Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHRASTINA Pavel
|
Předmět: |
|
|
Stanislave Pecho, je mi tě líto....za to cos udělal na trati a ještě více je mi tě líto za tvoji skutečně inteligentní reakci v tomto vlákně. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: čt listopad 19, 2009 21:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JOHN Tomas
Založen: 18. 08. 2007 Příspěvky: 43 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
já už se musim smát... Toto je taky ukázka chyby tratě Stanislave?? Čuměl jsem jak debil kudy jsi to vlastně jel... Jak píše Pavel je mi tě ubožáku líto... Víc už k tomu nebudu říkat.. Škoda slov |
|
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 21:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Tak tohle je opravdu hnus.Člověk se tady snaží a pan pecha jezdí takto.Tohle bych opravdu něják potrestal.Z obou videí jde vydět že to měl najeté a jel na jistotu.Snažím se nemluvit sprostě tak to raději ukončím nebo s tím začnu |
|
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 21:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
hmm nieco take som myslel, ale ze sa ti to podari najst tak rychlo to som nemyslel skvela praca Karle
nedalo by sa to vyriesit zavedenim cervenych zon, ze ked sa tam dostanes, tak zavolas divakov??????? |
Naposledy upravil KRPELAN Michal dne čt listopad 19, 2009 22:00, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: čt listopad 19, 2009 21:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Daniel
|
|
|
Tak to čumím jak blázen kudy se dá jet. To by mě nenapadlo. By mě zajímalo co napíšeš teď |
|
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 21:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
2 KRPELAN:
Jen mě udivuje,že o tomto jsi věděl a nic si nikomu neřekl... nejezdíš náhodou též "zajímavě" |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt listopad 19, 2009 22:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
To bude asi chyba trati........
Něco mi tu ale nesedí, proč by jako ty replaje vyvěšoval? Schizofrenie? |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: čt listopad 19, 2009 22:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JOHN Tomas
Založen: 18. 08. 2007 Příspěvky: 43 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Projel jsem celej ten turnaj kde zdolal ten PTD na 11 pokus.. založil si turnaj jen pro sebe na arkádu a jezdil a jezdil a jezdil... sice jsem nechtěl už psát, ale tak kdyby to někoho ještě zajímalo, odkaz na ten turnaj:
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=tourmntres2&torid=1d8a4b4d51dcfe4ca6d9307421d848fc&stage=3
Btw: Vim, že to neni moc k smíchu, ale když tak koukám na ty rekordy mezi těma Nkama tak tam válčí, kdo tam líp přeskočí ten plot a líp se trefí na ten cut do cíle.. |
|
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 22:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRPELAN Michal
Založen: 18. 07. 2007 Příspěvky: 206 Bydliště: Valaská Belá, Slovakia
|
|
|
HAZE Jiri napsal: |
2 KRPELAN:
Jen mě udivuje,že o tomto jsi věděl a nic si nikomu neřekl... nejezdíš náhodou též "zajímavě" |
samozrejme ze jazdim zaujimavo, ale nepodvadzam, to ze o tom viem, neznamena ze hned musim podvadzat ci hej?? a myslim si ze s tou predokolkou by som sa na PTD odtial ani nevyhrabal...
neverite?? pozrite si aj moje replaye a pripadne ma dajte na YOUTUBE, nech je sranda, lebo ten moj Upload je mizerny |
Naposledy upravil KRPELAN Michal dne čt listopad 19, 2009 22:27, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ N4,A6
RBR cars installation guide http://rbr-car-installation-guide.wz.cz/ |
Zaslal: čt listopad 19, 2009 22:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Tak toto už je nehoráznosť Človek sa tu snaží roky a uvidí toto? Stano,robíš hanbu najväčšiemu Sk týmu,slovenským jazdcom RBR a dokonca si myslím,že si na hanbu aj celému pluginu pffff... |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: čt listopad 19, 2009 22:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Stando ty nemaš v RBR komunitě ,už co dělat Nestojím o to s tebou zdílet jakykoliv turnaj na tomto pluginu. Být já admin neparal bych se s tebou a zrušil bych ti profil .... konečná ... už by sis mohl jezdit leda off line a tam si zkoušej co chceš Tohle přesahuje všechny meze |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne čt listopad 19, 2009 23:05, celkově upraveno 2 krát
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: čt listopad 19, 2009 22:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
Hezký, nebudu si brát servítky, ale ...píp... já se snažím jak chuj a takový ...pip... mladý ...píp... tu jezdí jak kretén a vymýšlí kudy by to jebnul, nu co PECHA má obrázek jak vyšitý
vulgární výrazy odstraněny moderátorem |
|
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEMNICKY Martin
Založen: 03. 10. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
Tak toto už je i na mě moc....po tom co jsem viděl ten retardér řekl jsem si ok kluk chce mít rekord tak je to jeho věc i když to není správný....
Ale jeho koment vysvětlení toho proč takto je tak ten mě fakt jako že hodně moc dostal nebudu sprostej je to zbytečný. Ale toto je fakt moc myslím že jsi se opět představil jako vůl a děcko co chce za každou cenu vyhrát
Tady na PTD jsi taky zřejmě zkoušel chybu troti pro dobro pluginu...
|
|
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 23:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
JOHN Tomas: Možná že ta poslední věta nebyla k smíchu,mě si tím však totálně rozsekal-dobré .Najde k sobě nějaký další 3exoty a budou válčit,kdo líp přeskočí kdejaký plot a efektněj zkrátí zatáčku,pokud možno se jí úplně vyhne.
Stano:Když si o tom věděl a seš takový dobromil,nechápu,proč si přesto tu trať tímto způsobem absolvoval(do cíle) a teď strašíš úplně zbytečně v rekordech.Jinak "myslím",že to nemáš zapotřebí dělat takové zoufalé věci,rychle totiž ASI umíš jezdit i bez cutů.Ovšem u tebe už asi člověk těžko bude vědět,jestli nemáš vymyšleno 100 dalších věcí,v kterých podvádět,času jak to přechcat totiž evidentně věnuješ dost. |
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 23:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|