Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOTIK David
Založen: 18. 10. 2009 Příspěvky: 79 Bydliště: Překrásná vesnička na Vysočině
|
Předmět: |
|
|
Jo, ten loňský, vždyť on se ptal na peugeota 207 ne? |
|
|
Zaslal: po březen 29, 2010 22:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
hoši co mam udelat aby se mi neodraželo svetlo od přednich svetel ( chci udelat lancerovi evo 8 svetla jako ma WRC05 ) a nadruhou stranu jak udelam "zrcadlo" v external jako má třeba martin semerad
diky za radu , v alfa kanalu mam oblast svetla uplne na bilou tzn nepruledne |
|
Zaslal: pá duben 02, 2010 14:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KURA Jakub
|
|
|
tak jsem se dopustil svatokrádeže(už podruhé) a polepil Mišáka Evo VI barvama alá Forďáci ve WRC...kdyby se to někomu líbilo, tak možno sosat http://uloz.to/4447464/lancer.rar...skin by se měl dat použít i na Lancer Evo 6,5, je tam jen minimum změn, ale bez záruky:) a doufám, že se tu nepohybují nějací radikální FORD-ultras co po mě teďka půjdou:)
|
|
_________________ www.cmrteam.wbs.cz |
Zaslal: so duben 03, 2010 14:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gatuso
Založen: 03. 04. 2010 Příspěvky: 12 Bydliště: Stachy, okr. Prachatice
|
|
|
Zravím mel bych prozbičku, je tady toho tak moc že vubec nevim co a jak, chtel bych si skusit vytvořit vlastní skin, vubec nevim co k tomu potrebuji a kdyb byl i nejakej navod tak by to bylo supr v PS makam jak dlouho (webdesign) takže v tom byl bnebyl problem jen kdyby jste mi prosím nekdo rekl jak na to a hlavne co postahovat předem díky moc ! |
|
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 10:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miso26
|
|
|
Na prvej stranke tohto topicu je prakticky vsetko vysvetlene. Ak ovladas PS, nic viac nepotrebujes. |
|
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 10:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gatuso
|
|
|
Ja to ale ne chapu neslo by to sepsat do jednoho topicu sem ? (co potrebuju a hlavne jak to mam udelat) |
|
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 10:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
|
|
|
potrebujes PS , DDS plugin (to je pripona pro texturu do ktere to ulozis) , template auta - vetsinu z nich stahnes na bhmotorsports.com . Je to pds takza to otevres a mas nekolik sad vrstev ( shadows , scrape , parts , background colours. ) tak si nad background colors vytvor novou sadu kde bude skin auta. Pak uz jen kreslis. Vetsina skinaru Ti doporuci kazdou cast auta dat do jine vrstvy. Jak to dokoncis sloucis vrstvy do jedne ( predtim bych si ale ulozil hotovy template se vsema vrstvama treba na plochu pac treba zjistis nejakou chybu na skinu a kdyz bude vse v jedne vrstve upravou by jsi pokazil cely skin ) a ulozis do rbr/cars/slozka auta/textures jako nazevauta_external.dds.to je vse snad jsi to pochopil
btw:prosim fakt nikdo nevite jak na to leskle svetlo viz muj predchozi prizpevek . Diky moc |
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 11:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
gatuso, totalne polopate to mas popsane v tutorialech na http://www.kcm-rbr.cz/download.html
lukas, zkus v ini u e_lightglass_(lf/rf) zmenit shader z transparentu na carpaint, ale nevim jestli tim neznepruhlednis to sklo |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: ne duben 04, 2010 14:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
|
|
|
jak je FaceBlock0_Shader tak jsem misto carglass dal FaceBlock0_Shader = CarPaint . vypada to přesne tak jak jsem chtel ale bohužel jsi mel pravdu že tim znepruhledním sklo takže mi nejde videt reflektor.
nevim no ale dik za radu |
|
Zaslal: ne duben 04, 2010 16:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KURA Jakub
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Gatuso
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Gatuso
|
|
|
chlapy díky moc ! jen jeste dotaz, jakej je rozdil mezi tym instalatorem od REVO a tim od KCM ? |
|
|
Zaslal: st duben 07, 2010 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
|
|
|
a odkdy ma Kcm nejake instalatory . Ja vim jen o super navodech ale nikdy jsem tam nevidela zaden instalator |
|
Zaslal: st duben 07, 2010 22:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|