Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
Předmět: |
|
|
Vašku já mám z padáním problémy od samýho začátku co to jezdím a už na třetím komplu,podle všeho by to chtělo asi ještě jeden kompl speciálně jen a jen na RBR a nic jinýho v tom ani nepoužít nebo už nevím co .Je fakt že na tomhle novým mi to padá o trošku míň,ale zasejc to pořád zamrzá takže bych řekl že to je ještě horší.Ale ne jen v RBR,zamrzá mi to i v klidu ale to už odbočuju.
Ze začátku jsem si tam nahrával do RBR různý modifikace a bylo mi řečeno že čím víc tam toho je co tam nepatří,tím je to horší,jenže i když jsem jezdil jen s čístou instalací bez úprav jen s pár autama tak to bylo pořád stejný.S tímhle bych taky potřeboval poradit... |
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 12:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Vašku a jak jsi na tom s chlazením PC Mě to padalo a sekalo se, když jsem měl vysokou teplotu PC. Nebo může být jen zaprášený a ucpaný větráček... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá leden 08, 2010 12:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
mam 2 měsíce starej počítač,na starym to běželo v pohodě.s chlazenim jsem v pohodě-dirt2,cod6,wolfenstein,všechny tady ty hry běžej naprosto v pohodě bez 1 spadnutí,dělá to jenom RBR a díky koumákum co podváděli v TR se změnili pravidla,málokdy to spadne na startu rz,většinou to spadne během rz,tak nemam nárok na reset,minulej závod TR v pohodě a ž do 4 rz před cílem-tu to vubec nenačetlo ani po resetech a to se zrovna dařilo rozjeto na 6-7 místo v S1600,no a ted co je TR tak mi to spadlo během 2 rz,už ani nejsem nominovanej,protože nemam šanci dojet.Když mi to spadne tak pak dole na liště mam napsáno -ovladač zobrazeníNVLDDMKM přestal odpovídat a byl obnoven.Asi si moc nezajezdim |
|
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 14:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Vašku napadla mě jedna vě, kvli které jsem měl kdysi nestabilní RBR já. Bude to znít možná něuvěřitelně, ale byly to ovladače zvuku. To, že je na zvuk RBR haklivé se ví. Zkus dát sarší ovadače. Na nové mašině máš určitě ty nejnovější a v tom by mohl být zakopaný pes |
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 14:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOCOUREK Vasek
|
|
|
no tak ted tosamí v ICCS na 3 rz,už mně to nebaví,ještě se pokusim ten zvuk a jestli to bude furt padat tak mažu RBR z počítače |
|
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 15:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJKA Miroslav
|
|
|
Ahoj, po cca ročním ježdění tak řka bez problému se po nasazení nového volantu ted stává že při jizdě hra zamrzne (1-2) vteřiny a schodí to celej
comp jako při resetu, třeba hned v 2-3 rz. Nemá s tím nekdo nákou
zkušenos? |
|
|
Zaslal: st leden 13, 2010 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRZELKA Tomas
|
|
|
Tahle hra je stará .Nepadne 20 turnajů a potom při důležitém turnaji v poháru když jde o první místo tak padne v druhé etapě.Mám na to jen velmi málo času takže nemohu jezdit každý den.Resety turnaje to je další otázka někdo resetuje během 12 hodin což se dá někdo vůbec.Tato hra není vůbec vychytaná a už aby přišlo něco nového na stejný způsob ale to asi těžko.A tak přemýšlím že skončím už mě to nebaví.(myslím že je nás víc). |
|
|
Zaslal: čt leden 14, 2010 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Mam taky problém s padáním. Mam téměř stejnou konfiguraci jako před pár měsíci, změnila se jen zvukovka a pár drobností, ale od tý doby si RBR na tomhle kompu nezahraju, po pár minutách se hra sekne a musim resetovat. Vim že je to zvukovkou (Creative SOUND BLASTER X-Fi ), ale nějak nevim co s tím. Pokud má někdo shodnou zvuk. kartu a rbr mu běží tak nějak stabilně, mohl by mi poskytnout ovladač? Díky |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: čt leden 14, 2010 23:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAVLAS Martin
|
|
|
Obecně je známo ze creative je na ovladace mrcha. Samozrejme je mozne ze errory jsou zpusobovane ovladaci, ale take to muze byt samotnym HW, ja jsem s tímto měl take problemy. Obecne muzu rici, ze vsechny me problem kolem RBR byly vzdy se zvukem.
V prve rade bych zkusil zjistit jaky presny model zvukove karty mate. Pokud mate jakykoliv model serie X-FI krom modelu AUDIO, tak to bude na 100% problematika softwaru Pokud mate verzi AUDIO, tak vas nepotesim Tuto kartu jsem mel a byly sni velke problemy, ktere jsem resil zde: http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?p=54090&highlight=#54090
zkrátka a proste jsem s tou kartou vzdy dostal modrou SMRT.
Jak jsem jiz zminoval, tak creative je na ovladace tatar, existuje tzv daniel support pack, který je v podstate predistibuovanou formou oficiálních ovladacu. Ja sam je uzívám a jsem s nimi maximalne spokojen.
Zde je odkaz ke stazeni:
http://forums.creative.com/t5/Sound-Blaster/SB-X-Fi-Series-Support-Pack-2-0-05-15-2009/td-p/527485
* jedna se o nejnovejsi verzi, ktera obsahuje kompletni reseni pro zvukovou kartu. Snad vam to pomuze |
|
_________________ SAS Krmelín rally team |
Zaslal: pá leden 15, 2010 0:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Dík za odpověď. Už to sosám, snad to pomůže. Vz. AUDIO nemám tak se uvidí.
EDIT: tak když spustim setup, tak mi to po zvolení jazyka hodí hlášku že to nemůže detekovat podporovaný hardwar |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: pá leden 15, 2010 6:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAVLAS Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
No ja mám SB X-Fi Xtreme Audio, poslední ovladače+EAX console a nemůžu si to vynachválit. Spíš bych hledal problém nejen v samotné kartě ale v celé sestavě ve smyslu : jak si spolu rozumějí jednotlivé komponenty.
Velké problémy s padáním jsem měl, když jsem využíval integrovanou zvukovku - nechvalně známou AC97. |
|
|
Zaslal: po leden 18, 2010 18:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRIDEL Petr
Založen: 01. 02. 2007 Příspěvky: 1 Bydliště: Č.B.Čtyři Dvory
|
Předmět: padne to, ale tak že se restartuje PC |
|
|
Prosim pomoc
Padá mě to tak že se vždy restartuje PC.Padá to ruzně ne jenom v jednom místě.Hraju i náročnější hry na grafiku než je RBR a tam je to v pohodě.Grafika Asus AH4650,Athlon XP1800 zdroj 400W,zakl.deska ASRock.
Dříve jsem měl grafiku Gforce 6600 a zakl.deska MSI a vše šlapalo v pohodě potom to po pár letech postupně odešlo a po výměmě to začalo zlobit. |
|
|
Zaslal: so leden 23, 2010 15:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
moralles
|
|
|
stalo se nekomu, ze mu to vytuhlo pri loadingu do :
60 Frazier Wells II je to otocena trat ze? takze kdyz mam naistalovenej file RBRReversedRC3.exe tak by to melo byt v pohode.
vcera me to dost nastvalo kdyz odjedete 4RZ a pri 5 RZ se mi to zaseklo na loading.
error RUNTIME richardburnrally_SSE.exe (co je vlastne to No_SSE.exe a SSE.exe) |
|
_________________ C2Q Q8200 | 4GB ram | HD2600pro | 24" BenQ LED
MOTO: GSX-R 750 K4 RIZLAhttp://www.motorkari.cz/profil/RobinR/ |
http://hdsunset.blogspot.com/ |
Zaslal: po únor 01, 2010 11:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Morales : tak to asi mám podobný problém....při načítání Rz 7 v ICCS jsem se dozvěděl na rozloučenou se závodem : RUNTIME ERROR. ABNORMAL PROGRAM TERMINATION....taky vím kulový... |
|
|
Zaslal: po únor 01, 2010 15:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|