Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VANDA David
|
Předmět: |
|
|
HOLUB Milan napsal: |
BUJACEK Jakub napsal: |
Teda kubrte, tohle je úplně jiná káva než stávající model. Nic proti garysonovi, ale EVO I se s tou tvou EVO II naprosto nedá srovnat! Fakt moc hezké, už se těším až bude hotová |
a můžeš mi jako laikovi vysvětlit v čem je Kubrtova Fabka lepší než od Garysona? Já v tom rozdíl nevydím a můj názor je ten že ta od Garysona je naprosto perfektní,stejně jako je na obrázku od Kubrta
mě to spíš připadá že u některých platí,že co je od Kubrta,je automaticky lepší než od někoho jiného |
Jen asi naráží na to, že model od Garysona se mu až tak moc nelíbí. Neumím ti to vysvětlit, ale modely od Kubrta jsou i podle mně o třídu výš než ty ostatní. Ale samozřejmě, že každý má jiný vkus, já jen říkám co vidím. |
|
|
Zaslal: út květen 11, 2010 15:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
ZETAK Dennis napsal: |
hah .. jakub prosim ta kedy budeme moct pouzit fabku v nasich vlastnych turnajoch??? neviem ako to chodi s novymi autami |
prosim odpovedzte |
|
|
Zaslal: út květen 11, 2010 17:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
no jo dosť som sa zle vyjadril... sorry no, nejak mi to nejde a už som bol unavený asi...
myslel som to tak že: ja som rád za každé auto ktoré je v RBR ... a ten Garysonov model sa mi až tak nepáči v porovnaní s inými, ma menšie chyby krási
a potom že by som to asi nevymodeloval, to je pravda, .... to že som už niečo vymodeloval som písal iba kvôli tomu že sa v tom troška vyznám a vidím čo je čo...
bola tu reč o Kubrtových modeloch a na to som odpovedal, že je tam rozdiel sorry no môj názor, dúfam že ste to ako tak pochopili no.. |
|
Zaslal: út květen 11, 2010 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|
pochopili já se v tom právě vůbec nevyznám tak proto jsem se ptal.Že jsou modely od Toma kvalitní o tom vůbec nepochybuju,já jenom že i modely od Garysona mě příjdou jako laikovi stejně kvalitní |
|
_________________ Ford Fiesta S1600
http://www.kcm-rbr.cz/ |
Zaslal: út květen 11, 2010 20:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já teda Garysonův model moc nestudoval, ale moc se mi nelíbí barvy, lesk, stíny. Připadá mi to moc umělý. Nevim jestli je to monitorem nebo čim, ale jiný auta mi přijdou jak "živý" což tohle ne. |
|
Zaslal: út květen 11, 2010 23:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VASICEK Michal
|
|
|
Mě se taky nelíbí , ale jak dam jinej skinek např... Valouška tak hned to vypadá líp. |
|
Zaslal: st květen 12, 2010 20:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ještě k těm defaultům - tam je prostě chyba, odklony i sbíhavosti jsou tam opravdu špatně. Takto nastavené auto byste neměli ani civilní.
A to Moyo - default setup znamená, že je to setup správný, ale je to základ, se kterým se to dá nějak odjet, ale není to prostě vytuněné. Tzn. kompromisní nastavení tlumičů, řekněme měkčí pružiny a tak dále. Menší svornosti difů... |
|
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 14:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Nechci nikho urazit, nebo se někoho dotknout, ale vzpomeňte si, jak spousta lidí chtěla a tlačila na to aby už konečně tu Fábii někdo začal dělat. A když už ji někdo udělal, tak je tu zase řečí, jak ten model není hezkej. Buďme rádi, že někdo ty modely vůbec dělá. Já si těch lidí moc vážím a po tom co jsem se s ní svezl, tak je to opravdu Fábie a žádný jiný auto mi nepřipomíná. Více méně se možná někdy na modelech dá něco najít, ale je to ve virtuálním světě, tak se detailama nezabívám. Možná že se Garysonův model někomu nelíbí, ale špatný není. Vděčíme už mu taky předtím za nové Imprezy a ty jsou taky dobré. No jinak fizyka je taková jaká je, a z mojí zkušenosti vím, že se standartním nastavením, se v podstatě moc zajet nedá. Někdo to umí, já ne, tak se musí poladit. A je to dobře, ono by to bylo až moc snadný, dostat hned to nejlepší. |
|
_________________ M-Rallyteam(Marysko Racing) |
Zaslal: so květen 15, 2010 14:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
Přesně!!! Fabie je nádherná a že někde je něco trochu jinak vubec nevadí. docela by mě zajímalo, kolik z těch krytiků udělalo něco podobného, že si vůbec dovolí něco krytizovat!!! Trochu se nad sebou zamyslete pánové, než začnete něco krytizovat. Děkuju za nový model a těším se na ní!! |
|
|
Zaslal: so květen 15, 2010 16:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHAFER Martin
|
|
|
Fabia S2000 zdá se mi,že to jede jak prase,na cote po první jízdě 2:42,když nevím jak s ní jet a na defaultu,ale nevím ,když se dívám na výsledky MS tak S2000 jedou na body,tak nevím.... |
|
|
Zaslal: so květen 15, 2010 21:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALA Stanislav
Založen: 07. 02. 2006 Příspěvky: 63 Bydliště: Vysočina-Hrotovice
|
|
|
mě na fabii mrzí jen trošku bledé barvy, ale to je to poslední!!!! Jinak co se týká jízdy, tak mi sedla do ruky hned, jak jsem jí osedlal. Děkuji za ní |
|
|
Zaslal: ne květen 16, 2010 17:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
|
|
už aby byla povolená do turnajů |
|
Zaslal: ne květen 16, 2010 18:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
momentálně se čeká na převodovku, motor je připraven ždibíček jinej než teď na pluginu. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne květen 16, 2010 21:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEVCIK Michal
|
Předmět: hra mi padá :-( |
|
|
ahoj ogaři ,nevíte čím může být že mi hra padá po načtení RZ ,dělá mi to u fábky a já si sní chci konečně zajezdit |
|
|
Zaslal: ne květen 16, 2010 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
|