Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BABAK Ondrej
|
Předmět: Snow mod |
|
|
Ahoj,muže mi někdo poradit??? Včera jsem zapnul snow mod ( poprve) a problem mám ten, že mod sice naběhne,ale nemám fyzicky sníh na trati. ( asi textury) . Jinak když bych to jel na slikach,tak to nejde,jako by tam byl snih. Snow mod jsem pustil přes pfysics Miko. Předem děkuju za všechny rady. |
|
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 9:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
Předmět: |
|
|
To, že použiješ SnowMod, neznamená, že se ti změní textury. Změní se fyzika a chování auta. Na sněhových RZ nemůžeš projíždět barierami, asfalt klouže (led) ap. |
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 10:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Snowmod má vliv snad jen na bariéry na sněhu ne? To že klouže asfalt a šotolina, pak je na ně třebas sněhové gumy, na to má vliv snowfrance tušim. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: út prosinec 08, 2009 11:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
nevíte kde se dá snowmode stáhnout kromě z reva?Tam se mi to stáhne a má to 300kb a nefunguje (teda alespoň mě né) |
|
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
NOVY Karel napsal: |
To, že použiješ SnowMod, neznamená, že se ti změní textury. Změní se fyzika a chování auta. Na sněhových RZ nemůžeš projíždět barierami, asfalt klouže (led) ap. |
Jo tomu rozumim,že fyzika je asi o chovaní auta nebo tratě.Jen jsem myslel,že se změní textury. Musím je přehrát asi taky. Kde je vezmu?? Jde to?? Našel jsem třeba toto video a tam jsou. http://www.youtube.com/watch?v=Sz2GOK6e3uk , nebo to někdo udělal u sebe v počítači na offline?? Hraju jen online. Děkuju |
|
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 11:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Včera jsem ho sám stahoval a jede v pohodě... pleteš si snowmod se snowfrance. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: út prosinec 08, 2009 11:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
KOZAK Jaroslav napsal: |
nevíte kde se dá snowmode stáhnout kromě z reva?Tam se mi to stáhne a má to 300kb a nefunguje (teda alespoň mě né) |
Já to stahnul v sekci Download na rbr |
|
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 12:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Babak: Přesně, tohle na videu neni snowmod, ale snowfrance. Snowfance změní textury u Francie a přesnastaví fyziku na led u všech tratí, snowmod změní jen fyziku u Finska, kde jsou pak tužší bariéry (možná mění trochu fyziku i u ostatních tratí, ale tím si jistý nejsem). |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: út prosinec 08, 2009 12:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
VANIK Jan napsal: |
Včera jsem ho sám stahoval a jede v pohodě... pleteš si snowmod se snowfrance. |
Ok máš pravdu. Ale ani na Hrádku ani ve Francii jsem textury sněhu neměl??
Mám to nějak dohrát?? |
|
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
VANIK Jan napsal: |
Babak: Přesně, tohle na videu neni snowmod, ale snowfrance. Snowfance změní textury u Francie a přesnastaví fyziku na led u všech tratí, snowmod změní jen fyziku u Finska, kde jsou pak tužší bariéry (možná mění trochu fyziku i u ostatních tratí, ale tím si jistý nejsem). |
Tak když přehraju tušim ten soubor snowfrance ( ten physics.ini) tak se změní textury na snowfrance?? A jezdí se Hradek taky na sněhu?? Někde jsem to viděl. |
Naposledy upravil BABAK Ondrej dne út prosinec 08, 2009 12:09, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 12:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
JJ,děkuju.Až dorazím domů,tak to hned vyzkouším. Díky moc
Upozornění moderátora: nequotujte poslední příspěvek!
Funguje to moc DEKUJU |
|
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 12:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|