Právě je st listopad 06, 2024 16:39
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: POŘÁD NIC |
|
|
CHRASTINA Pavel napsal: |
HRIS Petr napsal: |
Wally,pises, ze komu to nejde, ad si stahne instalator znovu, ale mi to dela porad to same, nainstaluju to a ve hre ten plugin nemam... |
To je hezké, že to máš nainstalované, ale po nainstalování modu do svého operačního systému ho ještě musíš spustit přes soubor instaluj.bat, který najdeš ve složce RBRMCR_Deutschland, aby ti to fachalo |
Pletes dohromady 2 veci - PLUGIN a TEXTURE PACK! |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 9:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Wally,pises, ze komu to nejde, ad si stahne instalator znovu, ale mi to dela porad to same, nainstaluju to a ve hre ten plugin nemam... |
To je hezké, že to máš nainstalované, ale po nainstalování modu do svého operačního systému ho ještě musíš spustit přes soubor instaluj.bat, který najdeš ve složce RBRMCR_Deutschland, aby ti to fachalo |
Petr mluví o pluginu, ne o nějakých texturách tratí, takže nevím, co to tady plácáš o Deutschlandu... A navíc fórum se jmenuje plugin... Tak první pořádně čti, než budeš někomu radit nesmysly |
|
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 9:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRIS Petr
Založen: 02. 10. 2005 Příspěvky: 21 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
Předmět: HOTOVO |
|
|
je uz to mam, s tim pluginem se nebavim o tom na Deutchland rally, ale o Pluginu 0.85, ktery mi nesel... Jak je tady psano, ze staci znovu nainstalovat tak staci... Mi to neslo, protoze mi to nepovolil Kasperski Antivirus, takze pro ty co jim to ani po nove instalaci nejde, vypnete si antiviry a firewally... |
|
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 10:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: HOTOVO |
|
|
je uz to mam, s tim pluginem se nebavim o tom na Deutchland rally, ale o Pluginu 0.85, ktery mi nesel... Jak je tady psano, ze staci znovu nainstalovat tak staci... Mi to neslo, protoze mi to nepovolil Kasperski Antivirus, takze pro ty co jim to ani po nove instalaci nejde, vypnete si antiviry a firewally... |
Booooze, to je mi rada... Ten firewall urcite nevypinejte, to je pitomost! |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 10:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Petr mluví o pluginu, ne o nějakých texturách tratí, takže nevím, co to tady plácáš o Deutschlandu... A navíc fórum se jmenuje plugin... Tak první pořádně čti, než budeš někomu radit nesmysly |
Sorry borci, doufám, že to bylo jen chvilkové odstavení mozkových buněk. Už mi z toho asfaltu prcá. Ještě že mám korektora Leciána, díky |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: čt duben 13, 2006 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
Předmět: |
|
|
Takovej dotaz.Proc v novým pluginu asfalt klouze víc než ve starým a oproti normální jizdě ve hře bez pluginu to je taky dost zahul rozdíl?????? |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt duben 13, 2006 13:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Sorry borci, doufám, že to bylo jen chvilkové odstavení mozkových buněk. Už mi z toho asfaltu prcá. Ještě že mám korektora Leciána, díky[/quote]
Heh, neni zač, rád pomůžu |
|
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 15:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Wally Site Admin
|
|
|
S tim hlášenim viru to potvrzuju - dělá to Kaspersky a F-Secure. Bohužel jejich detekce je nesprávná - je to něco podobného, jako kdyby označili šifrovaný zip soubor za virus (taky v něm může být, ale nemusí). Jediné co by mohlo pomoct je dát plugin do nějakého ignore listu nebo použít jiný antivir (NOD32, AVG, ...). Rozhodně ale nevypínejte AV kontrolu ani firewall |
|
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 15:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TAJOVSKY Petr
|
|
|
pánové prosimvás mám nejakej specifickej problém s online hrou a nevim čim to je, ale padá mi to rozjedu turnaj třeba na pátý erzetě mě to vyhodí do windowsu a je to v pr... fakt potřebuju pomoct jinak vše šlape supr . |
|
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 22:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TAJOVSKY Petr
|
|
|
krucinál furt mi to padá v minulý verzi to bylo uplně v pohodě tak nevim co se děje ale už me to začíná pěkně.... |
|
|
Zaslal: so duben 15, 2006 10:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYDL Tomas
Založen: 26. 10. 2005 Příspěvky: 37 Bydliště: dolní kralovice
|
|
|
..podal jsem zadost o reset-zadost byla prijata a reset proveden.. ..pri prihlaseni do pluginu jsem se snazil na "zavod" prihlasit.. ..byl jsem odmitnut stim, ze se neshoduje soubor Tracksettings.ini.. ..uvedomil jsem ze nemam naistalovabnou skolu2(nebyl jsem na svem pc) a ze by to mohlo pomoci.. ..skolu jsem nainstaloval.. ..po opetovnem prihlaseni do pluginu jsem vsak uz v seznamu zavodu "zavod" nevidel.. .proste zmizel.. ..nevite kde je problem.. ..diky.. |
|
|
Zaslal: út duben 25, 2006 13:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
RYDL Tomas napsal: |
..podal jsem zadost o reset-zadost byla prijata a reset proveden.. ..pri prihlaseni do pluginu jsem se snazil na "zavod" prihlasit.. ..byl jsem odmitnut stim, ze se neshoduje soubor Tracksettings.ini.. ..uvedomil jsem ze nemam naistalovabnou skolu2(nebyl jsem na svem pc) a ze by to mohlo pomoci.. ..skolu jsem nainstaloval.. ..po opetovnem prihlaseni do pluginu jsem vsak uz v seznamu zavodu "zavod" nevidel.. .proste zmizel.. ..nevite kde je problem.. ..diky.. |
Vime, presne tak se to chovat ma. Timhle zpusobem funguje pokracovani v turnaji - mas pravo presne jeste jednou vlezt do turnaje. Lip to udelat neslo, holt nikdo nemuze za to ze jses lama a ze potrebujes janevimkolik resetu |
|
Montek MotorSport
|
Zaslal: út duben 25, 2006 13:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Rydl
Založen: 25. 01. 2006 Příspěvky: 1 Bydliště: Dolni Kralovice, Praha
|
|
|
..no ja bych hned nekomu nerikal lamo jen proto, ze byl na jinem pc a nemohl tusit co tam majitel nainstalene a co ne..
..jinak dekuju za opetovny reset-snad uz mi bude stacit .. |
|
|
Zaslal: út duben 25, 2006 13:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
Předmět: vysledky |
|
|
Zdravicko,
nevim jestli to neni znama chybka, ale dnska me prekvapilo ze kdyz sem vypnul zobrazovani mezicasu ve hre (nikoliv v pluginu, tam to mam vypnuty uz davno) tak mi to nezobrazilo ani vysledkovy tabulky po RZtach. Hodilo me to rovnou na vyplneni komentare.
aktualne mam nastaveno v pluginu:
Zobrazovat mezicasy: nikdy
Zobrazovat tabulku mezicasu: nikdy
Ukladat replay: vzdycky
Komentare: rizeno turnajem
a ve hre mam:
mezicasy: vyp |
|
|
Zaslal: po květen 01, 2006 0:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
Předmět: Upresneni... |
|
|
Tak jsem to jeste testoval a chybka byla zrejme jinde, ted to jede vzdycky ok, vysledky se zobrazujou, takze jen kdyz jsem jel Vltavin 7/12 1. etapu tak tam vysledkovy tabulky nebyli... |
|
|
Zaslal: po květen 01, 2006 0:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|