Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KLIMEŠ Martin
|
Předmět: |
|
|
PETRAS Marek napsal: |
Aktualizoval jsem stránky, data některých závodů se posunuly. Hustopeče startují už 9. 1. 2010. |
CHtel bych s necim pomoct precti si to prosim na foru |
|
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
To Klimeš:
Pleteš si pojmy s dojmy. Team Rally nemá se stránkou na kterou poukazuješ nic společného. O licenci můžeš žádat zde http://rbr.onlineracing.cz/teamrally/ , ale až splníš podmínky pravidel pro udělení licence TR. |
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Vytvořil jsem alespoň provizorní fotogalerii http://czechrallycup.rajce.idnes.cz/
Alba z letošního ročníku jsou ty s názvem CRC 2010. Jsou tam i z minulých ročníků, které tam dal minulý ředitel |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: so leden 09, 2010 10:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
Předmět: Hustopeče |
|
|
Ještě nikdy jsem se neozval, ale tohle už je moc. Spadlo mi to při načítání RZ7. Reset jsem nedostal a vysvětlení také ne. A jak mi vysvětlíte, že se tedy nedostanu do servisu a na druhou etapu nastupuji s autem, které je poškozené. Tohle se pánové nějak nedaří a samozřejmě už to vyvrcholilo havárií v poslední RZ, kde jsem už jen nadával jak křeček.
Chcete zvednout prestiž dary a zvučnýmy jmény, ale ostatek nějak neodpovídá.
Jak jsem již napsal, zatím jsem neměl připomínek, ale aspoň trochu informací a péče o turnaj by neškodilo. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: st leden 13, 2010 11:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GORNER Vaclav
|
Předmět: ... |
|
|
Tak teď by ses měl honem rychle uklidnit, nejsem na tohle zvědavej, všichni, kteří si požádali o reset ho dostali, a vim že i na tebe sem měl povoleno dát reset, jenže to bys nějaký na plugin musel dát, nejdřív si zjisti, jak se reset podává, pak tu rejpej do vedení, děkuji
Pokud to někomu příde jako tvrdá reakce, pravidlo "Jak 1., tak 2."
edit: http://img130.imageshack.us/img130/1803/vcvcv.png
Pokud se tam najdeš, tak se omlouvám za chybu...prominte za kvalitu, je to ze školní sítě. |
|
|
Zaslal: st leden 13, 2010 12:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
Předmět: RESET |
|
|
Omlouvám se, jestli jsem se dotkl někoho díky chybě jinde. Dal jsem to tam i jsem poslal mail, ale nějak to tam není. Asi nějaká chyba na lince. Je to škoda, co se dá dělat. Snad si ještě zazávodíme a nebude nás trápit technika. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: st leden 13, 2010 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Ja se sice neučastním a tedy mě to může být jedno , ale koukám že jsi povolil reset i Lukáši Votavovi ,který podle pravidel vašeho turnaje zřejmě na reset nárok neměl To si pak pořadatel důvěru jezdců moc nezíská |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne st leden 13, 2010 18:24, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: st leden 13, 2010 18:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UHLIR Vojtech
|
|
|
Cíl Hustopečí se zase musí obejít beze mě, na RZ7 "odešla elektronika", zkrátka na mě vyskočilo okýnko s nějakou blbostí a hodilo mě to na plochu, jinak se tahle závada popsat nedá. Je to smůla, ale určitě by mě nenapadlo žádat o reset, byla to moje chyba a příště na Barumce si to pohlídám.
Jinak byly Hustopeče perfektní soutěž, uskákáný mokrý asfalt, navíc ve tmě - mazec. |
|
_________________ Kizz-me WRT |
Zaslal: st leden 13, 2010 18:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
Předmět: Re: RESET |
|
|
NYVLT Karel napsal: |
Omlouvám se, jestli jsem se dotkl někoho díky chybě jinde. Dal jsem to tam i jsem poslal mail, ale nějak to tam není. Asi nějaká chyba na lince. Je to škoda, co se dá dělat. Snad si ještě zazávodíme a nebude nás trápit technika. |
Asi to nějak nechápu,Karle....ztěžuješ si večer,že jsi nedostal reset,a nemůžeš si zazávodit a přitom máš Hustopeče odjeté v 11: 34 hod.... |
|
|
Zaslal: st leden 13, 2010 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRZELKA Tomas
|
|
|
Musím poděkovat pořadatelům CRC za trpělivost kterou se mnou měli při resetování hry( celkem 2x)už jsem myslel že to nedojedu.To padání na mě působí depresivně. |
|
|
Zaslal: pá leden 15, 2010 11:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
to si este nespadol do textury.... |
|
|
Zaslal: pá leden 15, 2010 12:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GORNER Vaclav
|
Předmět: ... |
|
|
Tomáši, čestných jezdců si vážíme, pokud odešleš email se vším a správně, proč ti reset nedát . Omlouvám se všem, kteří byli nějak poškozeni, byl jsem celkem z pana Zetaka vytočený.
Ale mám pro vás i jednu nemilou zprávu, jelikož teď budeme více kontrolovat naši startovku, s největší pravděpodobností se vrátíme k registracím přímo na pluginu. Turnaje budou zakládány včas tak aby každý stihl registrace podat. Nemějte nám to za zlé, děkujeme. |
|
|
Zaslal: pá leden 15, 2010 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|