Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
helion
|
Předmět: Světla |
|
|
Rád bych,jestli by mě tady někdo nějak polopaticky nevysvětlil,jak mám rozsvítit auto.V některých složkách se objevuje Light off a Light On,a to jaksi nechápu.Někde jsem zahlídl nějaký ty návody,ale nikde není zmínka o tom,že tam jsou dvě složky "off/on".Díky. |
|
|
Zaslal: so květen 08, 2010 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEN Milan
|
Předmět: |
|
|
u kazdyho auta je to trochu jinak, ale obecne plati, pokud mas u modelu napr. Fabia Kit Car slozku light_on a v ni soubory fabia_kit_s1600.ini a fabia_kit_s1600_settings.ini tak staci kdyz tyhle soubory prekopirujes do slozky hry do korenu daneho auta ve slozce cars a prepises ty puvodni. a to v pripade treba Fabia Kit Car prida rampu svetel a rozsviti ji a hlavni a zadni svetla. pokud tam zas prekopirujes a prepises soubory ze slozky light_off rampa zmizi a hlavni a zadni svetla zhasnou.
u nekterych aut byva vice slozek se svetly treba u Fabia WRC 05 si muzes vybrat jakou kombinaci chces rozsvitit light_on nebo treba s rampou ci bez rampy light_on_whit_ramp / light_on_no_ramp stejnym postupem jako vyse. kdyz pak budes chtit zas zhasnout das soubory z light_off
pak je tu este jako treba u evo 9 kde sou jen hodnoty v *.txt a ne primo *.ini nebo nejsou soubory na rozsviceni vubec, kdyztak napis jaky auto, kdyz by ti ten obecnej pohled nestacil.
a kdyz das hledat, urcite se nekde jak rozsvitit rampu atd. resilo
Edit1 |
|
Zaslal: so květen 08, 2010 19:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
helion
|
|
|
Vím,co se týká ohledně těch ramp,to se tady řešilo.Mě spíš jde právě o ty složky Light off a Light on,v tom jsem trochu (no spíše více) zmatenej.A když už si v tý pomoci,jedná se zatím o auto Subaru 06.Dělám si totiž svůj skin,no a tak chci ještě ty světla. |
|
|
Zaslal: so květen 08, 2010 20:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MECHURA Lukas
|
|
|
měl bych dotaz,je nˇáký mod na světla,dybich chtěl v rz zapínat světla |
|
|
Zaslal: so červenec 03, 2010 11:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
helion napsal: |
Vím,co se týká ohledně těch ramp,to se tady řešilo.Mě spíš jde právě o ty složky Light off a Light on,v tom jsem trochu (no spíše více) zmatenej.A když už si v tý pomoci,jedná se zatím o auto Subaru 06.Dělám si totiž svůj skin,no a tak chci ještě ty světla. |
Otevři si Total Com. V obou 'půlkách' si v Cars otevři auto, které chceš rozsvítit. Tady máš několik složek, pak taky několik souborů ".ini". V jedné půlce Commanderu si otevři složku light_on. Máš v ní 2 soubory s příponou ".ini"... Tyto soubory překopíruješ do modelu (jo, to je to, co máš otevřené v druhé půlce Commanderu). Normálně to přesuneš a dáš "přepsat".
Pak když budeš chtít auto zhasnout, tak je to úplně to samé, akorát budeš kopírovat soubory z light_off x)
U některých modelů najdeš taky extralight_on nebo light_on_with_ramp, a podobné... to sou zas světelné rampy. Stačí primitivní angličtina.
Snad to z tohoto už pobereš x). |
|
|
Zaslal: so červenec 03, 2010 15:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Ludvik: Nojo, ale tohle je nejspíš RBR Night Mod, kde jde z auta kužel světla i když máš v .ini světla zhasnutá pokud se tedy dobře pamatuju |
|
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 10:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Nejsem znalec. Vím jen že se v loňském i letošním podniku TR vyskytovaly RZty které se jely v noci. Kdes na fóru TR proběhly diskuse a "námitky" jak by mělo vypadat svícení aut versus osvícení okolí. A jsem si jistej že tahle možnost svícení (co jsem viděl na videu RBR World) se tady nepoužívá. Respektive určitě ne v TR což si myslim že je veliká škoda. Je to jen hozená rukavice pro lidi kteří ví jak na to. |
|
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 16:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Možná by stál Night mod za oprášení. Ve své době se od něj ustoupilo pro náročnost na paměti a výkon PC. Dneska jsme přece jen trochu dál.... tedy měli bychom být |
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINTR Martin
|
|
|
Máš pravdu, Karle , přesně to jsem si řekl nedávno při koupi nového stroje |
|
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
@K.Arno
No ono to asi dělalo problémy na nových RZ, ale na origo tratích mi to šlo s X800XL 256MB, AMD 1,8GHz a 1GB RAM šlapalo bez jediného problému.
Každopádně kdyby to bylo možné, rozhodně bych se přikláněl za používání tohoto modu na pluginu. 1000x lepší než ta rádoby tma co se používá teď. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: po květen 14, 2012 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|