Právě je čt leden 30, 2025 22:35
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TvysT Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
Předmět: Re: RBR-Rank |
|
|
Až si založíš profil, tak pak je tam odkaz na upload replay a tak se tam posílají ty replaye |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: út květen 02, 2006 12:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TvysT Anonymní
|
Předmět: |
|
|
Jsem se tam zaregistroval, jsem tam zalogovanej, ale nikde nevidim ten odkaz na upload replaye, nedudelal by si mi PLZ podrobnej navod jak na to a jestli je tam povolenej model Ford Focus WRC 04/05, predem moc diky |
|
|
Zaslal: út květen 02, 2006 14:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TvysT Anonymní
|
|
|
Jo dobry uz jsem ten odkaz nasel, ale stejne bych byl rad kdyby jsi mi vysvetlil jak to tam vlastne chodi, co zname treba swtzich rank AMA PRO a WR, diky |
|
|
Zaslal: út květen 02, 2006 14:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
TvysT napsal: |
Jo dobry uz jsem ten odkaz nasel, ale stejne bych byl rad kdyby jsi mi vysvetlil jak to tam vlastne chodi, co zname treba swtzich rank AMA PRO a WR, diky |
Já teda nevím, ale napadá mě, že AMA=amatér PRO=profík WR=world record (světový rekord) |
|
|
Zaslal: út květen 02, 2006 22:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Rozdil mezi amater a profi ti dela to na jake poskozeni je zajety tvuj cas(replay) do profi se pocita pouze na realistik,tzn. ze pokud tam nahrajes replay treba na stredni,tak ho budes mit jen pod amater.Pokud nahrajes s realistic tak se zapise/prepise cas v pro ranku.Pokud je tenhle cas lepsi nez mas v amateru,tak se prepise i ten.Ale za posledni pulrok to tam nejak umrelo a da se tam lehko podvadet(kdo chce),neni tam proti tumu skoro zadna ochrana(ne jako v pluginu),jen formou ze se na ten replay nekdo podiva.A jeste se tam jezdi jen s originalnimi auty(to je napriklad jedna z forem cheatu-lepsi fyzika se starym modelem) |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: út květen 02, 2006 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|