Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BAJGAR Petr
|
Předmět: |
|
|
štefane o cizincích se to ví, ale kdo se s nima bude bavit v cizím jazyce |
|
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 19:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
tak hej mňa už (oni) nezaujímajú |
|
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 19:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
tak tak svatá pravda |
|
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 19:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HYKA Michal
Založen: 13. 11. 2007 Příspěvky: 3 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ahoj, je mi z pana Pechy velmi smutno... vyhodit z pluginu . Kdo podváděl jednou bude podvádět i nadále!! a body za TR - sebrat. Pardon pánové,ale tohle je vrchol drzosti a s tímto člověkem se mi tu neche jezdit. Nepatřím mezi TOP jezdce,ale jezdím protože mne to baví a po práci je to příjemné odreagování a tento pán této hře dělá jen ostudu. Je mi vás líto, že musíte takto soutěžit abyste vyhrál... Thiery Henry je proti Vám žabař. |
|
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
podľa mňa Štefan to písal v tom zmysle (ten koment) že ten k*k*t poliak ho konečne nepredbehol lebo neskracoval alebo skracoval zle (ten Poliak) Štefan pri tom nemusel skracovať, písal o tom Poliakovi, že HA! konečne neskracoval a dal som ho... (apoň raz...)
a to že tý cudzinci (viete ktorí) skracujú stále to je v poriadku ? prečo ešte nemajú BAN ? potom príde nejaký začiatočník a vidí tie časy a chce sa priblížiť tomu rekordu (inak neviem načo ) a tak to skúša skúša... ale nejde to tak si to niekde troška skráti... lebo inak by ten rekord proste nedal! ale samozrejme nehovorím o takých skracovačkách ako mal PECHA... to je úplne iné... ale iba troška dole z cesty ale už 4 kolesami... samozrejme je to zlé ! a nič to neospravedlňuje a nemá sa to robiť a som proti ! ale čo mal robiť ? keď niekto je taký že chce mať za každú cenu rekord?... inak nepíšem o sebe, stačí sa pozrieť na moje rekordy (teda nie rekordy lebo ani ich nemám)... som 1000% PROTI ! nechápem takých.. aj čo jazdia na rekordy... načo ? to do rally nepatrí... nemám rád toto... a aj tých "hotlaperov"... aj keď to sme už všetci lebo proste je málo tratí a naučíme sa ich... ale nie až tak ako to robia niektorí... to nie... to nikdy nechcem robiť... to už nie je rally ale to každý vie a nič s tým neurobíme bohužial...
a k PECHovi...: neviem čo k tomu povedať... ale na TR, EURO... a aj ostatných cupoch to nerobí a úplne súhlasím s Janom RESLom čo písal v TR téme...
|
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Pořád nechápu, kde berete jistotu, že to jinde nedělá. Spíš ho ještě nikde nikdo nepřistihl - tak bych to asi formuloval. Plně zastávám názor Bruďase a je mi z toho hodně smutno. |
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
nechci se nikoho zastávat,ale nechápu proč brát licenci tr když tam mu nikdo nic nedokázal,nebo taky třeba tam nic neprovedl??? |
|
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Správne vyjadrenie Roland .. Úplne rovnako cítim s tebou to čo sa tu posledné časy deje |
|
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
NOVY Karel napsal: |
Pořád nechápu, kde berete jistotu, že to jinde nedělá. Spíš ho ještě nikde nikdo nepřistihl - tak bych to asi formuloval. Plně zastávám názor Bruďase a je mi z toho hodně smutno. |
ja uznavam zakladni spolecensko-pravni principy demokratickeho statu...
a naopak je mi lito, ze nekdo ne... |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
souhlasím s Tomem |
|
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
a já si zase plně uvedomuju rozdíl mezi demokracií a anarchií a k té to tady má už blíže |
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Jestli mu chcete brát licenci, tak nechápu, proč vůbec kontrolujeme replaye ze soutěží... To bych to spíš bral těm, které jsme tam přistihli při úmyslném krácení!!!
Jinak i v reálu se kolikrát jezdí dost mimo trať... Seknout retardér je ale už fakt moc. Ale dokud to neudělal jinde, tak proč mu licenci brát??? Jako uvědomte si, že tato mládež má často přemíru času na hraní a tak hledá a zkouší. Ale jinak by měla platiti presunkce neviny |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá listopad 20, 2009 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
NOVY Karel: Replayů už poslal myslím dost,dost jsem jich i viděl.Zkoumal jsem u několika lidí všechno možné i třeba jestli není podezřelé zrychlení auta v repleyi.Pomocí cam hacku se to dá docela dobře změřit.Takže bych řekl,že ve velkých Cupech spíše nepodvádí,nezkracuje a co se fyziky týká,tak motoricky by snad taky nemělo jeho Evo jet více než ostatním.
A zřejmě si ani neuvědomoval,co způsobí a radost z toho teď určitě nemá.Lekci dostal myslim že slušnou a ještě další kopaní a navážení se do něj mi přijde už opravdu ubohé.Taky mě to co udělal nepotěšilo,ale spíše bych řekl,že než že by nějaké pravidlo porušil,tak jel spíše nemorálně. |
|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
já bych mu nesebral licenci,proti TR a dalším cupum se neprovinil ,já bych mu dal rovnou BAN |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: pá listopad 20, 2009 21:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|