Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Miso26
|
Předmět: |
|
|
Ja som Banociho skusal a funguje v poriadku. Postup je bezny, teda rozbalit audio.dat, povodne audio.dat zmazat, do zlozky nakopirovat noveho Banociho a celu zlozku zbalit znova do audio.dat. Tento postup u mna bezne funguje, ked tak sa priamo v hre pozri, ci ho nemas pod inym jazykom. Problem moze byt kludne v tej Win7. Vlastne nechapem, preco sedmicku este mas, absolutne vsetci znami si Win7 odinstalovali po 24 hodinach pouzivania, aj za cenu prepadnutia reklamacie... |
|
|
Zaslal: st leden 06, 2010 11:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNST Jakub
Založen: 02. 03. 2007 Příspěvky: 65 Bydliště: Ceske Budejovice
|
|
|
neudelal by prosim nekdo instalacku toho banociho?? kuju |
|
|
Zaslal: čt leden 07, 2010 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KNOTEK Michal
|
|
|
Ahoj, ten rozpis Grosse je dobře udělaný, podle něho se dá jezdit. Jenomže já mu nerozumím jak je ten zvuk šumivý a proto používám původní dabing ve hře. Ale ten je docela dost nepřesný. Tak jsem se chtěl zeptat jestli není nějaký rozpis na úrovni grosse ale nějaký bez toho šumu, prostě čistý hlas.
Díky moc
EDIT: A jaký je ten nový Gross verze 3.0 ? Je to čisté nebo furt tam burácí motor? |
|
|
Zaslal: pá únor 12, 2010 17:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
"Čitelnej" je určitě Ceplecha,na toho jezdím já...co se týče anglickýho,tam je to Grist(BH).
Jo,rozpis s malou pětkou nebo blátem v závorce by taky byl hezkej |
|
|
Zaslal: so únor 13, 2010 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMOLA Mike
|
|
|
Já jsem jezdil s Grossem jen ze začátku teď používám SCHOVÁNKA a sním jsem 100% spokojen |
|
|
Zaslal: so únor 13, 2010 20:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
|
|
Mám takovej problémek. normálně si nainstaluju Real Czech Pacenote 3.0, ale ve hře se mi stále ukazuje anglický hlas |
|
Zaslal: út březen 02, 2010 10:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTIK David
Založen: 18. 10. 2009 Příspěvky: 79 Bydliště: Překrásná vesnička na Vysočině
|
|
|
Asi bych mu rozbil hubu a vůbec by mě nezajímalo, že by tohle bylo v RBR . Já osobně bych se z toho zcvoknul a je*lo by mi z něj... A jaký rozpis s "malou pětkou" ??? nerozumím, nějaké video? |
|
|
Zaslal: út březen 02, 2010 14:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KAMIKAZE0034
|
|
|
to jsme dva bych se z něho zcvoknul |
|
|
Zaslal: út březen 02, 2010 14:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
|
|
ale správně to žere |
|
Zaslal: út březen 02, 2010 14:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TICHY Ondra
|
|
|
Nemáte někdo od Ceplechy pokyn včil! nebo teď, nebo start? Nebo něco na ten způsob. Jinak bych řekl, že to je nej rozpis, říká to rychle a srozumitelně. |
|
Zaslal: út březen 02, 2010 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOTIK David
Založen: 18. 10. 2009 Příspěvky: 79 Bydliště: Překrásná vesnička na Vysočině
|
|
|
citace: |
Jak to vypadá s Bánocim? ... náhodou vcelku chytrá otázka.
Teď jsem po delší době zapl RBR a laboroval. Ty sekavé hlášky, s těmi nejspíš nic udělat nepůjde. Sekají se pouze ty delší, a to v úplně náhodném okamžiku - engine zřejmě usoudí, že je čas říct další, no a už to je. Jo a je tu teda jedna novinka, rozbití nebude hlásit Gross, ale Igor s Vladem si pěkně zanadávají (spíš teda Igor ) ... Až bude hotovo, dám vědět.
|
Tohle by mě velice zajímalo, už to bude, nebo to bylo plácnutí do blba, protože to je pak škoda!!! Docela je hrůza RallyIncident od Grosse.. nebo jestli tohle je vůbec Gross to nevím, zbytek samozřejmě je.. A jinak, nevíte někdo o jiných hláškách RallyIncident??? |
|
|
Zaslal: st březen 03, 2010 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
|
|
Jenoznačne Bánoci je jednička. Takto by sa mala jazdiť rally až do dôchodku. Preto im tak aj ide. Je vidieť z videi, čo som si pozrel na Youtube, že s rozpisom to berú tiež aj z humorom a je im dokonca jedno , či je ľavá 5 alebo pravá 5. A dvesto bude dvestooooo......trojka bude, ozaj trojka
....
A že to niekedy v hre nestíha je aj vecou nastavenia vzdialenosti medzi jednotlivými hláškami na driveline a taktiež nastavenie v hre .Teda v časovom predstihu, kedy sa majú hlásiť. |
|
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 19:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
KOTIK David napsal: |
Asi bych mu rozbil hubu a vůbec by mě nezajímalo, že by tohle bylo v RBR . Já osobně bych se z toho zcvoknul a je*lo by mi z něj... A jaký rozpis s "malou pětkou" ??? nerozumím, nějaké video? |
To je rozpis Trojan-Řihák.....tam se obevujou hlášky jako "pravá čtyři s malou pětkou" nebo "Pravá dva bláto v závorce" |
|
|
Zaslal: čt březen 11, 2010 21:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|