Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HOMOLA Matej
|
Předmět: |
|
|
Ahojte, som v cieli TR...Napriek tomu, že som musel volať raz divákov, tak ma zarazila ďalšia vec..Na poslednej RZ- Joux Plane na trati boli také štvorce, alebo iné tvary, akokeby ľadu. Vôbec som nevedel čo to je, a dosť ma to znervózňovalo.. Neviete čo to je?? To tak má byť, alebo nejaká chyb?
Inak textury super!!
Ahoj |
|
|
Zaslal: út leden 05, 2010 14:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JELINEK Honza
|
|
|
to samé jsem mel i já a také me to hodně znezvoznovalo.... |
|
|
Zaslal: út leden 05, 2010 17:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SMOLAN Marek
|
Předmět: reset |
|
|
Zdravim, len sa chcem informovat co som spravil zle pri poziadavke na reset, nech sa toho vyvarujem nabuduce. Pri statuse "nenastoupil na RZ 11" to nevyzera ze by som havaroval
Diky moc a sportu zdar |
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 10:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
reset už v TR nikdy nedostaneš jako každý jiný jezdec |
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 10:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SMOLAN Marek
|
Předmět: v pravidlach nic take nie je |
|
|
Jardo, to plati pre pripad padu hry na trati, mne to padlo pred RZ11 |
Naposledy upravil SMOLAN Marek dne čt leden 07, 2010 13:34, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 11:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Jen se zeptám,nepsalo se o tom že poškození se z první etapy nepřenáší do druhý?Na první etapě mi to zamrzlo na RZ,už jsem nečekal že bych to mohl odjet druhou ale když se mi turnaj v nabídce objevil tak jsem to zkusil,jenže zase jsem se asi pů hodiny snažil najít nastavení se kterým jsem jel první etapu protože mě to prostě neustále psalo že (NENALEZENO SPRÁVNÉ NASTAVENÍ AUTA) nebo tak něco,když se mi to asi na 20tý pokus podařilo najít tak mě to hodilo rovnou na start RZ bez možnosti výběru nastavení a ještě se stejně rozbitým vrakem co jsem jel první etapu .Tak jsem si říkal že když to po mě chtělo to původní nastavení,že tam snad je aspoň to ale jaký zase bylo překvapení když jsem celou první sekci musel projet na standart setup,samozřejmě hned jsem to díky poškození a těm brzdám nezvládl a zůstal trčet na jednom magnetickým stromečku od kterýho se nešlo odlepit.
Proč to po mě teda chtělo původní nastavení když mě to hodilo rovnou do RZty se standartem?Tenhle závod byl pro mě ten nejhorší v živodtě a to jsem se na něj jako na jedinej z celý sezony nejvíc těšil.Tolik k tomuhle závodu.Musel jsem si nekde tu nas...štvanost vykecat,sorry |
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 11:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
marek:Já jsem myslel že v pravidlech TR se píše že reset nebude při závodě vůbec ať se stane co se stane |
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 11:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SMOLAN Marek
|
Předmět: pre mna novinka |
|
|
tak som asi nieco zle pochopil, ale dobre vediet, diky
PS: teraz sa budeme vsetci pocas jazdi modlit nielen za bezpecnu jazdu, ale aj za stabilitu hry |
Naposledy upravil SMOLAN Marek dne čt leden 07, 2010 13:34, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 11:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Ty voe, buďte tak laskaví a čtěte si to pořádně. Michal s tím má tolik práce a vy tady plácáte kraviny.
Je to tak nepochopitelné? Pro mě ne.
Vážení přátelé,
z důvodu velkého množství pokusů o podvádění a poměrně náročného zkoumání souborů DMP, jsem se rozhodl zavést od následujícího (5. podniku TR 2009) změnu v pravidlech.
Zásadní změnou v této úpravě pravidel je tak skutečnost, že NEBUDOU POVOLOVÁNY RESETY PŘI PÁDU RBR NA TRATI RZ! |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: čt leden 07, 2010 11:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SMOLAN Marek
|
Předmět: deja vu |
|
|
a preto som chcel vediet, preco mi nebol povoleny reset, vid. vyssie, spravil som vsetko co som spravit mal, podla pravidiel
kedze mi to nepadlo mi to na trati tak sa ma toto netyka |
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 11:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
ještě je Marku možnost že jsi špatně napsal tu žádost o reset a tudíš se tím vedení nezabývalo |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: čt leden 07, 2010 13:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SMOLAN Marek
|
Předmět: podla pravidiel |
|
|
kedze som to pisal presne podla pravidiel na stranke, chcem vediet ze co som spravil zle, dal som tam vsetko.
+ na plugine som dal poziadavku na reset, a ma stav NOVY, cakal by som aspon status "zamitnuto" a bolo mi jasne, ze som cosi spackal
chcem to vediet len preto, aby som tu istu chybu neopakoval |
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 14:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
Založen: 19. 10. 2005 Příspěvky: 56 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
A v kolik hodin jsi o reset žadal |
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 14:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
POKORNY Lubomir
|
|
|
Promiňte za ten výraz.....ale doprdele lidi začněte používat hlavu a než sem něco napíšete přečtěte si ty pravidla pořádně....podle mě jsou naprosto srozumitelná i pro podprůměrně inteligentního člověka. A navíc, co třeba se nejdřív dotázat svého týmového manažera, popřípadě ho požádat o pomoc? Řeší se to tu pořád dokola, každý podník.....MYSLETE!! |
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|