Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKSOVSKY Jakub
|
Předmět: |
|
|
tak tohle se mi stalo na TR youtube. Ve chvíli kdy se přední kolo dotklo škarpy jsem vyšlápl spojku, přesto auto veselo hrabalo dál. Tímto oficiálně oznamuji konec s RBR, protože mě ta "realita" už dál prostě nebaví. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: po únor 15, 2010 13:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
|
|
ale Kubo.. je to "jen " hra.. s kym pak budu závodit..
podívej já se takto pral s poníženou geometrii na Cote II po ráně na Plane II
http://www.youtube.com/watch?v=cRU1KAiTwhY |
|
|
Zaslal: po únor 15, 2010 13:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GORNER Vaclav
|
Předmět: ... |
|
|
Kubo, mne se něco podobnýho stalo jak na okruhu, tak i na Poříčí. Ale já jelikož nepatřím do špičky, jsem byl rád za cíl a projetý pangejt se ztrátou 5 sec mi byl ukradený. |
|
|
Zaslal: po únor 15, 2010 14:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Předně Kubo doufám,že si to rozmyslíš a budeš stejný případ,jako tak 20 lidí v průměru každý závod TR ,kdy se dost často s RBR končí,ač příště se zase jede.Myslím,že toto zná skoro každý a i já mám chuť to mockrát napsat,naposledy včera,ne vlastně již dneska něco po půl noci,ale vím že bych to nedodržel .Jasně,RBR má spoustu much,ale taky bych řekl,že ještě než vyšla,nikoho ani ve snu nenapadlo,že to bude hra na tak vysoké úrovni.A je to sice škoda,ale nic lepšího za těch snad už 6 roků od vydání není a ještě asi dlouho nebude.Mě to ale naštěstí zase až tak netrápí,toto mě docela stačí. |
|
Zaslal: po únor 15, 2010 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Pan Mikšovský, laskavě nedělat Zagorku Na to, abys mohl seknout s RBR musíš ještě zažít něco málo frustrace u nás v Iridiu, tzn. opravdu chceš získat pocit, že to dál opravdu nemá cenu, pojď napřed k nám |
|
_________________ |
Zaslal: po únor 15, 2010 15:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
kubo tam si mu mal poriadne slapnut na krk |
|
|
Zaslal: po únor 15, 2010 15:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
To MIKSOVSKY Jakub: kdy že jsi zmáčkl tu spojku? Já teda slyším jen furt plný......zkus si na to pustit ten prográmek, kt. ti ukazuje, kolik právě v ten moment zatáčáš, brzdíš, přidáváš plyn.....atd. a hned budeš vědět, kde je chyba. |
|
Zaslal: po únor 15, 2010 18:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
|
|
PTACEK Martin: myslím spíš, že Kuba myslel jako že držel plyn(furt) a zmáčknul spojku.. proto je slyšet furt plný knedlík.. |
|
|
Zaslal: po únor 15, 2010 18:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Což o to, slyšet je, ale auto jede pořád dopředu. Chce to telemetrii |
|
Zaslal: po únor 15, 2010 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFBAUER Jakub
|
|
|
Už to neřešte, Mikša už to tady stejně nikdy nikdy nikdy číst nebude |
|
_________________ |
Zaslal: po únor 15, 2010 21:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZVERINA Martin
|
|
|
Chtěl bych se všem omluvit za to co sem napsal za koment v 9RZ, teď toho lituju, ale už je pozdě PARDON všem |
|
_________________ FUSION Racing WRC driver |
Zaslal: po únor 15, 2010 21:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEREB Daniel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
|
|
Daniel tak toto ti nevyšlo škoda išiel si pekne,uvidim kde ja až dojdem už 3 dni nastavujem volant a stale to inač reaguje ako som zvyknuti.No dufam že ten moj sa čoskoro vráti z opravy.Štartovať budem až v stredu teraz testujem ostošesť aj keď nemám čas ale....TUNNING SK.RALLY Team |
|
|
Zaslal: út únor 16, 2010 9:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
prosím pomožte mi . TR jsem ješte nejl nechavam to vždy na posledni chvili . ted jsem si chtel sjet shakedown . najedu na turnaj vyberu auto nastaveni .... odstartovat a po 2 minutach načitani to hodi windowsacky typicky zvuk( uslyšite jej myslím když kopirujete soubory z jedna složky do druhe a po dokončeni kopirovani se to ozve ) . trat stale načita tak čekam a čekam a čekam . po 5 minutach mi došlo že je asi neco špatne tk jsem zmačkl ESC . spadla cela hra ale žadna chybová hláška ani nic jen čiste wokna
sosnovou jsem nainstaloval tak jak jsem mel a žady problem behem instalace nebyl tak nevim co se stalo . a nechci aby se mi to stalo zitra behem TR . je mi jasne že na ten shakedown reset nedostanu ale to me netlači . hlavne at se mi to nestane zitra .
diky za pomoc |
|
Zaslal: út únor 16, 2010 14:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
U online tratí se stává, že pokud je jako první, tak se nemusí načíst a hodí to error. Tak normálně znovu zapneš hru a podruhý už se načte v pořádku. Když tě to spadne při načítání první erzety, tak je to jedno, turnaj tě z výpisu nezmizí. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: út únor 16, 2010 15:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|