Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
jakej model chcete nejdřív |
Škoda Fabia Kit Car S1600 |
|
28% |
[ 10 ] |
Mitsubishi Lancer 05 |
|
11% |
[ 4 ] |
Citroen Saxso kit car |
|
5% |
[ 2 ] |
Ford Focus WRC 2006 |
|
25% |
[ 9 ] |
Citroen C2 S1600 |
|
28% |
[ 10 ] |
Wolcvagen Golf S1600 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 35 |
|
Autor |
Zpráva |
ULIK Marek
Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 156 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Předmět: ... |
|
|
Ta Toyota je uzasna, dekuju za to!!! Jen s tim jeste umet jezdit a nerozbijet to ... |
Naposledy upravil ULIK Marek dne st prosinec 16, 2009 21:28, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 12:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
jay_p_666
Založen: 11. 07. 2007 Příspěvky: 61 Bydliště: Canada, (Québec)
|
Předmět: |
|
|
Tomas ... pokud nechcete, aby lidé otevřít své modely max můžete exportovat s max a nikdo nebude moci importovat své práce ... |
|
|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 15:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Ano je to tak, těch hnidopichů, kteří ve všem šťourají je tu v poslední době až, až. A na klidu a chuti do jakékoli práce to nepřidá. Plně Toma chápu, ale je pro RBR v krátké době další těžko nahraditelnou ztrátou. Doufám, že si to ti dotčení alespoň uvědomí... |
|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 15:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Já chápu, že takovéto šťourání v cizí práci není příjemné, nicméně na druhou stranu v případě atiho a Kubrtovy corolly to znamenalo odhalení docela velkého bugu. Právě tato chyba asi z velké části stála za tím, že do toho modelu vůbec lezl. |
|
_________________ |
Zaslal: po prosinec 14, 2009 15:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KONARIK Vit
|
|
|
Q-Jakub H.: +1 Přesně tak, o to je větší škoda, že to nevzal s nadhledem a nepřenesl se přes to |
|
|
Zaslal: po prosinec 14, 2009 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
Jste vy vůbec normální? Četli a pochopili jste vůbec ten podle vás "debilní a šťouravý" příspěvek? Ten člověk se jen snaží pomoct a odhalil tady dost brutální chybu v modelu, která má za následek mnohem větší náročnost na hardware, než je třeba... Hlavně že tady v každém druhém tématu o nových tratích somrujete, ať to není tak náročné...
Vážně nechápu vaše reakce a to, že je někdo kvůli tomu skončit s modelařením je směšné a dost dětinské |
|
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Až se budeš rok a půl s něčím dělat a pár hodin po vydání ti někdo odkóduje model a napíše co je všechno špatně tak z toho budeš mít taky velikou radost. Když k tomu ještě přidáš, nedostatek času a otravy co se furt ptaj kdy to bude, tak se nedivim, že s tím Kubrt fláknul, spíš ho obdivuju, že ten poslední půlrok na corole vůbec dělal a dokončil jí. To že skončil s tvorbou modelů je jeho věc, tak do toho přestaňte strkat nos. Můžete začít tvořit místo něj ne?
Někde z dob dávno minulích: "hmm todle auto má "5 polygonů" to je hnus, jó tohle to jich má "100" to je krása." |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út prosinec 15, 2009 12:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Myra43
|
|
|
Sorry Vašku, ale dovolím si nesouhlasit - auto do RBR není CD Karla Gotta. A vůbec bych se tu o autorských právech raději nebavil, většina aut je odněkud z jiných her. To sice tentokrát corolla ne, ale jestli ten model otevřít jde nebo nejde přece Tomáš musel sakra dobře vědět. A Ati to nemyslel zle - přesto to schytal...
Já osobně jsem celou touto situací hodně zklamán. Po tom, co mi Tomáš dost pomohl si jeho přístup nedovedu vysvětlit. Ale aspoň se rozloučil...
PS:a když se budu rok a půl s něčím dělat, tak asi proto, že mě to baví. A poskytnu to ostatním, že jsem předtím sám taky něco dostal...
To je můj názor. |
|
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 13:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HORENOVSKY Vitek
|
|
|
Ja to beru, ze je celkem svinarna odemknout model, ale zase kdyz se treba na model clovek tesi a pak ho nerozchodi na kompu, tak byme to asi taky zajimalo. A navic to nakonec Ati pojal spis jako radu, ja to na kompu taky nerozchodil, ale zas tak me to netizi protoze WRC nejezdim... Ale rozhodne to neni duvod skoncit... 100 lidi pochvali, 1 rekne ze mu to nejde na kompu (i kdyz s otevrenim, beru), to snad je furt solidni pomer. Jsou zde lide, kteri udelaji skin, 10 rekne pekne, 15 rekne, ze se jim to nelibi a stejne pokracuji... |
|
|
Zaslal: út prosinec 15, 2009 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
Otevřít model není žádná sviňárna - není to zakázané a pokud člověk model nějak nezneužije pro jiné účely, tak na tom není nic špatného. Mimochodem ten člověk model chválil, jen psal že je náročný a proto ho napadlo jej "otevřít", tak nechápu ten povyk okolo.
A nějaké autorské práva nebo kradení bych sem vůbec netahal, když minimálně ta 207 s2000 je bez dovolení ukradená od někoho, kdo na tom také musel nějakou dobu dělat (i když za peníze) |
|
|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 0:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Pánové, pánové!!!
Nechte toho! Je to KUBRTovo rozhodnutí a nikdo nemá žádné právo mu do něj mluvit. Je pravda že to mohl třebas ATI vyřešit přes PM, ale to už je stejně jedno. Buďte rádi, že tady byli a snad ještě někdy budou lidi jako je WALLY, KUBRT, PYROS, VRATA, ŠOURIS, kluci z HSF atd... Bez nich by už RBR bylo dávno mrtvé. Tak přestaňte řešit chujoviny, raději hezky poděkujte a nebo se zdržte vyjádření, které uráží autora nádherných modelů. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 8:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Omlouvám se za OT: Štěpánovi dávám bod.
To Honza Klimecký: Myslet si o tom TY, stejně jako já můžeš co chceš. Jsme na tom stejně, protože jsme pro RBR komunitu udělali ...... (0, zero, nic, atd.) na rozdíl od výše jmenovaných.
Mne zase naopak přijde dost směšné a dětinské posuzovat člověka, podle jednoho vyjádření. Slovy klasika. "Kdo se Tě ptal na tvůj názor?" , tedy na KUBRTa.
Tomáše se to dotklo a otáčet celou diskuzi tím směrem, že se přece nic nestalo, tj. že ten KUBRT je nějakej divnej je demagogie a velký úlet.
TO Mira43: Většina možná, ale ne v případě KUBRTa
Ale co se divím, poslední dobou mi připadá, že tak funguje celá republika. |
|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Tak si dovolím taky OT
Méďo dostáváš 1+++
PS: Taky mi to tak připadá. Jakákoliv ze zásady špatnost se omlouvá a zdůvodňuje, místo odsouzení |
|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 12:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARGECANSKY Martin
Založen: 19. 04. 2007 Příspěvky: 1066 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
atiwrc to podal pekne,pekne za model poďakoval,podľa mňa tomu chcel len pomôcť,Kubrtove modeli su ozaj na úrovni a diky za nich,ale ak je niekde chyba prečo naňu neupozorniť? Na nové trate sa tiež upozorňuje,chyby,nedostatky,a dokonca sú žiadané autorom...
KUBRTa sa to dotklo,chápem,ale vždy je lepšie niečo zdokonalovať ako to skončiť úplne,veď aj pre hry existujú patche,čo sa týka RBR tak ich existuje tiež veľa,teraz sa autori hier majú hnevať za svoje nedostatky?...
Môj názor |
|
_________________ CARLSBAD Rallye Team--Peugeot 207 S 2000 |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 12:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
roysteph pustil ven Ackovou 306, odkazy si bud najdete, nebo je sem hodim pozdeji (ocekavam ze bude jeste nejaky hotfix a prida k nemu i Nkovou verzi) |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: st prosinec 16, 2009 15:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|