Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNST Jakub
Založen: 02. 03. 2007 Příspěvky: 65 Bydliště: Ceske Budejovice
|
Předmět: |
|
|
cau chlapy mam w7 a pri pretahnuti aoboru audio dat pres dattol mi vyjede ta cerna tabulka, ale potom se mi nevytvori alozka audio, prosim o pomoc diky |
|
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 21:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: audio |
|
|
cau,pravdepodobne vytvori ale vytvori se uplne jinde,mel by si ji najit tady= najed na start,do search napis AppData a ty otevri,pak local,pak tam najdi virtual store a v tom virtual store je program files no a tam uz mas slozku Richard Burns a tam to nekde najdes,teda ja to tak aspon mel,zatim cau a hodne stesti |
|
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNST Jakub
|
|
|
diky za radu, ale dost nechapu co udelat:D kdyz napisu ty appdata tak to nic nenajde:( |
|
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: audio |
|
|
kdyz tam napises AppData tak by se to melo hned ojevit v ty tabulce uplne nahore bez jakehokoliv jineho mackani a pak kliknes na to k otevreni,aspon na mem pocitaci to tak je ale mam vistu. |
|
|
Zaslal: so listopad 21, 2009 23:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNST Jakub
|
|
|
ja jsem to zkusil pres nouzovy rezim a tam se slozka audio objevi, udelal jsem vse dle navodu ale ve hre ticho, je mozny, ze rozpis nejde na 64bitove w7??? |
|
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 0:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHUM Lukas
|
|
|
KUNST Jakub napsal: |
ja jsem to zkusil pres nouzovy rezim a tam se slozka audio objevi, udelal jsem vse dle navodu ale ve hre ticho, je mozny, ze rozpis nejde na 64bitove w7??? |
Zkus v nastavení zvukovky zvolit možnost "Stereo" mám Vistu a mě to pomohlo, možná to pomůže, mě zas taky pomohly návody na W7. |
|
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 0:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNST Jakub
|
|
|
a nejaky postup kam mam najed a kde to nastavit??? |
|
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 9:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHUM Lukas
|
|
|
Záleží podle toho jakou máš zvukovku, jakou? Já mám Realtek, proto najíždím do Správce zvuku Realtek HD, jakou máš teda ty?Ikonka Realteku vypadá asi takhle: Taková malá televize červená a takový 2 závorky od ní.
EDIT: Měl bys to mít také v panelu vedle těch digitálních hodin. Tak tam by to určitě mělo být. |
|
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 9:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNST Jakub
|
|
|
stereo tam mam nastaveny ale zadna zmena, uz si s tim envim rady:( |
|
|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 11:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Nevíte jestli někdo nepracuje ne rozpisu zdeňka hrůzy? |
|
|
Zaslal: út listopad 24, 2009 9:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Zdenek
|
|
|
Někdo ho dělá, ale nevím přesně kdo, ale zatím sem čet někde že tam ještě nějaký hlášky shání, a už jsem ho myslim i testoval, ale nevim kam jsem ho šoupnul. |
|
Zaslal: út listopad 24, 2009 10:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
tak doufám že si ho budu taky moct vyzkoušet |
|
|
Zaslal: út listopad 24, 2009 10:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNST Jakub
|
|
|
poradite mi nekdo jak soupnout ceskej rozpis na w7 64bit diky |
|
|
Zaslal: út listopad 24, 2009 12:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo nepracuje na nějakém novém rozpisu? |
|
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 22:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
|
|
to jo. nějaký pořádnější rozpis už by se vážně hodil.. poslední dobou to poznávám čím dál víc. neříkám že lítám jak střela ale jako nováček už se taky neflákám doufám a je fakt že některé zatáčky jsou tak k******y (omluva moderátorovi ale nevim jak víc vyjádřit své rozčarování) nadiktované až se mi z toho blít.. nejezdím tak často a už vůbec nějak často nejezdím například austrálii, japonsko, finsko takže si bohužel z těchto tratí pamatuju jen minimum svinských zatáček ale když mi mitfára nahlásí P2 utáhne tak letím na téměř vytočenou pětku a nečekám že poloměr zatáčky má skoro 90°... to jsou naprosté blbosti a je fakt že z velké části na těchto rally končím právě z důvodu idiostkého rozpisu.. Už aby se někde objevil nějaký nový. Se spolubydlícím už jsme si pár RZ zkušebně napsali a následně i diktovali při jízdě a bylo to uplně někde jinde. Dokonce i pár PB padlo. Ale času to zabere fakt hodně a ne vždy je po ruce někdo kdo by zrovna měl náladu sedět vedle mě a poctivě diktovat.. kdyby se aspon dostal ven nějaký program do kterého by to šlo nahrát a následně implantovat do RBR.. ale mám pocit že už se to někde řešilo a že to prostě nejde.. a to je velká škoda |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: út prosinec 29, 2009 11:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|