Právě je út listopad 12, 2024 16:46
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Jeden postřeh: nebylo by možno udělat,že při nominacích jezdců a výběru vozů by vozy byly řazeny dle tříd a ne na přeskáčku Docela to otravuje pořád hledat v rolovacím menu to správné auto. To samé u registrace do závodu. Vyskočí rolovací menu vyber auto a tam je vše přeházené... Dělení dle tříd by bylo lepší než dle abecedy,ale hlavně něco udělat se současným náhodným pořadím... Pokud to tedy není nějak moc složité |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út únor 09, 2010 13:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
spis bych navrhnul, pokud to teda pujde, aby po zvoleni tridy, byly ve vyberu aut uz jen auta dane tridy |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: út únor 09, 2010 13:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Jo Vyshi, tak tohle uz jsem navrhoval nejake dva roky zpatky. Ani uz se nepamatuju jake na to byly odpovedi ze stran Tvurcu |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: út únor 09, 2010 17:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENY Martin
Založen: 07. 11. 2007 Příspěvky: 125 Bydliště: Mělník - Czech Republik
|
|
|
Pepo, tohle téma s omezením předstihu tvorby turnajů jsem tu již nadhodil někdy loni, ale nikde žádná odezva od někoho kompetrntního.
Nevím, jak naši admimi mají možnosti. Upozornil bych autora a turnaj natvrdo smáznul (pokud by se měl jet až za půl roku). Kdo mi na to odpoví ???
Takže prozatím nám asi nezbývá, než na ty turnaje do listopadu jen zírat. |
|
|
Zaslal: čt únor 11, 2010 15:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAKUS Jan
|
|
|
Ahoj, taky mě moc mrzí, že vývoj tohoto skvělého a unikátního webu s pluginen víceméně stagnuje a neposouvá se dál, a to se ho snažím nezištně propagovat všemožně po "simracingových" fórech, protože to tu mám rád.
Ale podle mého názoru by měl server přejít na více komerční režim...možná se tato myšlenka někomu nebude líbit (zvláště mladším), ale nic není dnes zadarmo (omleté klišé do bezvědomí zde na foru), a i když si jdete s kámošem zahrát třeba squash, sami víte, kolik vyplácnete za blbou hodinu pronájmu kurtu. Protože pokud nebude tato služba (podle mého nejlepší dosavadní online server na světě) generovat nějaký trvalý měsíční zisk, nebude se také rozvíjet tento web do takové míry, do jaké by mohl, protože zadarmo to lidi věčně dělat nebudou, to nikdo nemůže chtít. A je jasné, že pouhé nadšení tvůrce neuživí a mají jistě své práce dost...Ale i s mírným poplatkem za užívání, by mohl podle mě tento web uživit vývojáře, který na tom bude pracovat full-time a možná i nějaká fin. motivace/odměna pro auto-fyziko-traťové tvůrce by se potom našla.
A myslím, že lidí - rally nadšenců jako já - kteří by byli ochotni přispět více než jen nějakých 200Kč jednorázově je dost. (osobně jsem taky posílal jen 400Kč na server a pak na tratě Vaškovi, a to mi přijde za 2 roky skvělé zábavy dost málo, ale nic mě nyní nemotivuje, abych dal více - ale dám bez okolků měs. třeba 200Kč, když to bude žádáno. Navíc server zatěžují i ti, kteří pouze jezdí...Osobně této politice nerozumím a myslím, že nějaký drastický exodus členů by nenastal...všichni chceme přece jezdit dál a rozvíjet toto naše "exotické" hobby... |
|
|
Zaslal: čt únor 11, 2010 16:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|