Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: Re: Textury |
|
|
JANOUSEK Josef napsal: |
Já mám taky problém,ale to bude asi v něčem jiném.Už mi nešlo nainstalovat finsko ani Argentina.Musím všechny textury přeházet ručně,protože mě to stále píše že systém nemůže najít uvedené cesty po zmáčknutí 1.......No a ted tam je ta kontrola,všechno sem ručně předělal,ale do turnaje mě to stejně nepustí,že mám špatné textury.Velkou rally sem normálně odjel. |
instalátor(složka RBRMCR_Deutschland) musí být rozbalen ve složce Richard Burns Rally!!! |
|
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 8:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Anonymní
|
|
|
OLSON Mike napsal: |
Já mám taky problém,ale to bude asi v něčem jiném.Už mi nešlo nainstalovat finsko ani Argentina.Musím všechny textury přeházet ručně,protože mě to stále píše že systém nemůže najít uvedené cesty po zmáčknutí 1.......No a ted tam je ta kontrola,všechno sem ručně předělal,ale do turnaje mě to stejně nepustí,že mám špatné textury.Velkou rally sem normálně odjel. |
instalátor(složka RBRMCR_Deutschland) musí být rozbalen ve složce Richard Burns Rally!!! |
Tak to mám,naistaloval jsem nové Windows a od té doby to nejde.Na předešlých to chodilo normálně. |
|
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 15:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANOUSEK Josef
Založen: 28. 09. 2005 Příspěvky: 15 Bydliště: Bakov nad jizerou
|
|
|
Anonymous napsal: |
OLSON Mike napsal: |
Tak to mám,naistaloval jsem nové Windows a od té doby to nejde.Na předešlých to chodilo normálně. |
sorry,já se nepřihlásil. |
|
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 15:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANOUSEK Josef
Založen: 28. 09. 2005 Příspěvky: 15 Bydliště: Bakov nad jizerou
|
Předmět: Textury |
|
|
Mám ještě prosbu,instalátor DEUTSCHLAND.EXE si stáhnu,ale stále mi to hlásí že archív je poškozen.Už jsem to stahoval asi 4x.Nemůže mi někdo poslat nepoškozený.......rigi-pepa@seznam.cz
DÍK. |
|
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 16:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
Předmět: |
|
|
stále nezprovozněno už opravdu nevim |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: pá duben 14, 2006 19:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Zkuste tohle odinstalovat uplne vsechny instalatory a pak nainstalovat Nemecko!!! |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: pá duben 14, 2006 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Zkuste tohle odinstalovat uplne vsechny instalatory a pak nainstalovat Nemecko!!! |
já jsem obnovoval složku maps takže jsem vše smazal..... |
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 22:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
|
|
|
tak obnovený soubory byli špatný kruci....hledám instalačku rbr po baráku a nenalezeno sem docela v pr.......musim ho naistalovat a zkopírovat maps tam kde to mám ted,naistalovat textury a musí to jít ....(jen kdybych věděl kde mám to cd) |
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Jo estě rada, kámošovi to taky nejelo a nechápu jak je to možný, ale ty ****.rbz soubory co se měly vytvořit a přepsat ty originály v maps se vytvořily do adresáře RBRMCR_Deutschland, pak stačilo to nakopírovat do maps a jede to. |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: ne duben 16, 2006 20:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Jo estě rada, kámošovi to taky nejelo a nechápu jak je to možný, ale ty ****.rbz soubory co se měly vytvořit a přepsat ty originály v maps se vytvořily do adresáře RBRMCR_Deutschland, pak stačilo to nakopírovat do maps a jede to. |
Vida, nebyly ty v adresari Maps treba nastaveny jako read-only? |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
|
|
|
tak já si asi sprint nezajedu už jsem se chystal a při vstupování do turnaje mi to napsalo Tratě neopovídá originálu ..........kua... poraďte pls (maps mám originál ze hry čerstvě naistalovanou,naistal jsem tam textury německa a dal už to znáte) |
Naposledy upravil STEINER Pavel dne ne duben 16, 2006 22:05, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Jen se tady chci taky zeptat..Pár asfaltovejch turnajů jsem už odjezdil, Deutschland tratě mam v pohodě nainstalovaný v offlinu mam změněnej skin tratí... Teď jsem si ale založil turnaj "Asfalt" a při vytváření turnaje jsem zaškrt položku" kontrolovat skin pro MCR Nemecko, nebo tak nějak to tam je..Ale když se chci do něj přihlásit, tak mi to napíše tu hlášku" tracks does not match with original"..Co teď? to mě vážně dostalo.. |
|
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 21:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Přidávám se k těm co nejde odjet sprint. Normálně jsem odinstaloval starý německo zmáčknutí 2.Odstranil jsem RBRMCR_Deutschland z hlavního adresaře hry.Nainstaloval jsem tam ten nový a stejně to nejde.Teda nepustí mě to do turnaje. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: ne duben 16, 2006 22:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Přidávám se k těm co nejde odjet sprint. Normálně jsem odinstaloval starý německo zmáčknutí 2.Odstranil jsem RBRMCR_Deutschland z hlavního adresaře hry.Nainstaloval jsem tam ten nový a stejně to nejde.Teda nepustí mě to do turnaje. |
Potvrzuju, neslo to, ted uz by to jit melo. Omlouvame se za zpusobene problemy. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 22:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
No zejtra bych ten Sprint chtěl taky jet, tak doufam, že bude vše OK!
Jinak zkoušel jste někdo jet turnaj "Asfalt"? Mě to furt hlásí chybu ohledně textur, tak jestli je chyba u mě nebo neni..Jestli jste se tam někdo zkoušel dostat, tak napište! Diky |
|
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|