Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SPURNY Honza
|
Předmět: Financovani MCR |
|
|
Ahojte,
nejdrive si dovolim vyjadrit k veci - tedy k tem financim: ANO jsem pro, klidne to muze byt vic, na to sere pes, jak tady bylo receno, zaplatit dve nebo tri stovky za pul roku zabavy (mozna i vic) nemam s tim problem. Mozna ze by nebylo spatne oslovit i jine jezdce, ti co nejezdi MCR a plugin pouzivaji nejakym obrazkem DONATE v ramci pluginu, ale to necham na tvurcich. Takze poplatek za licenci jezdce ok, nerozlisoval bych jestli je to jezdec WRC nebo S1600 nebo jak, protoze je podle me nesmyslne a totalne nepruzne hlidat, aby nahodou ten kdo si zaplatitl s1600 nejel s wrcem a tak podobne.
Druhy problem je platba za team. Tady bych si dovolil nesouhlasit, vzdyc vsichni, co jsou v teamu uz jednou zaplatili v registraci za licenci. A jake jsou vyhody byt v teamu? Pro me jako radoveho clena temer zadne, je to jenom o nejake teamove prislusnosti a pocitu, ze mam nejake spojence. Napriklad ja, jsem clenem lhota-racing. Nepredpokladam, ze Radek (nas manager) by vyplazl petikilo za to, ze manageruje team lhota-racing. Takze by to bylo o tom, ze by oslovil cleny at mu prispejeme, treba kazdy kilo. Otazka je proc to delat? Zajezdit si zajezdim stejne v teamu jako mimo nej (myslim turnaj MCR) takze mi to neprinasi zadnou vyhodu explicitne plynouci z toho, ze bych jezdil v teamu MCR. Spoustu teamu by odpadlo. Soucasny stav je ok: Radek me oslovil abych za ne jezdil a ja jsem jim vyjezdil nejakej ten bodik, nebo dva a radek je spokojenej, ze jeho tym ma nejakej bodik. Ja jsem spokojenej, ze jsem pro nekoho "uzitecny"... vsichni jsme spokojeni. Takze namisto poplatku za team radeji zvyste o 100 Kc poplatek za licence a je to...
A ted k tomu ostatnimu:
Slozeni kategorii nebo typu vozidel bych naprosto neomezoval, jde o to, ze vsichni jezdime snad pro zabavu a proc by mi mel nekdo rikat, ze nesmim jet se svym oblibenym focusem nebo imprezou sakr-ble? Tovarni teamy (vim Miku, je to v jine diskuzi, ale stejne si to neodpustim) jo a ne, je to dvojsecne. Jiste je to hlavne o prestizi se tam dostat. OK. Ale ja, jakozto horsi jezdec z pole nemam sanci se dostat do tovarniho a pokud bych mel jezdit s Nkem nebo s1600, tak se nat o vyseru, a tedy nebudu platit licenci a radeji si budu jezdit proradost ve volnych turnajich - ktere ovsem nemaji takovy naboj jako prestizni MCR. Chci si proste jezdit se svym hezky pocaranym focusem. Proboha lidi, nechovejte se jako FIA nebo ceska asociace pro automobilove sporty a nechte lidem volnost, at si jezdi s cim chcou. Chcete si jezdit s trakacem, tak si kurva jezdete s trakacem, hcces jezdit se Zetorem, tak to nakopni a val, chces jet s imprezou, tak si jed, je vas tam sice sedesat, ale to neva, kdyz chces tak si jed.
Dekuji za pozornost
Dik za moznost se vyjadrit
Honza S. |
|
|
Zaslal: po duben 17, 2006 18:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZISEK Martin
|
Předmět: |
|
|
Ve všech bodech s tebou naprosto souhlasim, hlavně s tim posledním odstavcem. |
|
_________________ Subaru WRT (2005 - 2008)
REVO eTeam Klatovy |
Zaslal: po duben 17, 2006 19:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARAZIM Jan
Založen: 21. 03. 2006 Příspěvky: 400 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Moc hezky řečeno, to se musí nechat |
|
|
Zaslal: po duben 17, 2006 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Honza Spurny: Napsal jsi to opravdu hezky. Souhlasim se vsim. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po duben 17, 2006 21:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Honzo nezbývá než s tebou souhlasit. Taky jsem v postavení jako ty, sice nějaký bodíky jsou, ale je daleko víc těch přede mnou, než za mnou , což mi ale vůbec nevadí. Jezdím taky pro radost (i když úplně vážně jsou to někdy pěkný nervy) a jsem rád, když se moje Fábka objeví třeba ve videu. |
|
|
Zaslal: so duben 29, 2006 13:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|