Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

6. Carlsbad Rally 3. - 9.1.2010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BAJGAR Petr

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Aspon v TR prosím nemluvte sprostě. Wink
Příspěvek Zaslal: čt leden 07, 2010 23:58
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PANCOCHA Jaroslav

Toš sem včíl tu ledárnu zdárně dojel musím zapsat dojmy. Do druhé etapy jsem udělal drobné změny na asfaltovém setupu a také změny ve stylu jízdy a byla to paráda, krásně mi to sedělo a snad sem i trochu zlepšil časy. Druhý průjezd Verte II byl sice očistec, pneu vůbec nefungovaly, ale budou tu skvělé replaye a screeny Idea

Na šotce to byla děs hrůza. Po startu EW jsem se nevešel do jedné zatáčky, bokem ťukl o břeh a zřejmě jsem tím přišel o střední dif. Pak jsem ještě pořádně oťukával LP zavěšení. Další RZty jsem hrozně bojoval s přetáčivostí na výjezdech, střed to prostě nedržel.

Celkově mám velice příjemný dojem...
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 1:36
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
SMOLAN Marek

Příspěvek Předmět: chyba teda bola v nedoruceni poslaneho mailu Odpovědět s citátem

SENK Michal napsal:
Důvod, proč jsi nedostal reset je ten, že jsme neobdrželi mail s žádostí o reset.

Diky Michal za info, chyba je teda v tom, ze mail neprisiel, idem pozriet v smtp logoch dovod preco nedosiel. Schvalne som este pisal do poziadavky na reset, ze som mail poslal.

A ostatnych co hladali neustale chybu u mna poprosim citat, co pisem, ked raz 32 rocny clovek napise, ze spravil zo svojej strany vsetko podla pravidiel, tak u neho skutocne hladat chybu netreba Confused
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 8:43
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
UTRATA Lukas

OT: Předevčírem se mi stalo, že mi kámoš posílal maila z gmail, ten mail došel asi až za 1:30 hod. Pak to poslal ze seznamu a mail došel hned. Tudíž se možná vyplatí si kvůli TR udělat maila na seznamu. Wink

http://octaviarbrcup.ic.cz
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 9:01
KEBERT Martin

Nez si delat mail na seznamu, to se radeji na reset vybodnu a prohlasim to za "zavadu na technice diky ktere nebylo mozne pokracovat" Smile.
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 9:14
GORNER Vaclav

Příspěvek Předmět: ... Odpovědět s citátem

? Smile

Vůbec netušim proč sem dostal za tento příspěvek upozornění, pouze sem chtěl vědět, co má proti seznamu, ale nechme to být Smile

Naposledy upravil GORNER Vaclav dne pá leden 08, 2010 13:12, celkově upraveno 1 krát
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 9:42
KEBERT Martin

Co? Je to jen hra a ty pixely mi za tu hruzu seznamackou nestoji. A muze mi kdokoliv rikat ze se uz "zlepsili", vracet se k nim uz nebudu (uz takhle byl boj se jich zbavit).

Ale o tom rec neni. Zkratka co se tyce resetu, ktery jsem nastesti jeste nepotreboval, budu vazne uvazovat jestli vubec o nej budu zadat nebo ne.
Ale je fakt, ze u mne to asi nema vyznam. U nekoho kdo bojuje o pozici na bedne mozna jo.
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 10:03
HAZE Jiri

To Smolan:
No,bylo zde už dost lidí, různého věku, co též tvrdili, že udělali VŠE dle pravidel a pak stáhli ocas mezi nohy a přiznali, že na něco pozapomněli Laughing Jsme jen lidi a můžeme něco přehlédnou (ať nám je 32,13, či 58 Exclamation ).

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 10:11
SMOLAN Marek

Příspěvek Předmět: to mas pravdu Odpovědět s citátem

to je fakt, to teda bolo Very Happy moderatori maju vela trpezlivosti, kupodivu este stale.
Ale moj pripad to nie je, som si vsetko radsej 10x precital, po fore hladal, nez som nieco napisal, aby som nebol za blba, a to vrelo odporucam vsetkym co to tak nerobia

sorry za nervy, ak ich niekto kvoli mne mal. Bola to krasna rally, "klouzave" mam najradsej, skoda ze som nevidel ciel, nabuduce. Proti texturam som fakt nic nemal, mozno netreba mat tak "vyblejskany" kontrast a jas na LCD
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 14:28
PECUCH Roland

aspoň raz som mal šťastie... http://www.youtube.com/watch?v=qVxHWmq_yGg Laughing Laughing inak podnik pre mňa nevydarený... 1 etapa bola katastrofa... ale som aspoň zase v cieli Smile

Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 18:10
KEBERT Martin

Příspěvek Předmět: Re: to mas pravdu Odpovědět s citátem

SMOLAN Marek napsal:
... "klouzave" mam najradsej, skoda ze som nevidel ciel ...
Neves hlavu, muzes si dat opacko venku na silnici Smile
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 18:32
PECHA Stanislav

Příspěvek Předmět: TR Odpovědět s citátem

20RZ http://www.youtube.com/watch?v=Cot89lqTJmQ

Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 20:57
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HOLUB Milan

video absolutně o ničem...asi si nám chtěl ukázat jak to máš nalítané Rolling Eyes
vždycky mě rozesmálo jak si to měl zpomalené u vracáku aby bylo vidět jak to jedeš co nejkratší cestou

sory za OT,ale nedá mi to.čekal jsem že v tom videu bude ukázaná nějaká zkratka Laughing

http://www.kcm-rbr.cz/
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 21:47
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
RESL Jan

Pěkná jízda,máš to pěkně nalítané Stano,ale co,jízda opravdu precizní.
Milane,mět to nalítané,není zakázané.Zkus tu Plane taky tak nalítat a zajet.A netvrd mi,že pokud budeš bojovat o nějaké pozice,pojedeš TR nějakým mega rozlítaným stylem,když budeš vědět,že čas tam potom nebude.

Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 22:05
HOLUB Milan

já neříkám že je to zakázané a je mi jasné že když pojedu na dobré umístění tak nemůžu jet jak ...
bohužel video točené za autem je absolutně nudné,protože to vypadá že to auto jede jak po kolejích a proto jsem napsal že to video je o ničem

http://www.kcm-rbr.cz/
Příspěvek Zaslal: pá leden 08, 2010 22:14
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 12, 13, 14  Další
Strana 9 z 14

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme