Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LABAK Tomas
|
Předmět: |
|
|
dá se v camhacku rotovat s kamerou? já jsem na to nepřišel |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: ne leden 17, 2010 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLLAR Lada
Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
|
|
Dá se s ní rotovat myší. V Camhacku si nastavíš nějaké tlačítko, které ti myš aktivuje a deaktivuje. |
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 21:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
na pravo číslami pohybuješ s tým a s 1 aktivujes/deaktivujes pohym s myskou |
|
|
Zaslal: ne leden 17, 2010 21:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTIK David
Založen: 18. 10. 2009 Příspěvky: 79 Bydliště: Překrásná vesnička na Vysočině
|
|
|
Ahoj, nevím jsetli je to z Camhacku, ale zajímalo by mě http://www.youtube.com/watch?v=Iq7U91acZT0 jaktože jsou vidět ruce a pohled se při zatáčení naklání ke směru jízdy to je super, ale jak to aktivovat? |
|
|
Zaslal: so únor 27, 2010 13:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATINA Tomas
|
|
|
pravdepodobne s tou kamerou toci manualne mysi, to se da aktivovat nulou na num klavesnici |
|
|
Zaslal: so únor 27, 2010 14:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTIK David
|
|
|
A ty ruce? Navíc nějak po tom co jsem napsal, mi to začalo blbnout a nějak prostě nevím jak co jsem zapnul hru zkoušel jsem změnit pohledy v autě a nic se nedělo.. najednou přepnu ven a kamera je kdesi v prčicích... přepnu zase do auta a je tam ten starý pohled "venek jsem vypnul 0 - teda jenom vrátildo původní polohy" a zase jsem to zkoušel a nic, mění se mi teď jenom pořád venkovní pohled a to já nechci... Jak mám přepnout aby se mi měnili vnitřní pohledy? V control settings jsem dal Driver camera a ono stejně nic, kolikrát jsem to uložil a furt nic, tak kde dělám chybu? |
|
|
Zaslal: so únor 27, 2010 15:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miso26
|
|
|
Klavesou na zmenu pohladu v hre si prepinas medzi original pohladmi, pricom kazdy ma pod sebou viacero camhackovych pohladov. Zjednodusene teda prepnes napr. na vnutornu kameru medzi sedackami a camhackom prepinas rozne pohlady zvnutra auta. Tam by mali byt ruky. Alebo nastavis original pohlad zpoza auta a camhackom prepinas napr. pohlad z lavych dveri, zo strechy atd... |
|
|
Zaslal: so únor 27, 2010 18:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTIK David
|
|
|
Tomu moc dobře nerozumím... |
|
|
Zaslal: so únor 27, 2010 18:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
hoj poradi mi pls nekdo jak si v camhacku nastavim kameru podle sebe . na treningove ploše jsem zkoušel cokoliv pomačkat ( vim že mam da prvni * a pak čisla 0-9 abyste si nemysleli že jsem uplny blb ) protože většina z tech kamer co jsou tam předprogramovane jsou totalne na 2 věci ( pro me ). v navodu se piše o miši a kolečku a to se mi taky povedlo nejak udělat - ale nevim co jsem před tim zmačknul - normalne jsem si delal s kamerou co chtel diky myši ale jak jsem to udělal to už nevim
dik moc za radu |
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 22:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Zapíná se *, pohledy jdou měnit C, myš aktivuješ 0 a pohyb kamery je šipkama na numerické klavesnici! 4 doleva, 6 doprava, 8 nahoru, 2 dolu, + přibližení a - oddálení! Doufám, že jsem to nespletl! |
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
nespletl jsi to - vypsal jsem si to tu na papir a vše funguje . diky
jen je škoda že se to hybe o dost velke kusy takže přesne na cm si pohled dikdy nevyladím ovšem lepší než nic |
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 22:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Pokud si chceš nastavit pohled nastálo na ježdění, tak je to lépe udělat v ini souborech auta! Pokud nevíš jak pohledej tady na fóru je to určitě popsané, nebo se ozvi na moje ICQ a rád ti poradím! |
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 23:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATINA Tomas
|
|
|
o kolik se kamera posune se da naxstavit v control settings, camera speed, pak save |
|
|
Zaslal: po březen 01, 2010 15:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTIK David
|
|
|
citace: |
A ty ruce? Navíc nějak po tom co jsem napsal, mi to začalo blbnout a nějak prostě nevím jak co jsem zapnul hru zkoušel jsem změnit pohledy v autě a nic se nedělo.. najednou přepnu ven a kamera je kdesi v prčicích... přepnu zase do auta a je tam ten starý pohled "venek jsem vypnul 0 - teda jenom vrátildo původní polohy" a zase jsem to zkoušel a nic, mění se mi teď jenom pořád venkovní pohled a to já nechci... Jak mám přepnout aby se mi měnili vnitřní pohledy? V control settings jsem dal Driver camera a ono stejně nic, kolikrát jsem to uložil a furt nic, tak kde dělám chybu? |
Co tedy s tím mám dělat, štve mě to... |
|
|
Zaslal: po březen 01, 2010 16:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|