Právě je so listopad 09, 2024 22:39
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TestSubject
|
Předmět: Problém s volantem Logitech Formula Force EX |
|
|
Zdravím, mám s tímhle volantem problémy, když se dostanu do menu tak mi nabídka skáče hned dolů jako kdybych držel šipku dolů nebo pedál brzdy. To samé ve hře, jakmile se dostanu do hry tak mi svítí brzdové světla a nic se neděje. Mám stáhlé nové ovladače přímo od Logitechu konkrétně "Formlula_Force_EX_508" a kalibrace je taky určitě OK . Nevíte čím by to mohlo být? Docela mě to sere, dělá to ve více závodních hrách, volant je takmer nepoužitelný . Díky moc za tipy co s tím |
|
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 12:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TestSubject
|
Předmět: |
|
|
Ještě jedna věc-když zaškrtnu pedály jako combinované na jednu osu tak menu se chová dobře tak jak má ale ve hře je to nepoužitelné.. Nevíte někdo jak na to? Aspoň nějaký nápad.. |
|
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 13:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TestSubject
|
|
|
Tak pedály jsem úplně odpojil a nechal jsem jen zapojený volant, spustil jsem hru a zkoušel jsem dávat plyn na šipkách a problém zůstal. Je to ve volantu. Není to na reklamačku?? Aspon nějaký tip nebo názor by se hodil,díky |
|
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FISERA Jan
|
|
|
to vypada na nejaky problem primo ve volantu, mam stejny (dokonce uz druhy) a s nicim takovym sem se nesetkal, takze v nastaveni to asi nebude.
Ale mozna sem mel jen stesti |
|
Zaslal: so prosinec 19, 2009 18:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Taky mam uz druhy Logitech Force EX,ale za tu dobu co ,je mam(asi 5 let),jsem na zadnou takovou chybu nanarazil. |
|
|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TestSubject
|
|
|
oka, asi to je nejaky zmetek.. Budu ho zkouset u kamose na pc a esi to bude delat to same beru ho na reklamacku. |
|
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 17:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ULIK Marek
Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 156 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Předmět: ... |
|
|
to se mi stávalo s G25, ale k tomu jsem měl v pc zapojen ještě usb joypadík, někde máš nastaveno na zatáčení to samé, co dělá šipka dolu |
|
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|