Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RESL Jan
|
Předmět: |
|
|
K tomu kde ta mlha bude a která RZta k tomu bude vhodnější,to je nějaká blbost ne.Rally se přece jezdí normálně venku v přírodě a ta si přece nevybírá,kde to jako bude pro koho méně komlikovanější. |
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 14:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Hmm, to je sice pravda, ale v reálu se také nejezdí s prťavou obrazovkou místo očí a s 3D viděním, ne pouze 2D.... prostě toto je simulace, ne reál. Proto je třeba prostě mít určitou "soudnost". Ale nechme toho, jsem prostě jen vyslovil názor. |
|
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 15:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
JaPane ty máš vůbec často akademickej zájem. |
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 16:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
takže nestačí nakopírovať súbory ? je potreba inštalovať ? díky |
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Lukas
|
|
|
Nebude dodatečně povolena Škoda S2000 moc rad bych s ní vyrazil V teto rally bych chtel bojovat o angažma na příští TR snad se to povede a přijde nějaka lukrativní nabídka z velkeho tymu |
|
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Fabii S2000 už necháme na příští sezónu.
Soubory z balíčku je možné samozřejmě ručně nakopírovat. Důležitá je přítomnost tracksetings.ini v adresáři maps. |
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 22:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Tak už jen pro ilustraci a porovnání reality s Monteklandem:
A zde je záběr z RZ5 - Šnekovice z druhých seznamovaček. Dovoluji si upozornit, že pokud by se taková mlha měla považovat za mlhu prosvícenou sluncem, okolní povrch by pak byl světlejší. Z toho usuzuji, že to má naopak být mlha tak jako je na výše uvedených obrázcích z reálu. Povrchy jsou stejné, rozdíl mlhy je evidentní
Jen k tomu dodatek, abych zase nebyl jen za rýpala. Mně se to OPRAVDU MOC LÍBÍ, jak jste to připravili. Jen tato mlha je trošku mimo realitu. Tím nechci nijak snižovat váš přínost. Ten je bombastický. |
|
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Ano, v případě že pořídíš tak debilní fotku, vypadá ta mlha divně. Aspoň sem dej jenom odkaz a necpi to přímo do fóra. Akorát nám to tady zbytečně zaplňuješ. |
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
Michale já ač jsem obrovským zastánce Team rally,klobouk dolu před Vámi a prací kterou děláte,ale upřímně když jsem byl na startu páte rz kde byla ta mlha,tak jsem auto nechtěl dovézt ani do cíle,jak mě to štvalo.Opravdu Montekland je fantastická rally,ale takovádle mlha mi prostě nesedí,úplně září. Jinak já osobně jezdím rád v mlhách,za tmy atd,ale tohle no nevím no. |
|
_________________ POLAK Tomas (nijanek) |
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
|
|
Ahoj lidi,mlha je fakt krutá a když jsem si pročítal tuhle stránku,tak mě některý výroky trochu zvedaly ze židle.Myslím že naprosto jasná odpověď na tento problém je ve výsledcích testu Monteklandu.Myslím že se strachem to nemá nic společnýho,prostě když nic nevidím i po dřívějším seštelování monitoru,tak se nemám čeho bát protože musim jet krokem.A abych se učil RZty zpaměti,na to neni čas a ani by mě to nebavilo.Se divím že vás to rozčiluje,já jsem dostal na prvním splitu od některejch lidí ve třídě 10 vteřin a jen dobře že mám vypnutý mezičasy,protože kdybych to viděl,okamžitě bych to otočil a jel domů .Jinak Jardo Pančocho,řpesně jak jsi to vyfotil tak se scéna zobrazuje u mě,takže jestli se při ostrém závodě k takovým podmínkám vůbec dostanem,dáme si to pěkně lanksam né? |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: pá květen 07, 2010 13:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Míro,v tom případě pak někde počkej,zapni blinkry,já povezu pro jistotu bednu"Ježka",tak počkáme,jestli se ta mlha nerozežene... ...Moje starý oči na to taky nejsou moc stavěný |
|
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 14:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
OT: Buďte v klidu hoši. Za takových nepříznivých povětrnostních podmínek nemůže odstartovat záchranářský vrtulník, takže RZ se pojede pouze volným průjezdem. Na "Ježka" zapomeňte, protože bychom neprošli závěrečnou přejímkou
Ale takovou propečenou brokolici propasírovanou přes prase, tu bych si dal. Takže rozbijeme stanový tábor, vybalíme gril a všichni jsou zváni |
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 14:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Pěkně Méďa....konečně něco pozitivního |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: pá květen 07, 2010 16:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Na to prase bych se stavil taky. Kde mají teda staří páprdové sraz? Rád se připojím. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: pá květen 07, 2010 18:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|