Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DeSix
|
Předmět: Reálný otáčkoměr!? |
|
|
Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti? Mám už udělanej komplet logitech G25 na rámu se závodní sedačkou. A ještě se Chystám dodělat ručku a chtěl bych i otáčkoměr se signal. včasného zařazení, a zařazený stupeň. Jo a když jsem u toho tak bych se chtěl zeptat jestli má někdo zkušenost, jakou costou ohledně ročky se vydat? Jestli stačí analogová, jako když zmáčknu obyč tlačítko, nebo digitální, která zabírá postupně? Díky za rady. |
|
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 1:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
Myslím, že stačí analog... Kámoš to měl z joysticku a zas takový rozdíl to nebyl. Většinou stejně trháš rychle.
Edit: Teď jste mě zmátli... Tak prostě stačí tlačítko. |
Naposledy upravil CERVENKA Filip dne čt březen 04, 2010 20:51, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: čt březen 04, 2010 16:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
řekl jsi to opačně analogová ti zabírá postupně třeba osa joystiku a digitální neboli jeden impulz třeba tlačítko. |
|
_________________ http://www.maxpowerleague.cz/ |
Zaslal: čt březen 04, 2010 19:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeSix
|
|
|
LABAK Tomas napsal: |
řekl jsi to opačně analogová ti zabírá postupně třeba osa joystiku a digitální neboli jeden impulz třeba tlačítko. |
jj díky jsem to asi popletl, tak hlavně že si rozumíme no protože na čudlík to jde udělat přímo z G25ky, ale na analog by jsem musel řešit joystik, ale zase když už jsem se do toho dal, tak ať je to ze vší parádou... |
|
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeSix
|
|
|
Nikdo nic zatim jo? Mrkněte na youtube na video... vypadá moc dobře.. hledané slovo SIMULADOR PROTOTYPE. Hodil bych sem odkaz, ale nechce mě to pustit.. |
|
|
Zaslal: pá březen 05, 2010 16:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
myslím si že v rbr si to můžeš dát klidně na tlačítko protože ručka asi ve hře nemá analogovej průběh ale skokovej. opravte mi jestli se mýlím! |
|
Zaslal: so březen 06, 2010 8:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeSix
|
|
|
No prave ze ma.. |
|
|
Zaslal: so březen 06, 2010 10:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeSix
|
|
|
Tak jsem se nakonec rozhodl, že udělám tu ručku na oba dva způsoby, aby se to dalo připojit i k ps3, takže to hodim třeba na křížek. No a teď už mi zbívá jen dořešit ten otáčkoměr... |
|
|
Zaslal: ne březen 07, 2010 23:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
trochu jsem se zamyslel nad tou ručkou. dělat analogovou ručku je padlí na hlavu ručka ti stačí digitální takže tlačítko! protože s ručkou nepotřebuješ přibržďovat nebo tak něco stačí když ji zatáhneš a zablokují se ti zadní kola! |
|
Zaslal: út březen 09, 2010 19:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Analogová ručka určitě svoje opodstatnění má. Nevím ale jak se chová v RBR. Když už pořádně, tak jí udělej kapalinovou, ať je v ní cit ne? |
|
Zaslal: út březen 09, 2010 20:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeSix
|
|
|
jj kdyz uz to rbr podporuje, tak ji tak udelam a jak jsem uz jsem psal bude i digital, takze no problemo si to nastavit na cvaknuti. Jinak rucka uz je vyrobena, je komplet rozebiraci a jde lehce odmontovat od ramu. Ted uz pracuju na elektronice. Az budu hotov poslu fotky. |
|
|
Zaslal: st březen 10, 2010 9:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeSix
|
|
|
trochu jsem se zamyslel nad tou ručkou. dělat analogovou ručku je padlí na hlavu ručka ti stačí digitální takže tlačítko! protože s ručkou nepotřebuješ přibržďovat nebo tak něco stačí když ji zatáhneš a zablokují se ti zadní kola! |
by ses divil, co s tim jde za věci, když do ní třeba v P4 do půlky brnkneš... |
|
|
Zaslal: čt březen 18, 2010 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
|
DeSix napsal: |
by ses divil, co s tim jde za věci, když do ní třeba v P4 do půlky brnkneš... |
zkoušel jsi to někdy v reálu? rozházíš auto a škubneš za rukáv a utrhneš zadní kola a už se jen kloužeš! a nikdy ho nebudeš zatahovat na půl potřebuješ jen utrhnout zadní kola!!! |
|
Zaslal: so březen 20, 2010 0:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|