Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETERA Jirka jun
|
Předmět: |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=tzj0EG-jhsI
tak se podivejte na crash..... |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: ne květen 09, 2010 17:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALA Stanislav
Založen: 07. 02. 2006 Příspěvky: 63 Bydliště: Vysočina-Hrotovice
|
|
|
PECUCH Roland napsal: |
pôjde a už je neskoro priať už som to rozbil |
tak už to jede, no spíš jsem dopadl už jako ty |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 18:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav : ja neviem čo riešiš, ja pri zoznamovacích jázd som žiadnu hmlu nemal..... a pritom všetko mám nainštalované a na TR ma to pustí.... nechápem |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 18:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
ZAHORA Martin napsal: |
JAROLIMEK Tomas: Vypadá to, že jsi necvakl auto, když nejsi ve startovní listině... |
Jsem kretén...Všem jsem to nandal a sobě teda asi ne.Nechápu se asi jsem nam sebral 10.flek,tak sorry. |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 18:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
SPISAK Stefan napsal: |
PANCOCHA Jaroslav : ja neviem čo riešiš, ja pri zoznamovacích jázd som žiadnu hmlu nemal..... a pritom všetko mám nainštalované a na TR ma to pustí.... nechápem |
Než napíšeš blábol tak se podívej pořádně co jsi nejel seznamovací jízda č. 4 |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 19:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJ Martin
|
|
|
Zdarec. Mám problémek. Po nainstalování balíčku se nemůžu připojit k pluginu. Pořád to píše připojení selhalo:(( Před tím to normálně fungovalo, internet funguje taky normálně. I další hry po síti normálně fungují. Mám podezdření na ten balíček, ale nevím jestli je to možné a v čem by to mohlo být. Nemáte někdo nápad co s tím. Plugin jsem dokonce přeinstaloval a furt nic. |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
BAJGAR Petr napsal: |
Než napíšeš blábol tak se podívej pořádně co jsi nejel seznamovací jízda č. 4 |
Asi napisu taky blabol, ale Stefan ctvrtou seznamovaci jizdu jel. Ja taky a nepamatuju si ze bych tam mel mlhu. |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 21:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Petr Bajgar: Nevím přesně jak to myslíš,ale Štefan seznamovací jízdu č.4 jel.
Já bych se chtěl vedení zeptat,jak by ty podmínky měly v té 1.etapě být.Dozvěděl jsem se totiž,že někteří lidi v 1.etapě tmu měli,někteří ne.Další divná věc pro mě byly seznamovačky č.4 ,kde jsem měl na 5RZ total mlhu a dostal jsem tam společně např. ještě s Dufsem kolem 30 vteřin.Časy nejlepších byly na urovni jejich běžných časů,co tam jezdí za dobrých podmínek. |
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 21:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
To by mně také zajímalo, jak to je. Z časů je vidět, že někteří tam mlhu měli a někteří ne (třeba Štefan Spišák) |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 22:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
no nemali ten upravený tracksettings.ini ešte čo je v balíčku textur, na TR by sa to malo kontrolovať takže by mal mať každý rovnaké podmienky... na seznamovačkácah sa to nekontrolovalo a balíček ešte ani nebol vtedy takže preto niektorý nemali hmlu môj názor |
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 22:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
balíček jsem na seznamovačkách neměl a mlhu jsem měl jak kráva |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 22:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Balicek jsem na seznamovackach nemel, Montekland jsem sosal 3.5. (takze uz by mel mit cosi opravenyho a v ty dobe balicek textur pro Montek Rally jeste nebyl) a o mlze nic nevim. Jinak to bylo poprve co moje RBR poznalo Montekland (t.j. nemam a nemuzu mit zadne zbytky "od minula").
Balicek textur na Montek rally budu sosat az zitra. |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 22:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Taktéž musím potvrdit, že jsem neměl balíček TR (uvedený v záhlaví turnaje), ale pouze Montekland bez oprav, ručně opravovaný dle instrukcí Michala. ... a mlhu jsem měl. |
|
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Seznamovačky 4 jsem jel bez balíčku a mlhu jsem měl jako to prase. Jestli jí v závodě někdo má a někdo ne....tak to je celkem průser. |
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 23:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Nevím, co se přesně děje, ale nějakou informaci snad vnesu. Instalátor Montekland099 má drobnou chybku. Původní Montekland095 měl jiné kombinace počasí. Pokud někdo nainstaluje starý Montekland a přes to nový, tak instalátor neopraví dobře počasí v tracksettings.ini Proto je tu ten ručně spouštěný script, který smaže počasí v tracksettingu. Pokud to někdo nevyčistí, tak mu tam zůstane i staré počasí a pak tam nemusí mít mlhu. To se mohlo projevit v seznamovacích jízdách. Na TR je v "povinném" balíčku "správný" tracksetting a plugin to kontroluje, takže by tam měli mít všichi stejné počasí. Svým způsobem ti co mlhu neměli jsou v nevýhodě, protože naostro budou zaskočeni. Jo a nevím, jak vypadají ty 3D značky rozpisu (nebo co to je) v té mlze, ale to by taky mohlo sehrát velkou roli. Já rozpisům moc nevěřím a jezdím hodně na oči a v té mlze jsem byl dost ztracenej. |
|
Zaslal: ne květen 09, 2010 23:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|