Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JANKU Roman
|
Předmět: |
|
|
Na jednu stranu je pro mě TR obdivuhodné množství práce, fantastické videa a super textury Montekland, skvělá Čeložnice TR magazín.. Opravdu velký respekt kvám.
Na druhou stranu je problém vyřídit pár emailů, ale chápu, že už to Michala po 2,5 roce nebaví...
No chtělo by to najít někoho, kdy by si licence a to vyřizování meilů vzal na starost, není natom nic složitého, akorát je těžké někoho najít, mnozí jen naslibují a pak nehnou ani prstem.
Nezlobte se na mě, ale říct konec a budte rádi že ste rádi, je pro mě amatérizmus. |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: po leden 18, 2010 13:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Romane ono to není o "pár" meilech. A máš pravdu - všichni jen slibují a .............. kritizují. |
|
Zaslal: po leden 18, 2010 13:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
|
Já vím vo co go, taky sem dával licence, sice méně kolem 600, a bylo to pár jen asi 1500 meilů. Ale zas to bylo těžší, protože 3/4 lidí neumělo anglicky, a 1/2 neuměla anglicky ani česky
Edit: někteří frajeři neuměli ani čínsky |
|
_________________ http://kizzcup.kvalitne.cz/
http://kizz-me.wz.cz/RVT.html |
Zaslal: po leden 18, 2010 14:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Spíš mě to připadá Romane, že nevíš vo co go. Ano licence jsi rozdával, ale odjelo se 10 podniků IRC, kde jsi neřešil textury, skladby podniků, vyhlášení, TR Shop atd. Takže celkem nechápu, že si dovolíš tady psát nějakej blábol o amaterismu. Navíc jsi to vydržel ve větším měřítku jednu sezónu... |
|
Zaslal: po leden 18, 2010 15:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
To opatření beru jako součást přirozeného vývoje. Nelíbí se mi, že to přišlo bez předchozího oznámení uprostřed sezony, ale plně to chápu. Příští rok se dá do pravidel, že se od půlky sezony licence více rozdávat nebudou a je po problému |
|
_________________ |
Zaslal: po leden 18, 2010 16:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Ano Jakube, tak nějak bych to viděl.
Napadla mě jedna varianta drobného ústupku. Doufám že to nebude horší varianta než to totálně stopnout. V případě že některému týmu se určitý jezdec přestane v průběhu sezóny aktivně RBR věnovat, může manažer týmu požádat pomocí mailové zprávy o výměnu licence. Tzn, že když jednomu jezdci licenci odeberu, novému můžu přidělit. Jenom ještě nevím, jak to pravidlo vyladit, abych si tím zase jenom nepřidal práce. Nešlo mě tímto samozřejmě o to, abych odstřihl některé týmy z možnosti boje o celkové body. Důvodem bylo pouze omezení administrativních úkonů v průběhu sezóny. Do zítřka sesmolím formulaci pravidla za jakých podmínek bude možné ještě "vyměnit" licenci u jezdců v týmu. |
|
Zaslal: po leden 18, 2010 16:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Tak muj nazor je takovy pravda ze toho ma Michal moc, tudis bych videl ulehceni v tom ze by jednotlivec vubec nemohl zadat o licenci! Tr je o tymech a za kazdy odpovida manazer. Verim tomu ze ti by zadost o licenci vyplnil spravne a tim by se i Michalovi ulehcilo.
ps: sry za diakritiku pisu ze spitalu z Tel. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po leden 18, 2010 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
To mozna ne ale zadosti spatne vyplnenych by urcite ubylo, jak rikam
jen napad. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po leden 18, 2010 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Michal
|
|
|
Velmi by registracim pomohl jednoduchy formular primo zde na webu, kdy veskere pozadavky prekontroluje formular sam, pocinaje formatem loginu a konce poctem odjetych turnaju a samozrejme i odeslanim komunikace na jezdce. Na poradateli by bylo, aby eventuelne pouze schvalil zadosti , aby si tam nekdo nepsal treba PRCIN Igor . Ne, ze by takove jmeno nemohlo byt.
Dal vidim treba na posledni odjete soutezi, ze na startu bylo "pouze" 422 jezdcu. Tedy je tu asi hodne mrtvych dusi a byl bych pro odebrat licenci tem co napriklad neodjedou resp. nenastoupi 3x za sebou. Taky by slo delat automaticky .....
Bohuzel na strankach se nedeje nic uz peknou dobu a ani takova blbost jako moznost vyberu statistik i pro jine tridy nez WRC,N4,S1600 tu asi nikdy nebude (vim jak se na ni dostat jako asi vsichni, ale o tom to neni).
Ani vlastne nevim, kdo opravdu stranky pluginu v teto dobe administruje. |
|
|
Zaslal: po leden 18, 2010 22:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
To je pravda Romane. |
|
Zaslal: po leden 18, 2010 22:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHUM Lukas
|
|
|
Ale, zase třeba já, mám registraci, odjel jsem jedno TR (KCM) od té doby mi nejdou textury, kvůli Vistě, co nevidět budu mít XP tak mě nemažte |
|
Zaslal: út leden 19, 2010 16:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BERNAT Jirka
|
|
|
Já mám Visty od té doby, co hraju RBR a textury mi za tu dobu nešly pouze na letošní HSF Rally. Tak nevím, jestli je to individuální, nebo jestli je u Tebe problém jinde. Omlouvám se za OT... |
|
Zaslal: út leden 19, 2010 16:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALUSEK Ondrej
Založen: 07. 10. 2008 Příspěvky: 25 Bydliště: Kateřinice u Vsetína
|
|
|
já mám Visty taky od začátku a vždycky mi všechny textury šly...takže na tohle se vymlouvat je blbost...jen stačí hledat kde se takový problém řeší a vždycky najdeš řešení...
jinak k těm licencím...taky si myslím že ti co delší dobu nejezdí tak ty licence mají zbytečně...ale zase odebírat je by byla další práce pro vedení TR...plně souhlasím s jejich rozhodnutím ať už se rozhodují jakkoliv |
|
|
Zaslal: út leden 19, 2010 19:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|