Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VALENTA Josef
|
Předmět: Kronos Reacing Team |
|
|
Hledám 4 jezdce do nového ambiciózního týmu Kronos Reacing Team. |
|
|
Zaslal: čt duben 22, 2010 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHIMMER Jakub
|
Předmět: Mobil1 Racing Team |
|
|
Mobil1 Racing Team hledá jezdce do kategorie WRC, jehož doménou bude spolehlivost ... Vše o nás najdeš na www.mobil1-racing-team.webnode.cz ... Pokud se Ti náš tým libí a měl bys zájem do něj vstoupit, napiš mi do PM, nebo na e-mail mobil1.manager@email.cz ... Těšíme se na budoucí spolupráci s Tebou ... |
|
_________________ Mobil1 Racing Team isn´t died!! Never alone!! |
Zaslal: ne duben 25, 2010 15:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALICKY Michal
|
Předmět: Shaníme nové jezdce |
|
|
Zdravím všechny potenciální zájemce.
Středočech RBR Team hledá jak nové a zároveň talentované, tak i již o něco více zkušené a RBR ostřílené jezdce do našeho teamu http://srbrt.websnadno.cz/Uvod.html a to do všech možných i nemožných skupin
Co Vám můžeme zaručeně nabídnout je velmí kompaktní a kamarádský team, kde nevládne nějaká rivalita a nevraživost a hlavně team, který Ti pomůže v začátcích, včetně nastavení pro Tvé auto, teamové skiny a mnoho dalšího. Nejsme žádným gigantickým teamem, a proto komunikace mezi jednotlivými členy je určitě vítanou devizou.
Jediné co požadujeme je chuť si zazávodit s RBR na straně jedné a zároveň ochotu komunikovat na straně druhé.
Pokud jsem Tě tímto nějak oslovil, neváhej a napiš a to přímo mně nebo našemu bossovi, kterým je LIBAL Zdenek.
Díky a těším se na případnou spolupráci.
Michal |
|
|
Zaslal: st červen 02, 2010 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVELA Marek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DVORACEK Tomas
|
Předmět: Zacinam... |
|
|
No jsem absolutni novacek, doted jsem obcas hral CMR...to me ale pro arkadovost nebavilo... tady jsem zase pochopil, ze na klavesnici to nepujde volant uz snad brzo bude (Logitech Force EX) a pak bych se nekam zkusil zaclenit |
|
Zaslal: po červen 14, 2010 2:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Satin Tom
|
Předmět: |
|
|
TEAM GELUR rally team hledá jezdce a někoho kdo umí dělat teamové turnaje.i amatéry i dobré jezdce.dystak piste pres pm nebo na mail tomas.sat@centrum.cz |
|
|
Zaslal: st červen 30, 2010 19:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLLAR Lada
Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
|
|
Team No Limit Racing shání jezdce do skupiny S1600. Může to být klidně nováček, jezdíme pro zábavu, o nic víc nám nejde. Více info na stránkách teamu. |
|
Zaslal: st červenec 07, 2010 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
Czech Rally Fans RBR team přijme aktivní a zkušené jezdce. Prioritou je šampionát RBR CUP případně NRC11. Nemáme zázemí jako některé top týmy, nemáme aktuálně ani polepy na nové auta, ale máme obrovskou chuť ukázat, že CRF RBR team na to ještě má! Jsi ochotnen pomoct dostat jeden z nejstarších týmů zpět na výsluní? Pak neváhej a kontaktuj mě v soukromé zprávě. |
|
|
Zaslal: čt srpen 13, 2020 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MACIK Patrik
|
Předmět: Žádost o přijetí do týmu |
|
|