Právě je st listopad 06, 2024 23:27
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TOPIC Martin
Založen: 18. 12. 2009 Příspěvky: 8 Bydliště: Slavičín-Nevšová
|
Předmět: Chirdonhead |
|
|
ahoj mam problem pri nacitani turnaju mi pise ze Chirdonhead chybi...ale v oflinu na ni jezdim... cim to muze byt? dekuji za odpoved pokud mate nekdo podobny problem vyreseny.... |
|
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 17:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
helion
|
Předmět: |
|
|
Já mám,teda měl jsem podobný problém s tratí "Shepherds Shield II",ale po radách který jsem tady obdržel a úpravách jsem zatím o tuto trat nezavadil,takže ti ani nemohu napsat,jestli rady pomohly.Ale věřím,že ti někdo pomůže,já zatím nemohu. |
|
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 18:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOPIC Martin
|
|
|
dik za reakci ja prave si myslim ze driv sem mel gbr na soto ted ji mam na asfaltu...ale nevim proc se mi to zmenilo..... |
|
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 22:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
helion
|
|
|
Aha,tak to asi vím která "bije" Asi sis nějakým "nevědomým způsobem" nainstnul Rally Ireland.Ta,aspon teda mě,změnila GBR ze šotoliny na afalt a pozměnila mi i Francii.Odinstni si Rally Ireland,nebo se podívej do složek,jestli to tam někde není.Musí to bejt ono.A jestli ne,tak nevím.Ale to co popisuješ,tak to se stalo i mě. |
|
|
Zaslal: pá duben 09, 2010 22:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOPIC Martin
|
|
|
mas presne pravdu mam tam ireland.... hned ho mazu pryc...diky moc....akorat francie mi sla na pluginu bezproblemu...jen ta chirdonhead mi nesla... jeste jednou diky ca |
|
|
Zaslal: so duben 10, 2010 7:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|