSOU
nechci se do tebe navážet ale je to tak
Ps mě trvá založení............ 5min pokud mám vše OK HOWK |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út listopad 03, 2009 2:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
To je psáno jakou řečí? Co to tady meleš? Buď to nepiš ožralej, nebo si to po sobě přečti, aby z toho aspoň někdo něco měl.
Kolikrát jsi zakládal turnaj o 24RZ, kde Ti v podkladech od tvůrce turnaje většinou nesedí denní doba a počasí? Já asi nejsem takovej rychlík. Já to zakládám minimálně třičtvrtě hodiny. (když to jde dobře). Jestli o to teda šlo, protože to je pomalu to jediný co jsem z Tvých keců tady přeluštil.
Takže jestli máš ještě něco na srdci, tak to sem klidně napiš. Ale česky a srozumitelně! A než to odešleš, třikrát si to po sobě přečti. |
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 7:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: i mě se to stalo |
|
|
PASKER Dan napsal: |
Ahoj,
měl jsem nehodu při poslední RZ, kdy jsem musel odstoupit pro poruchu převodovky a neposlalo mě to před druhou etapou do servisu. Jsou moje obavy správné, že nebudu moct jet druhou etapu??? |
Ahoj, i mě turnaj nepustil do servisu a jsem si jistý, že jsem nic neodklepl.
Samozřejmě, "co znamená jistota?". Ale je mi to hodně divné. Michal Šenk psal, že do druhé etapy mě to pustí ( za jehož rychlou odpověď děkuju) Ale jestli mám spravené auto, to nevím. Nebylo moc rozbité, ale po Liptákově je vždy podvozek poničený. Teď nevím, jestli čekat, nebo řešit. Mám také žádost za neoprávněnou 5 min penalizaci SR a nechci už vedení moc otravovat |
|
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 10:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
Předmět: Re: i mě se to stalo |
|
|
Boha ,
pokud je dvou etapový závod tak poškození z první etapy se prozatím nedá přenášet do další etapy .
Napíši to ještě jednou a jednodušeji :
Poškození se nepřenáší z etapy do etapy - pokaždé se začíná s naprosto novým autem .
|
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 10:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
to Bittner Jan: To není tak úplně pravda. Situace z velmi nedávné doby: Jel jsem dvou etapový závod SLORBR, v předposlední RZ první etapy, jsem na konci biss nabral stolek pořadatelů tak mohutně, že jauto bylo na kaši. Odjížděl jsem na Bohemku, tak jsem komp shodil vypnutím zásuvky. Vlezu do druhé etapy a ehjle motor na hadry. Takže poškození se přenáší mezi etapama.
Edit: pro ty co už četli originál, rotoval jsem jinde |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: út listopad 03, 2009 11:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
ono asi malo lidi vypne komp pres zasuvku |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: út listopad 03, 2009 17:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
To jsem si nikdy nevšimnul, že auto je ve druhý etapě zcela nové. To potom tedy ten servis po poslední RZ dne postrádá smysl. |
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Tak kluci. Mám to za sebou a nádhera. Pěkně jsme to poskládali že jo? Jinak Hrouďas O5 nezklamal. Ta jeho zeleň v Austrálii je něco úžasného!!! Velký dík za to!!! Hoj ve druhé etapě... |
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
to Bica : ano je to tam jen pro parádu |
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 18:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOHNICKY Filip
|
Předmět: Problém s TrackSettings.ini |
|
|
Zdar všem. Mám problém...při spuštění TR KCM to na mě řve špatné počasí v souboru TrackSettings.ini. Minulé dva podniky TR jsem odjel bez problémů a od té doby jsem v RBR nic neměnil. Poradí mi někdo co s tím? Díky. |
|
_________________ skype: figi6808 |
Zaslal: út listopad 03, 2009 19:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Zdravím,
dostal jsem na Mineshaftu neoprávněnou penalizaci 15 sec. Ta mi byla po kontrole replaye odmazána, najednou tam mám ale penalizaci 9 sec. a to až ve výsledkách "po" a ne "na" RZ 5. Může na to někdo kouknout. Díky |
|
|
Zaslal: út listopad 03, 2009 19:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Čas máš v pořádku. Penalta ti byla odmazána v plné výši, i když to bylo o fous . Těch 9s je jen chyba pluginu, která občas takový zbytek nechá ovšem jen zobrazením ve výsledcích, skutečný výsledný čas je v pořádku. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: út listopad 03, 2009 21:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|