Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MichalH
|
Předmět: Problém se Mitsubishi EvoVII Gr.N |
|
|
Mám takový problém se EvoVII Gr.N, nainstaluju to podle návodu, ale jak to pustím tak je auto celé černé(bez textur) a funguje správně jen pohled z předního nárazniku, a navíc když přeruším hru a chcu se vrátit do hlavního menu tak mi spadne celá hra. Co dělám špatně? Zkoušel jsem na to i nějaký fix, i rbrdll a nic. S ostatníma autama(WRC) nemám problém. N-kové jsem našel jen tohle mitsubishi. Poraďte někdo prosím. |
|
|
Zaslal: st duben 12, 2006 14:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Zkontroluj, zda Ti sedi cesty k texturam v .ini souborech. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st duben 12, 2006 14:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Zkontroluj, zda Ti sedi cesty k texturam v .ini souborech. |
To jsem kontroloval, to me napadlo jako prvni, ale furt nic. |
|
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 1:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
A co to mas za model? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt duben 13, 2006 1:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BITTNER Jan
|
|
|
A co to mas za model? |
Jestĺi máš myšáka 8 GRn tak u něj nejsou dány textury ,ty tam musíš dodat ,většinou je to přibalený vedle ,a pokud se jedná o starýho myšáka 6 tak tam je to normálka.Zkontroluj si verzi kterou si stáhnul. A od sprintu by měl fungovat myšák GRn 8.Nejsem si úplně jistej tou 8 ,ale je to nejnovější. |
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 6:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
BITTNER Jan napsal: |
A co to mas za model? |
Jestĺi máš myšáka 8 GRn tak u něj nejsou dány textury ,ty tam musíš dodat ,většinou je to přibalený vedle ,a pokud se jedná o starýho myšáka 6 tak tam je to normálka.Zkontroluj si verzi kterou si stáhnul. A od sprintu by měl fungovat myšák GRn 8.Nejsem si úplně jistej tou 8 ,ale je to nejnovější. |
Co ja vim, tak venku je jenom Evo VII od Eddyho a to co bylo defaultne v RBR. Osmicka bude(je-chybi interier), ale udajne az potom co bude venku Fikus 06, Fiesta S1600, a udajne dalsi dva neoznamene projekty (jednim z nich je myslim polo S1600) |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: čt duben 13, 2006 14:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
|
|
DOCKAL Stepan napsal: |
BITTNER Jan napsal: |
A co to mas za model? |
Co ja vim, tak venku je jenom Evo VII od Eddyho a to co bylo defaultne v RBR. Osmicka bude(je-chybi interier), ale udajne az potom co bude venku Fikus 06, Fiesta S1600, a udajne dalsi dva neoznamene projekty (jednim z nich je myslim polo S1600) |
Jo mam VII od Eddyho, jsou tam na vyber dve sady textur, tak je normalne vykopiruju to textur kde maji byt ale furt nic. Jsou jeste nejaky jiny auta tridy N? Jsem nic jinyho nenasel. |
|
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Jeste je Impreza N11 a Octavka. Vsechny maji stejnou fyziku, ale jine rozlozeni hmotnosti. Tenhle Misak od Eddyho bude chodit v turnajich az od sprintrally Nemecko. Zatim se pouziva model WRC + fyzika gr.N.
Zkontroluj si, ze tam mas tyhle soubory:
Lancer_Evo_VII_GrN.ini
Lancer_Evo_VII_GrN_settings.ini
Primo v te slozce Mitsubishi Lancer gr.N. Pokud ne, tak jsou bud se zaplymi nebo vyplymi svetly v tech slozkach Lights off-on /galli-sola |
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 16:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
Jeste je Impreza N11 a Octavka. Vsechny maji stejnou fyziku, ale jine rozlozeni hmotnosti. Tenhle Misak od Eddyho bude chodit v turnajich az od sprintrally Nemecko. Zatim se pouziva model WRC + fyzika gr.N.
Lancer_Evo_VII_GrN.ini
Primo v te slozce Mitsubishi Lancer gr.N. Pokud ne, tak jsou bud se zaplymi nebo vyplymi svetly v tech slozkach Lights off-on /galli-sola |
Už to jede, dík.
(jsem to nějak v tom návodu přehlídl ) |
|
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Lancer_Evo_VII_GrN.ini
Mirku diky, pred EuroCupem jsem si to stahnul, ze bych jel s eNkem, ale taky mi to nejelo a nechtelo se mi to resit. A vcera jsem se poprve svezl s eNkem Skusil jsem Cote a v kazdem vracaku jsem skoro zastavil a zbytek jsem jel mnohem vic pod plynem. Ono to nejak postrada vykon S tim se budu muset jeste povozil, zvlast za mokra a na snehu to bude zabava |
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 9:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|