Právě je so listopad 09, 2024 21:31
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KORAL Vaclav
|
Předmět: Detailni pocasi |
|
|
Vazeni,
pri vytvareni turnaju je ted mozne zvolit si detailne jake je na RZte pocasi. Myslim ze nemusim siroce rozepisovat jak to funguje, jen si dovoluju upozornit na to, ze kazda trat umoznuje jen urcitou kombinaci denni doby / pocasi / viditelnosti - seznam povolenych kombinaci mate primo na formulari pod odkazem ??? (nemusite se bat, otevre se vam v novem okne).
A jeste upozorneni - "Originalni pocasi" neni kompatibilni s texturami pro MCR Nemecko.
VK
P.S. Zalozil jsem vam testovaci turnaj "Test detailniho pocasi" aneb "Falstone 3x jinak", tak si ho zkuste
P.P.S. Jakekoli namety a pripominky jsou vitane, jen pokud maji aspon trosku hlavu a patu Chvalit muzete i zmatecne |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: ne duben 16, 2006 19:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDA Petr
|
Předmět: |
|
|
Teď jsem založil turnaj ELITA, když jsem zadal chybné nastavení počasí, tak mě to vrátilo a upozornilo na chybu. Potud to je ok a ty otazníky a nabídka v tabulce, ještě vychytanější, klobouk dolu. Ale co mi to smazalo, byly přejmenované erzety, a skočily tam samozřejmě originální názvy. Což je sice prkotina, ale škoda, příště si dám majzla. Možná by i ostatní uvítali, kdyby šla nějaká zpětná kontrola-úprava, protože když se klikne na turnaj dokončit, pak není návratu. |
|
_________________ Vltavín-SimRacing-team |
Zaslal: po duben 17, 2006 19:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MICHAL Martin
|
Předmět: |
|
|
Založil jsem turnaj pro kontrolu originálního počasí a nepustí mě to do něj. Dal jsem tam všechny RZ, který jsou momentálně dostupný při vytváření turnajů. Hlásí to nesprávné počasí v tracksettings.ini. Tak jsem tam dal originál tracksettings.ini a nainstaloval rally školu2, Strýčkovy, reversed1, Sosnovou, reversed2,3 a Příbram2. Takže by měl bejt tracksettings.ini v pořádku, ale pořád mě to nepustí. Při vytváření to žádnou chybu s počasím nehlásilo. Takže je chyba v kontrole nebo ve formuláři pro vytváření? Asi se většina turnajů zakládá bez kontroly počasí, ovšem to si pak může nastavit každej co chce, klidně může mít všude jasno průzračno, i když je nastavena mlha jako mlíko nebo polární záře. |
|
_________________ REVO eTEAM KLATOVY Marta_CZ |
Zaslal: ne leden 13, 2008 15:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|