Právě je ne listopad 10, 2024 3:02
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
svincent
|
Předmět: Sportovní sedačka do kokpitu |
|
|
zdravím, budu si pořizovat G27 volant a bylo by skoda mit takovej skvost jen tak na stole, tak sem se rozhodl zbudovat si kokpit. Hlavni ingredienci je samozrejme nejaka ta sportovni sedacka. Pekne jsou napriklad znacky Bimarco. A tak sem se chtel zeptat, jestli tu mezi fanousky motosportu neni nejaky clovek co se treba takove sedacky chce zbavit nebo o nekom nevi. Kdyby byla v dobrem stavu byl bych ochotny dat i takove dva tisice. Muj mail je: svincent@seznam.cz |
|
|
Zaslal: ne únor 28, 2010 1:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeSix
|
Předmět: |
|
|
Já jsem taky sestavoval, a závodní sedačku jsem koupil jetou už i s nožičkama za 3k. Tak nevi nevim.. No a příští týden se chystám dodělat ručku |
|
|
Zaslal: pá březen 05, 2010 16:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
svincent
|
|
|
3k mi prijde dost protoze sem videl uz za 4k uplne nove ale nadruhou stranu kdyz uz dam 9 tisic za volant tak me par stovek navic za sedacku nezabije... poradil byste mi nekdo kdo uz neco takoveho doma mate? treba jakou mate znacku |
|
|
Zaslal: so březen 06, 2010 15:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DeSix
|
|
|
Na značce moc nezáleží hlavně aby se ti v tom pohodlně sedělo, protože v tom strávíš hodně času. Já tu sedačku koupil, protože jsem jí měl ještě ten den co jsem si na ní vzpoměl, a hlavně už tam byla udělaná konstukce z nožičkama, takže se na ní dalo hned sedět. A volant jsme měli přidělanej na stolečku. To jsem měl Logitech GT, ale pak mě to chytlo, udělala se stavitelná konstrukce koupil jsem G25 a bylo to.. Hodim sem nejake foto.. Dnes ještě budu vymejšlet tu ručku, tak jsem zvědavej jak to dopadne.. ale už vim určitě že bude analogová, takže bude zabírat postupně i digitální že sepne naplno až nakonci, abych jí mohl použít třeba když to připojim k ps3. Včera jsem koupil k tomuto účelu joystick logitech attack 3, už je rozebranej a připravenej na montáž.. |
|
|
Zaslal: ne březen 07, 2010 11:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|