Právě je st listopad 06, 2024 21:43
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: Teplota vody je prilis vysoka |
|
|
Chtel bych se zeptat jestli se da stylem jizdy nejak vyrazne zabranit konci pri hlaseni "Teplota vody je prilis vysoka". Zkousel jsem jet v co nejcivilizovanejsich otackach, ale stejne to bylo naprd.
Dik |
|
|
Zaslal: út duben 18, 2006 18:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
Předmět: Re: Teplota vody je prilis vysoka |
|
|
STEJSKAL Petr napsal: |
Chtel bych se zeptat jestli se da stylem jizdy nejak vyrazne zabranit konci pri hlaseni "Teplota vody je prilis vysoka". Zkousel jsem jet v co nejcivilizovanejsich otackach, ale stejne to bylo naprd.
Dik |
Pokud totálně zničíš chladič (vodní pumpu), tak ne. Ale dá se v takovém případě prodloužit životnost motoru - pokud se mi toto stane ve velkém turnaji, tak se snažim jet v co nejnižších otáčkách a plyn jenom tak šolícham. Pokud to takhle šetříš, tak se dá dojet ještě poměrně daleko - já jsem na realistické poškození dojel s touto hláškou 2/3 Shepherds shieldu + celý East west. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: út duben 18, 2006 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
Předmět: Re: Teplota vody je prilis vysoka |
|
|
KOZISEK Martin napsal: |
STEJSKAL Petr napsal: |
Dik |
Pokud totálně zničíš chladič (vodní pumpu), tak ne. Ale dá se v takovém případě prodloužit životnost motoru - pokud se mi toto stane ve velkém turnaji, tak se snažim jet v co nejnižších otáčkách a plyn jenom tak šolícham. Pokud to takhle šetříš, tak se dá dojet ještě poměrně daleko - já jsem na realistické poškození dojel s touto hláškou 2/3 Shepherds shieldu + celý East west. |
Tak to ale mitfára polejval studenou vodou ne ? Já měl podobný problémy "ve Finsku" chladič se spravil v servisu, ale při každý díře se znovu poškodil a už se jelo na blinkry |
|
|
Zaslal: st duben 19, 2006 18:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|