Právě je st listopad 20, 2024 10:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Problém je v tom, že seznamovačky byly docela brzo a někdo nejel vůbec žádný. Mě osobně je to jedno, nějak se s tim popasuju. Jakej je kdo jezdec se stejně neukáže, protože na rozpis se v RBR jet rychle stejně nedá. |
|
Zaslal: st květen 05, 2010 7:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
2BICA Martin: Nj, holt se stane. Ja jsem treba zjistil ze prvni varka konci asi dve hodiny pred koncem, takze jsem narychlo jeste znovu vybaloval volant abych si Sourkov zajel.
Ad jizda na rozpis: Rychle se jet neda, ale to v tu chvili plati pro vsechny takze je to vyrovnany.
Ja nejsem nijak extra dobry jezdec, obvykle jsem rad kdyz se udrzim v prvni polovine zucastnenych. A z pocatku to bylo jeste horsi. Ale hned ten prvni mesic co jsem zacal jezdit rady jsem nemohl prehlednout fakt, ze zatimco u vsech ostatnich trati jsem byl rad ze nejsem vyslovene posledni, na takovejch hradeckejch tratich (ktere v tu dobu nove vysly) jsem znatelne vic vepredu (coz se teda postupem casu, asi v rozmezi 4-5 mesicu, zase srovnalo s "normalem", s ostatnima tratema).
Ja mam silenyho hosipa a jestli si nejakou trat pamatuju, tak mozna tak maximalne prvnich 200-300 metru (jedina vyjimka je snad Rally skola). Dal jedu ciste na rozpis, bez kteryho bych se ani nehl (nebo hl, ale rovnou do pangejtu).
Takze treba z myho pohledu je to ze to nikdo nema najety spise k dobru . I kdyz z toho asi stejne nic nevytezim, jako vzdycky. |
|
|
Zaslal: st květen 05, 2010 10:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Tak kromě Šourkova si myslím, že si každý může najet řádně USA a má to. Problém je, že někde nějaký ten šutr je navíc, nebo není, o stromech to platí dvojnásob. Ale to už snad je jen o té opatrnosti. Myslím, že ty dva průjezdy, nebo tři na Šourkově jsou opravdu dostatečné i když je rozpis jen informativní. |
|
|
Zaslal: st květen 05, 2010 11:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Dnes jsem zaznamenal novinku v downloadu - Fabii S2000 vč. fyziky. Odbyde si premiéru na Monteklandu, či si budeme muset počkat do nové sezóny ?
Ještě teda jeden dotatek, protože nevím, zda to v modifikacích nezapadne - dotaz na tvůrce fyziky, resp. toho kdo to dává na plugin - proč jsou v default setupech na šotolinu i asfalt prakticky nulové jak sbíhavosti, tak odklony ?? |
|
|
Zaslal: st květen 05, 2010 11:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
No Jardo me treba ten spatnej rozpis v RBR vcelku vadi. ( ani ne spatnej jak to ze me nesedi)A to ze si muzes USA najet normalne neni dle me argument, protoze me vcelku dela problem se stou spoustou stromu nekdy zorientovat kde jsem v USA a v USA kolikrat vidim do zatacky tak si jedu tu dobrou stopu tady to nepujde a rozpisu verit nemuzu abych skusil jet jinak. Ale nejak se stim poperu. Nechci tim rict ze melo byt vic testovani vsech RZ. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st květen 05, 2010 17:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
IZACH Vratislav
|
|
|
nevím proč ale nedaří se mi stáhnout ani montekland ani skript...je vše v pořádku nebo je chyba na mém přijímači?...mozila a google.. |
|
Zaslal: st květen 05, 2010 19:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
To bude připojením nebo tak něco... chyba na uložto nebude... |
|
|
Zaslal: st květen 05, 2010 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
Předmět: Download |
|
|
Ahoj - nie je mozne spristupnit instalacny subor aj na inu lokalitu? Pokusam sa ho stiahnut uz 4. den ale bez uspechu - stale mi to sekne a to som skusal uz cez 3 ine PC aj pripojenia..... Predpokladam ze nie som jediny ktory ma tento problem... |
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: st květen 05, 2010 20:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOBES Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Chtěl bych se pořadatelů Montek Rally v dojmu z dnešních druhých seznamovaček zeptat na pár detailů:
- proč jsou v seznamovačkách II podmínky, které v rally pak nejsou (myslím tím mokrý Lernovec II, vlhký Úzkotín II a Hroudovany II). Přesto, že jsou jen dvoje seznamovačky máte za to, že by se to mělo ještě trošičku zkomplikovat ? Nebo jiný důvod nevím
- RZ5 Šnekovice v druhých seznamovačkách - s takovými podmínkami se pojede i v závodě ?? Jestli ano, tak potěš... Myslím, že toto je opravdu šílený extrém, dát takovou přesvícenou mlhu (proč není aspoň trochu méně oslepující, v tracksettings není problém to nastavit reálněji) a hlavně, proč dáte mlhu na tak rychlou trať jako jsou Šnekovice ?? Kdybyste to dali na Úzkotín, tak ok, tam se většinou nejede tak rychle, aby to hrálo tak velkou roli.
- u RZ5 Šnekovic mne ještě zarazil trošku komentář Martina Bujáčka, že kdyby neměl dobrý rozpis, tak by se to nedalo jet. Tomu máme my ostatní rozumět prosím jak ? Pokud bych měl jet na ten rozpis naplno, tak to nejde ani při dobrých podmínkách, natož v takové mlze. Takže má Martin nějaký spešl Montek rozpis, nebo se mu prostě jen líbí tady ten rozpis co tam je ? |
|
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 8:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
Předmět: Smekám klobouk |
|
|
Ahoj všem. Chtěl bych tímto poděkovat tvůrcům nové tratě Šourkov. Je to nádhera!! |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: čt květen 06, 2010 8:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Jarda Pančocha:
Podobné podmínky se na Montek Rally objeví. I když ne na stejných RZ jako v seznamovačkách. Počasí holt objednat na sezanmovací jízdy stejné jako na ostrý závod nejde . Jestli máš pocit, že toto je oslepující přesvícená mlha, tak si lépe nastav monitor, nebo si radši kup novej. Mohly být seznamovačky pouze za pěkného počasí a to by jste pak byli celkem překvapeni při závodě.
Martin Bujáček má určitě ten stejnej rozpis na Šnekovice jako Ty. Pokud si teda neupravil sám rozpis na Hualapai a nedal si ho na Šnekovice.
Toto je například u Šnekovic možné. Nelze tuto možnost využít jenom u Úzkotína II a Hroudovan II. Tam se tuším nějak posouval cíl (u Úzkotína kvůli kanálu). Tam by potom mohl být problém. |
Naposledy upravil SENK Michal dne čt květen 06, 2010 20:13, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 8:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Michale, ok s tím počasím na seznamovačkách x rally souhlas, holt jste to chtěli udělat reálnější.
Co se týče mlhy, neškol mne prosím způsobem. V grafice nejsem nováček, a jestli to vidím přesvícené, tak to přesvícené a nereálné je. To si spíš pak kupte a nastavte monitor vy. Zkus si dát vedle sebe fotku takové mlhy v reálu a porovnat ji s tím do máte vy (klidně na stejném monitoru). Uvidíš zásadní rozdíl. Ale zbytečně se čílíš, já jsem chtěl jen upozornit, že je docela šílenost takovou mlhu dávat na tak rychlou trať jako jsou Šnekovice, že stálo za to to dát na Úzkotín ne ? |
|
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Vždyť je to snad jedno na jaké trati mlha je? Je potřeba přizpůsobit jízdu podmínkám na trati.
Já bohužel v grafice proti Tobě asi nováček jsem, ale toto přesvícené není.
Viděl jsi někdy reálnou ranní hustou mlhu, kde nevidíš na krok? Asi ne. Kolikrát jsem jel v takové mlze, že když v ní jedeš dlouho, bolí Tě oči z toho, jak se na to musíš soustředit. To je celkem reálné.
Nic méně takového odborníka na včechno možné bych si školit nedovolil. |
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Michale, je opravdu nešťastné, že jakýkoli dobře míněný dotaz, či připomínka se zvrhne ve víceméně hádku. Já vím opravdu moc dobře jak mlha vypadá, jezdím v ní do práce opravdu velmi často. A máš pravdu, pokud je ranní mlha a pere do ní slunko, je to na oči špatné. Nicméně taková mlha pak vypadá také trošku jinak barevně, povrch kvůli tomu osvícení také není takto tmavý, ale světlejší, takže ač pálí oči od mlhy, přece jen tam aspoň není tak velký kontrast. Takže pokud už něco vidíš (těch pár metrů), vidíš to dobře a ne takto v pološeru. No a pokud je to mlha barevně a povrchem silnice takto jak to máte vy, tak zase v takovém případě není vůbec světlá, ale prostě tmavá. Taková mlha bývá při zataženu.
A na jaké trati mlha je přece jasně jedno není.... když máš valit ve 180 km/h mlhou a když jedeš kolem 90-100 v technických zatáčkách, je to velký rozdíl. A právě proto sem říkal, že se to hodilo v USA více na Prospect, respektive Úzkotín, protože se tam nejede tak rychle a tudíž nepotřebuješ vidět zase tak dopředu.
No to je už jedno. Prostě jsem jen vyjádřil názor, že jste to udělali možná zbytečně komplikované. Již tak je tam nová RZta, Montekland většina zná opravdu jen přibližně, takže i toto stačí. No co už, nějak se s tím budeme muset popasovat |
|
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 9:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|