Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BERNAT Jirka
|
Předmět: |
|
|
Jarda Kozák: Asi je to věc názoru, ale já šel po roce ježdění na MOMU do DFGT a teď všude prohlašuju, že MOMO byla ztráta času |
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 21:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERNY Ondra
|
|
|
PALASEK Michal napsal: |
každej není bohatej jako ty... |
No je mi 26, delal jsem do PC periferii a vzdy u me volant tvoril cast meho volneho casu. Je mi lito ze zareagujes na muj prvni post takto, urcite to tak nebylo mysleno, snazil jsem se jen podat informaci a prislo mi jako relevantni pokud pisu prvni post napsat historii a nasledne poznatky od posledniho kusu. Ekonomicnost reseni nehodnotim, jen pisu poznatky z volantem ktery mam doma a testuji. Peace
Omlouvam se za OT:
Budu na ten volant delat nejaky mod, tak pripadne pro zajemce muzu odfotit jaka jsou streva, pokud se to uz nekde na netu nevali.. |
|
_________________ Audi S1 EVOII fascinations |
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 23:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZIKMUND Jakub
Založen: 07. 04. 2009 Příspěvky: 5 Bydliště: město sklářu SVĚLÁ NAD SÁZAVOU
|
|
|
KUDLA Maros napsal: |
Myslíš ten volant ??? V tej video recenzii som si ho ani velmi nevsimal |
sme dva |
|
|
Zaslal: so leden 30, 2010 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
neGryk: Co znamená předělat pedály na upside down? |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: so leden 30, 2010 23:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
hm, že by to znamenalo zavěšené shora? Asi takto |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne leden 31, 2010 7:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERNY Ondra
|
|
|
Dik za odpoved, presne takhle to mam v planu, lec kvuli novemu worku se k tomu nemuzu dokopat. U nikoho jsem to nemel moznost vyzkouset, ale reflektuje to presneji stav v aute a jelikoz nejsem hotlaper a snazim se o pribhlizeni k realu alespon v ramci moznosti, tak doufam ze to k necemu bude a ztrata zaruky bude vykoupena realnejsim pocitem z hrani. |
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 9:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
To by ovšem musel bejt i krok pedálu stejně dlouhej jako v autě a to nebude. Já bych použil celou pedálovku z auta a potenciometry dal na ní. |
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 12:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Tak se jen taky zapojim do diskuze... Nevím jestli jste viděli třeba pedálovku ve Fabce S2 ale ta je normálně uchycená v podlaze (jen tak doplnující info, koukal sem za kolik se prodává, je to AP racing a stojí něco kolem 100 tisíc ) Ted ještě druhej poznatek, řidič má položenou patu na podlaze, takže chodidlo opisuje stejnej oblouk, jak sou pedály origo u G25, kdežto když to dáš chycený shora, tak si představte jaký oblouk opisuje chodidlo a jakej pedály.
Takže mě to vede k tomu že uchycení shora je reálný tak maximálně k osobákům, ale ne závodnímu speciálu.
Kdyby mě někdo z téhle myšlenky mohl vyvrátit, tak dejte vědět |
|
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 15:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Zdenek
|
|
|
Milane vemu tě trošku za slovo. Historický auta maj taky zavěšení pedálů shora jako osobáci. osobně jsem měl možnost svézt se v Ladě VFTS pana Františka Fadrného, který si to auto stavěl sám přesně podle toho, jak s ním jezdil dřív. ale myslím že ta tvoje myšlenka je dobrá. Toto je můj poznatek. Možná ještě určitě budou mít zavěšení pedálů shora auta ve třídě N1,2,3,4 a možná A5,6,7, myslim si to teda, neviděl sem to na vlastní oči. takže zavěšení pedálů ze spoda maji asi jen WRCčka a S2000 možná nějaká S1600. |
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 16:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
prosím odkaz na těch 100 000. Děkuji uctivě.
Jinak pedály samozřejmě závisejí na voze, u N4 těžko bude pedal box. Hlavní důvod použití pedálů zdola ve speciálech je snadné posouvání boxu ve voze a s tím spojené jednoduché nastavování místa řidiče. Mimo to, při používání pedálu plynu u G25 rozhodně nemám patu na jednom fleku, ale zvedá se od země při pohybu s pedálem. V civilním voze, kde mám pedály zezhora se mi naopak pata ani nehne. Co teď? |
|
Mirek kecá
Zaslal: pá únor 12, 2010 16:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RYBAR Jan
Založen: 17. 02. 2007 Příspěvky: 238 Bydliště: Zarnovica/Slovakia
|
|
|
Kubo no ja neviem ale ja mam tiez G25 a prava noha ktorou pridavam sa pätou vzdy dotyka zeme...mozno zalezi aj od velkosti chodidla(pozn. nosim topanky č.10 ) |
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 17:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Hm, tak fakt nevim, třeba řídíš špatně ne dělám si jen legraci... Těžko říct v čem to je lepší, to či ono... jen sem to bral z mého úsudku..
Trochu mi to dalo ale nakonec sem to našel, tady je takovej pěknej katalog zajímavejch věcí.. http://www.isa-racing.com/katalog/ je to na straně 92
Tak se omlouvám za nepřesnou cenu, ani nevim kolik je ted jouro. A ani nevím jestli je to i s pumpama, což bych řekl že není, a taky jestli je to cena s DPH, což si myslím že taky není... pak by to těch sto litrů dalo stopro. Viděl sem tu pedálovku ve Fabce a tak sem si řekl, že bych jí taky bral jako 6kvalt na sekvenci, ale ta cena je fakt raketa.. tak třeba až mi bude 80, tak na ní našetřim |
|
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 17:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
nesmíš jít po katalogovejch cenách sleva? Mimo to, proč si to kupovat, když má na stránkách AP výkresy. Trocha šikovnosti a frézka s polohováním a sou doma pedály za cenu materiálu
Co je to pumpa? Jestli tím myslíš válečky tak ty sou tak kolem 3000 kč za kus, takže to zase takový peklo nebude. Majetnější z nás si to mohou pořídit domů
Nožku mám taky 10 Tím neříkám, že je zavěšení zdola/ zhora lepší, kdo má na co chuť a vyhovuje mu to, nechť to používá, já taky budu zavěšovat zhora. |
|
Mirek kecá
Zaslal: pá únor 12, 2010 17:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERNY Ondra
|
|
|
Dekuji za podnetne prispevky, ohledne me motivace predelat pedaly "zezhora" jsou jiz zminene tridy, kde se to bezne pouziva, jsem pomaly jako zelva, tak radsi jedu s historikem, nebo produkci Dalsi problem je velikost me nohy, nosim boty s cislem 47. Konkretne jsem je u nikoho jeste netestoval, nicmene doufam, ze to bude fungovat lepe nez stavajici, alespon brzda, kterou bych chtel z pruzinove predelat na tlakovou. |
|
Zaslal: út únor 16, 2010 15:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: g27 |
|
|
ahoj hosi,tak jsem presel z g25 na g27 a chci se zeptat,jak jsou na g27 ten diodovy otackomer tak ejhle nepodporuje to starsi hry a jedinou kterou hraji je rbr a tady to samozrejme nefunguje,nevite nekdo jak to obejit a udelat tak aby to fungovalo,diky |
|
|
Zaslal: čt duben 22, 2010 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|