Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
Předmět: |
|
|
testuju testuju
ale zatim jen na australii ted jsem ale se svojim setupem chtel jet cote a ono me to nepustilo - proč ??? dyt snowfrance udela stejnou fyziku trati pro australii i francii ne ? - takže by mi mel na obe trati jit stejny setup
bez snowmodu ( nebo snowfrance ) vím že má auto asfalt default setup jiny než snih default setup a že me s šoto nebo sneho setupem do francie plugin nepusti ale nasledujici TR ma pro všechny trati stejnou fyziku
mam v tom bordel jak na ukrajine diky za objaseni |
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 0:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
Veverka už snad hraješ RBR nějaký čas abys věděl, že na asfaltových tratích jsou povoleny jiné hodnoty setupu než na šotolinových. To že se změní fyzika povrchu nemá nic společnýho se setupy. Stále musíš mít asfalt postaven na asfaltovém defaultu. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne leden 03, 2010 9:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
jo to vim že na asfalt je jiny setup ale ja si jen myslel že tim snowmodem pujde na oboji stejny
no to je jedno jdu ladit |
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 10:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Zdar.
Když už tady tak plkáte o té fyzice snow france, zajímalo by mě, jak foukat na šoto a asfalt ty hřeby. Moje chyba že nemám čas to zjistit testováním, ale asi to má i "vědecký" základ. Takže jako na sněhu, nebo jako na asfalt a šotolinu. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: ne leden 03, 2010 14:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Ot: Mirku zrovna ty by jsi to mel vědět, ''foukat'' při každé silniční kontrole |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne leden 03, 2010 15:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
to už je fakt smůla.Trefil jsem bokem auta bariéru na francii auto rozmlácené a nic nefungovalo (startér....).V servisu jsem měl poškozeno pouze zavěšení a náboje kol ale ani startér ani třeba těsnění hlavy rozbytý nebylo.Nechápu v čem je tedy problém |
|
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 16:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
Také přidám komentář: Odjel jsem první etapu a skladba i textury mě vesměs potěšily. Musím kriticky říci, že textury na asfaltu byly lepší než na šotolině. Tam alespoň u mě byly jako by do hněda, růžova...a navíc, jedu si zasněženou krajinou a na horizontu na mě kouká letní kopec, plný zeleně.. U asfaltu mi trošku vadilo srovnání s realitou. Cesta nebyla pokryta vrstvou sněhu a ledu už vůbec ne, byl vidět asfalt... za takových podmínek bych tedy sněhové gumy s hřeby v reálu nepoužil, to bych na nich moc daleko nedojel. Ale ok, je to hra. To jsou jen drobnosti. Zatím se mi tato rally moc líbí. |
|
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
chtěl bych poděkovat lidem,co podváděli a bylo kvuli nim změněno pravidlo podávání žádostí o reset.hra mi spadla v pruběhu 2 rz,nemam nárok na podání žádosti,takže sem se moc nesvez.Děkuji,nejradši bych ty osoby kopnul do p..... až by vy..... čerta s motykou |
|
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 18:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Tak se taky přidám a dovolím si přidat i video jestli to není zakázaný...
I když by resety byly povolený při pádu na RZ tak mě by to stejně bylo prd platný,kompl totálně zamrzl,dělá to bohužel dost často a nikdo mi závadu zatím nebyl schopnej odstranit...
K texturám,asfaltový jsou naprosto bezchybný a někde až krásně pohádkový,na šotolině to bylo ale docela divný,všechno bílý i s cestou,no už do toho rejpat nebudu.
Takže takhle jsem skončil - http://www.youtube.com/watch?v=-8hp_g8WXms
A tyhle vylomeniny a totálně zbytečný,hloupý a hůř než začátečnický chyby tomu všemu předcházely,asi to nejhorší co jsem kdy předvedl - http://www.youtube.com/watch?v=N22E8KhXrps |
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 19:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMAN Patrik
|
|
|
Mě už toho jebne. Pro mě je snad Team Rally nějaká prokletá. Zase jsem to rozstřelil na RZ 2
Jinak to klouzalo strašně. Při testech se mi auto zdálo klidnější. Tak snad si zajedu alespoň trochu tu druhou etapu. |
|
_________________ BMW ///M Power |
Zaslal: ne leden 03, 2010 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JUHAS Patrik
|
|
|
TOMAN Patrik: pre mna je TEAM RALLY asi tiez prieklata. Zatial som nedosiel ani jednu a tato sutaz nebola vynimka. Ale textury boli krasne klobuk dole |
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 20:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Mates,ten poslední záběr v tom druhým videu,tak ten neměl chybu,v životě jsem nic hezčího v RBR neviděl,jen si to tam možná mohl takto parádně vyslat i při pokusu č.2 .Ty stromy perfektne nahradily kuželky . |
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SVOBODA Venca
|
|
|
KOZAK Jaroslav napsal: |
to už je fakt smůla.Trefil jsem bokem auta bariéru na francii auto rozmlácené a nic nefungovalo (startér....).V servisu jsem měl poškozeno pouze zavěšení a náboje kol ale ani startér ani třeba těsnění hlavy rozbytý nebylo.Nechápu v čem je tedy problém |
nauč se startovat |
|
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
venca:já jsem startoval ale to vůbec nereágovalo |
|
|
Zaslal: po leden 04, 2010 6:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
To Matousek Vlastimil - no já bych dal pryč ten Gauger a jeho knihovnu dx atd. Pokud s tím jezdíš, tak to samotné dost zatěžuje a může to být prvotní příčina problému. |
|
|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|