Právě je út leden 14, 2025 23:54
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHAMULA Michal
|
Předmět: z opakovaného záznamu do avi, nebo do jiného formátu |
|
|
Chci se zeptat , lze z opakovaného záznamu udělat nějak video formátu avi , nebo nějakého jiného formátu ?? díky za každý nápad |
|
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 0:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Re: z opakovaného záznamu do avi, nebo do jiného formátu |
|
|
CHAMULA Michal napsal: |
Chci se zeptat , lze z opakovaného záznamu udělat nějak video formátu avi , nebo nějakého jiného formátu ?? díky za každý nápad |
Bud RBRDLL nebo treba FRAPS, jinak se driv nez zalozis novou diskuzi mrkni do fora. Je uz velke a tedy neprehledne, ale funkce hledat funguje docela dobre
Replay do AVI
Jak udělat pořádný video z RBR ? |
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 9:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
Předmět: |
|
|
Ok , dík. Ani mě to nenapadlo. No já to zkusim |
|
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 9:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
nevíš jak se dělá v tom frapsu ??? potřebuju poučit |
|
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 9:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
nevíš jak se dělá v tom frapsu ??? potřebuju poučit |
Pustis Fraps, na zalozce movies si to nastavis a behem hry, repalye ci cehokoli co chces ulozit zmacknes F9 a ono se to uklada. F9 znovu to zastavi a tak porad dokola. Ale nezapomen na dulezitou vec. Video je kvuli rychlosti nekomprimovane a tudiz je to velky file a bere to velkou reziji systemu. Ja kdyz jsem Frapsoval, tak jsem si snizil rozliseni na 1024 a frapsoval jen na half tedy vysledek 512. Jinak mi to nestiha a je to potom cely trhany. |
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 10:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
ok , už jsem to udělal .... je to super , u mě to neni problém z kompem ...nam 3GHz a z pamětí to taky neni problem .... ale grafika je na hovno , tak mam rozlišení 800 - 600 , aby ten obraz byl 100% dobrej ale díky za rady |
|
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 11:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
ok , už jsem to udělal .... je to super , u mě to neni problém z kompem ...nam 3GHz a z pamětí to taky neni problem .... ale grafika je na hovno , tak mam rozlišení 800 - 600 , aby ten obraz byl 100% dobrej ale díky za rady |
Tak doufam, ze se nekdy pochlubis. Ja mam jen 3200+, takze 2200 real a giga pameti. Chtel bych neco novyho, jenze ted to je nejake divne s AMDeckama a tak pockam az si to ujasni. V testech ty 64bity nejsou o moc rychlejsi, nez mam ted |
|
Zaslal: ne duben 30, 2006 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|