Právě je so leden 11, 2025 23:00
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RESL Jan
|
Předmět: |
|
|
Zajíci,to bude asi tím,že mám přesně opačný názor,než Ty .Pokud se tedy budeme bavit jen čistě o asfalt.skladbě,nepřijde mě správné,aby byla možnost úplně vynechat české asfalty a aby se mohlo jezdit jen na francouzských.Prostě bych se snažil udržet nějaký podobný poměr používání těch tratí a to ať se to týmům líbí nebo ne.Takže možná máš pravdu,že si každý tým může asfalt.skladbu poskládat jak chce,pro mě to je ale vzhledem k celému poháru špatně.Jet 58x RZ z francie a 27 z česka mě prostě přijde docela veliký nepoměr...Mimochodem,ty české mě zrovna nějak zvlášť nejdou,aby mě někdo neobviňoval z nějaké vypočítavosti,stejně tak anglické. |
|
Zaslal: út duben 06, 2010 13:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Nechtěl jsem tady rozpoutat nějakou velkou diskuzi která už vlastně ani nepatří sem .A je to jak píše Honza,prostě jsem jen poukázal na to že se o 100% upřednostňuje Francie,není to nějaký navážení do pořádajících týmů,ať si každej staví co chce,to je pravda,ale jestli už tady člověk nemůže napsat vůbec nic...
Jinak jestli náš tým bude stavět svou rally tak já na to žádnej vliv mít nebudu a CZ to taky rozhodně nebude,protože mi připadá že se CZ tratě asi líbí jen mě
Pořád se brečí tady že je málo tratí,že chtělo by to víc tratí, a když ty krásný nový český tratě jsou tak se stejně nejezdí a jezdí se milionkrát za ty léta projetá Francie...(mě už se z některých originálních tratí fakt zvedá kufr tím neustálým opakováním,ale to už je jen a jen můj problém a na to prosím nereagovat )
Mimochodem,ty statistiky jsem si při troše času dělal na všechny tratě,teď budu ještě víc OT,tak sorry ale třeba taková pro mě nejlepší a nejtechničtější RZta jako je Pirka Menoko 2,se jela za celou sezonu dvakrát.Zatímco Noikery se jedou snad v každým šoto závodě,Joux Plane,je jedno jestli jednička nebo dvojka,pro mě je to prostě pořád jedna trať,Joux Plane se jelo 15x,oproti pro mě nejkrásnější český RZ Oslí,která je stejně dlouhá a jela se 5x,atd... atd...ale to už jsem hodně mimo,tak mi dejte klidně BAN,mě už je to jedno...
Jen jsem si prostě musel ulevit a po tom co mě někdo před Fido Rally navnadil na to že podle testů co jsou založeny se pojede hlavně CZ tak jsem si řekl "konečně",no a když to bylo opět obráceně a mě to prostě zase zklamalo,tak jsem to ze sebe musel dostat...Nic proti Fidu...Tak sorry že jsem se ozval |
|
Zaslal: út duben 06, 2010 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
OT:
A já chci a chci o 20% více sněhu (protože mi nejde) |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út duben 06, 2010 19:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
Založen: 19. 10. 2005 Příspěvky: 56 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
Ja teda nevím mě se skladby rally líbí ale uvědome si že to je hra která nás má hlavně bavit a co se týká CZ tratí jsou opravdu nadherný má to jedno velké ALE ...projíždějí se křížem krážem stejnymi useky a když se poskladají za sebe tak to prostě po 3 - 4 rz prostě omrzí proto vítam že se to proloží i fantíkem Mě nezajíma nějaká logická či reálná skladba ...buďto je rally poskládana tak že mě baví a užiju si to ( pestrá ) na druhou stranu zas může byť podle reálu logicky složená rally být pěkná nuda ...dokolečka dokola
Fido má u mě za 1 |
|
|
Zaslal: út duben 06, 2010 19:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Kontrola Fido rally dokončena bez postihu. Čistota. Díky |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: pá duben 09, 2010 9:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Ptíco, ty jsi ďábel ten titul to vystihuje - "Legenda is BACK" |
|
Zaslal: so duben 10, 2010 19:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Ptáku, to by mne zajímalo jestli to auto prošlo technickou přejímkou?
Dobré video, pokud by to vydrželo moje auto, tak by to asi nevydržely moje nervy. Dík za zlepšení nálady |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: so duben 10, 2010 20:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
No kurnik, ja si skrabnu naraznik a koncim a tady koukam na "otloukej se pistalicko" a vono to jede dal |
|
|
Zaslal: so duben 10, 2010 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
|
|
to by moje auto rozhodně nezvládlo |
|
Zaslal: so duben 10, 2010 22:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOBES Jan
|
|
|
Tak s mírným spožděním ale přece jen se podařilo
Sestřih z Fido rally můžete stahovat ZDE
(je to trochu větší než obvykle ale v době rychlých připojení v tom nevidím problém - a hlavně se mi to nechce předělávat ) - 200 MB a 15:04 min
nebo můžete doufám už brzy sledovat online ZDE
Za spolupráci jako vždy patří díky Honzům Hingarovi s Mikulkou a taky Martinu Kebertovi, který letošní sezonu poskytuje prostor na webu. |
|
Zaslal: út duben 20, 2010 22:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Dobrá práce kluci, děkuji |
|
Zaslal: st duben 21, 2010 7:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
Opravdu jako vždy. Skvělá práce! |
|
|
Zaslal: st duben 21, 2010 8:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Musím vyzdvihnout muziku, pěkně jsem si podupkával nožičkou.....a jeden detail, kdy byl zabírám tzv. z vrtulníku David Kučera, tak sem tam zazrnil obraz, jako chyba při přenosu.
Prostě paráda kluci! |
|
Zaslal: st duben 21, 2010 13:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Jak píše Martin PTACEK ,ty záběry z vrtulníku a ten jeho zvuk,hmm,paráda.Děkuji . |
|
Zaslal: st duben 21, 2010 13:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|