Právě je so listopad 09, 2024 21:35
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
NOVY Karel Jr.
|
Předmět: ŠKODA 120 od ITES |
|
|
Omlouvám se za založení vového téma, ale sháním hračku vyráběnou v 70tých letech firmou ITES. Jedná se o Škodu 120 cca 40cm velkou, která se prodávala v několika verzích. Ovládaná bowdenem, servem, nebo vysílačkou. Možná se někomu tato hračka válí poškozená na půdě. Pokud by někdo takovou měl, i poškozenou (jde mi jen o karoserii) ozvěte se prosím. Díky |
|
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 14:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHLEBNY Ludek
|
Předmět: |
|
|
Tak tu sem měl. Chtěl jsem jí taky po nějaký době upravit a zprovoznit, ale nějakej šmejd mi jí ukradl ze sklepa (s mnoha ostatními věcmi). |
|
|
Zaslal: čt květen 06, 2010 20:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTUNEK Honza
Založen: 26. 03. 2010 Příspěvky: 75 Bydliště: Czech Republic
|
Předmět: Re: ŠKODA 120 od ITES |
|
|
NOVY Karel Jr. napsal: |
Omlouvám se za založení vového téma, ale sháním hračku vyráběnou v 70tých letech firmou ITES. Jedná se o Škodu 120 cca 40cm velkou, která se prodávala v několika verzích. Ovládaná bowdenem, servem, nebo vysílačkou. Možná se někomu tato hračka válí poškozená na půdě. Pokud by někdo takovou měl, i poškozenou (jde mi jen o karoserii) ozvěte se prosím. Díky |
asi je to pozdě,ale já jí mám,kastle je před lakem,chtěl jsem jí dělat jako 130 eLeRu,ale už jsem se k tomu nedostal:-) |
|
|
Zaslal: po květen 10, 2010 10:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|