Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VANIK Jan
|
Předmět: |
|
|
Mně tyhle online tratě někdy spadnou, když je jako první v pořadí. Potom stačí hru spustit znovu a podruhé se to načte vždycky. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: čt duben 01, 2010 13:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRU Stanislav
Založen: 20. 01. 2008 Příspěvky: 47 Bydliště: Jasenna [Zl] / Brno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Mne rozhodil divak-kameraman:
http://www.youtube.com/watch?v=qmSEikkii8Y
Kdybych sem mel dat sestrih chyb, jako daval minule Petr Pajer, tak to byste meli kompletni zaznam druhy etapy. |
|
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 14:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DRABEK Vita
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
musim podekovat poradatelum, soutěž se mi moc líbila.. hlavně "hrátky" s počasím |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: pá duben 02, 2010 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
|
|
Tiež sa chcem poďakovať usporiadateľom za veľmi pekne a kvalitne pripravenú rally.Tiež mám rad ak to je aj sucho aj vlhko aj mokro a hlavne keď je loteria z pneumatikami.A ešte jedna vec komentár pána OLEJNICEK Roman v 24 RZ tak toto si nikto nezaslúži.Hreš si doma pri PC a netreba to písať do komentu a autor tejto RZ sa veľmi natrápil aby spravil dokonalú trať.Pekný deň. |
|
_________________ Lepšie je 2 dni nič nerobiť a potom si oddýchnúť.
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: so duben 03, 2010 16:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Je to offtiopic, ale to se prostě nedá Je to přinejmeším na pováženou... Stále se v této komunitě najdou bezmozci, ignoranti a pacienti pro Chocholouška
Pan Olejníček by si měl uvědomit, že komentáře po RZ jsou veřejné a může je kdokoli číst. Urážet touto cestou někoho, kdo dostal úroveň RBR někam uplně jinam, je ubohé, zvlášť když je to zrovna Roman Bárta. K tomu co se v tom "komentáři", dá-li se to tak vůbec nazvat, objevilo není třeba se vyjadřovat. Snad jen to, že doufejte, že to Romana neodradí od další práce a vydání Šumburku, protože věřte, že pak bychom Vás my všichni "kokoti" co se staráme a točíme okolo TR pověsili za koule do průvanu, a pokud ty koule máte, tak byste se tu měl Romanovi veřejně omluvit! |
|
Zaslal: so duben 03, 2010 17:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Co dodat,toto je opravdu příspěvěk dokonale vystihující inteligenci některých zvláštních jedinců.Napsat toto,chodím kanálama.Ale tak i tací se najdou,Ti normální se s tím musí halt smířit. |
|
Zaslal: so duben 03, 2010 18:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Jen klid , takoví lidé mě nerozhází A ani nepřispěl na plugin... |
|
|
Zaslal: so duben 03, 2010 18:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Pan Olejníček ode mne dostal PM, kterou myslím smrtelně vážně. Očekávám veřejnou omluvu. |
|
Zaslal: so duben 03, 2010 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PELANEK David
|
|
|
Já jsem taky vyrobil chybu na Sosnové. 10 metrů od cíle soutěže jsem byl rychlý v nájezdu na cílovou rovinku. V minulosti takhle dopadlo už pár pilotů. No a já už v TR po druhé v "kariéře" dal ránu na poslední zkoušce v boji o 2.- 3. místo. Po téměř dvou hodinách snažení to člověka samozřejmě srazí ale je potřeba se umět ovládat. Přišel jsem o podium a minimálně 10 bodů. I tak je ale RBR a TR perfektní relax a hlavně zábava. To by si všichni měli uvědomit. A lidem, kteří hru vylepšují patří velké díky...
Jo a ocenění "trouba soutěže" je tentokrát myslím jasně moje! |
|
_________________ Montek Czech RBR Team - Lancer Evo 8 |
Zaslal: so duben 03, 2010 19:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
jejeje to je skoda Davide. Velka skoda.snad to priste dozenes |
|
Zaslal: so duben 03, 2010 19:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
přečetl sem si ten komentář a přešel mě trochu smutek.... že si takovej člověk neváží toho všeho co tu komunita vytvářela nějakou dobu - přátelský přístup... a radost z ježdění... I kdybych na TR narval na poslední RZ a odstoupil z 1. mista, spíš bych nadával sobě, za stupidní chybu... než někomu, kdo vytvořil takovou trať a dal si s tím práci....
k Davidovi.... je to škoda, jel jsi super závod, já si konec na Sosnové "odbyl" TR v minulem roce, ještě, když jsem jezdil s Evo9, od tý doby se té krásne RZ "bojím" |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: so duben 03, 2010 20:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRUJ Martin
Založen: 07. 05. 2007 Příspěvky: 28 Bydliště: Francova Lhota
|
Předmět: dík |
|
|
Moc děkuju vedení TR za udělení resetů,už sem myslel že to ani nedojedu, nakonec se povedlo,zároveň velký dík Jakusovi a Hliníkovi za práci na texturách i celému týmu za výkony na trati |
|
_________________ <a>Fido Rally Team</a> |
Zaslal: ne duben 04, 2010 10:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|