Právě je ne leden 12, 2025 0:43
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
Předmět: |
|
|
citace: |
JAROLIMEK Tomas: Už delší dobu mi blbnul knoflík vzadu na volantu,na řazení dolů,začlo to házet o 2 rychlosti,sem tam...dalo se s tím jet,ale nebylo to nic dobrého.Dneska pri TR uz se to asi dodelalo uplne,chvili to necvaka vubec,chvili o 3 rychlosti atd |
jn to máš pravdu.... aj mne to robí, ale len niekedy... ja viem, že ho mám viac nez 7 rokov ale ako som rozobral tak mne to nepomohlo....: |
|
|
Zaslal: po únor 15, 2010 22:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOSICKA Lubos
|
Předmět: |
|
|
JAROLIMEK Tomas napsal: |
Zdravím vás chlapci Už delší dobu mi blbnul knoflík vzadu na volantu,na řazení dolů,začlo to házet o 2 rychlosti,sem tam...dalo se s tím jet,ale nebylo to nic dobrého.Dneska pri TR uz se to asi dodelalo uplne,chvili to necvaka vubec,chvili o 3 rychlosti atd...Nemate nekdo zkusenosti,nebo napad,co s tim cudlikem udelat ? Asi to budu muset rozdělat a poštrachat se v tom co ? kdyby nahodou někdo něco...tak dejte vědět.dík. |
Zdar
Já ten problém už řešil. Problém je v životnosti toho spínače. Má omezenou životnost na určitý počet cyklů a doporučuji ho vyměnit. Je to korunová záležitost. |
|
|
Zaslal: ne březen 07, 2010 12:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|