Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

6. Carlsbad Rally 3. - 9.1.2010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
VEVERKA Lukas

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

testuju testuju

ale zatim jen na australii ted jsem ale se svojim setupem chtel jet cote a ono me to nepustilo - proč ??? dyt snowfrance udela stejnou fyziku trati pro australii i francii ne ? - takže by mi mel na obe trati jit stejny setup

bez snowmodu ( nebo snowfrance ) vím že má auto asfalt default setup jiny než snih default setup a že me s šoto nebo sneho setupem do francie plugin nepusti ale nasledujici TR ma pro všechny trati stejnou fyziku

mam v tom bordel jak na ukrajine Very Happy diky za objaseni

Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 0:18
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MIKSOVSKY Jakub

Veverka už snad hraješ RBR nějaký čas abys věděl, že na asfaltových tratích jsou povoleny jiné hodnoty setupu než na šotolinových. To že se změní fyzika povrchu nemá nic společnýho se setupy. Stále musíš mít asfalt postaven na asfaltovém defaultu.

I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell!
Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 9:47
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
VEVERKA Lukas

jo to vim že na asfalt je jiny setup ale ja si jen myslel že tim snowmodem pujde na oboji stejny

no to je jedno jdu ladit

Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 10:31
KRYSTYN Miroslav

Zdar.
Když už tady tak plkáte o té fyzice snow france, zajímalo by mě, jak foukat na šoto a asfalt ty hřeby. Moje chyba že nemám čas to zjistit testováním, ale asi to má i "vědecký" základ. Takže jako na sněhu, nebo jako na asfalt a šotolinu.

Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 14:03
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BRABLEC Jan

Ot: Mirku zrovna ty by jsi to mel vědět, ''foukat'' při každé silniční kontrole Very Happy

Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 15:20
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
KOZAK Jaroslav

to už je fakt smůla.Trefil jsem bokem auta bariéru na francii auto rozmlácené a nic nefungovalo (startér....).V servisu jsem měl poškozeno pouze zavěšení a náboje kol ale ani startér ani třeba těsnění hlavy rozbytý nebylo.Nechápu v čem je tedy problém Crying or Very sad
Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 16:04
POKORNY Lubomir

Také přidám komentář: Odjel jsem první etapu a skladba i textury mě vesměs potěšily. Musím kriticky říci, že textury na asfaltu byly lepší než na šotolině. Tam alespoň u mě byly jako by do hněda, růžova...a navíc, jedu si zasněženou krajinou a na horizontu na mě kouká letní kopec, plný zeleně.. Very Happy U asfaltu mi trošku vadilo srovnání s realitou. Cesta nebyla pokryta vrstvou sněhu a ledu už vůbec ne, byl vidět asfalt... za takových podmínek bych tedy sněhové gumy s hřeby v reálu nepoužil, to bych na nich moc daleko nedojel. Ale ok, je to hra. To jsou jen drobnosti. Zatím se mi tato rally moc líbí.
Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 18:32
KOCOUREK Vasek

chtěl bych poděkovat lidem,co podváděli a bylo kvuli nim změněno pravidlo podávání žádostí o reset.hra mi spadla v pruběhu 2 rz,nemam nárok na podání žádosti,takže sem se moc nesvez.Děkuji,nejradši bych ty osoby kopnul do p..... až by vy..... čerta s motykou Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 18:53
MATOUSEK Vlastimil

Tak se taky přidám a dovolím si přidat i video jestli to není zakázaný...
I když by resety byly povolený při pádu na RZ tak mě by to stejně bylo prd platný,kompl totálně zamrzl,dělá to bohužel dost často a nikdo mi závadu zatím nebyl schopnej odstranit...
K texturám,asfaltový jsou naprosto bezchybný a někde až krásně pohádkový,na šotolině to bylo ale docela divný,všechno bílý i s cestou,no už do toho rejpat nebudu.
Takže takhle jsem skončil - http://www.youtube.com/watch?v=-8hp_g8WXms
A tyhle vylomeniny a totálně zbytečný,hloupý a hůř než začátečnický chyby tomu všemu předcházely,asi to nejhorší co jsem kdy předvedl - http://www.youtube.com/watch?v=N22E8KhXrps

Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 19:45
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
TOMAN Patrik

Mě už toho jebne. Pro mě je snad Team Rally nějaká prokletá. Zase jsem to rozstřelil na RZ 2 Crying or Very sad

Jinak to klouzalo strašně. Při testech se mi auto zdálo klidnější. Tak snad si zajedu alespoň trochu tu druhou etapu.

Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 20:11
JUHAS Patrik

TOMAN Patrik: pre mna je TEAM RALLY asi tiez prieklata. Zatial som nedosiel ani jednu a tato sutaz nebola vynimka. Ale textury boli krasne klobuk dole

Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 20:45
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
RESL Jan

Mates,ten poslední záběr v tom druhým videu,tak ten neměl chybu,v životě jsem nic hezčího v RBR neviděl,jen si to tam možná mohl takto parádně vyslat i při pokusu č.2 Laughing .Ty stromy perfektne nahradily kuželky Very Happy .

Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 20:50
SVOBODA Venca

KOZAK Jaroslav napsal:
to už je fakt smůla.Trefil jsem bokem auta bariéru na francii auto rozmlácené a nic nefungovalo (startér....).V servisu jsem měl poškozeno pouze zavěšení a náboje kol ale ani startér ani třeba těsnění hlavy rozbytý nebylo.Nechápu v čem je tedy problém Crying or Very sad

nauč se startovat Rolling Eyes Wink
Příspěvek Zaslal: ne leden 03, 2010 21:14
KOZAK Jaroslav

venca:já jsem startoval ale to vůbec nereágovalo Crying or Very sad
Příspěvek Zaslal: po leden 04, 2010 6:40
PANCOCHA Jaroslav

To Matousek Vlastimil - no já bych dal pryč ten Gauger a jeho knihovnu dx atd. Pokud s tím jezdíš, tak to samotné dost zatěžuje a může to být prvotní příčina problému.
Příspěvek Zaslal: po leden 04, 2010 10:06
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Další
Strana 6 z 14

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme