Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KRCMA Daniel
|
Předmět: |
|
|
Taky mame jednu v garazi
|
|
|
Zaslal: po květen 10, 2010 15:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ULIK Marek
Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 156 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
vypada hezky, ale neni toho Monster designu uz nejak moc sem jeste nevidel ani plechovku s pitim od nich |
|
|
Zaslal: po květen 10, 2010 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
uz som ich par vypil |
|
|
Zaslal: po květen 10, 2010 16:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
to je jednoduche, novodobe kulty okupuji pulty |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: po květen 10, 2010 17:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANOSEK Marek
|
|
|
ULIK Marek napsal: |
vypada hezky, ale neni toho Monster designu uz nejak moc sem jeste nevidel ani plechovku s pitim od nich |
Uploaded with ImageShack.us |
|
_________________ IRIDIUM RBR TEAM |
Zaslal: po květen 10, 2010 17:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
co je lepsi?
|
|
Zaslal: po květen 10, 2010 17:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
hošani mužu se Vás na neco zeptat ??
proč si na auto hodne z vás dáva monster. třeba já mam na aute radegast protože tam přibuzní pracujou a já bydlím kilometr od nošovickeho pivovaru. tak proto je mam jako "sponzory". ale co maji třeba nekteři společneho s monstrem nebo redbullem nebo DC..... ja monster pil ( kurna řekl jsem si, monster si nekupuju každy den ale když je ted tak slavny dam za neho tech 50Kč ) a chutná podle meho skoro stejne jako třeba bigShock nebo jine "energy" . možná je jiný v tech učincích ale nemohu pospudit pač jsem poté nesportoval. ale to jsem odbehlja vim vim je to každeho vec co si tam dá ale fakt dost lidí dela biločernozelene Monster auta. jo ja vim to M je fakt zajimave (tim myslim znak monster) ale furt tu cpát americkou limonádu která se neliši od tech ostatních. je to každeho věc a je mi to jedno ale je toho moc no. |
|
Zaslal: po květen 10, 2010 22:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
No jo... asi je teď Monster "in"
Přemýšlel jsem co na auto ještě nalepit a když mi trafikant oznámil (mimochodem taky sleduje rally a vždy spolu pokecáme), že mu přišel Monster, nápad byl na světě No a na auto si lepim loga značek s kterými jsem spokojen nebo mají nějakou souvislost s rally.
OT: ještě k té limonádě... kupuju jí za 35,- a řekl bych, že co se týče účinků patří mezi ty lepší. A to jsem taky nesportoval - byl jsem v práci |
|
|
Zaslal: po květen 10, 2010 22:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRCMA Daniel
|
|
|
No jestli to nahodou nemuze byt jen proto, ze se to nekomu proste libi. ?? Nemuze to byt i jen z takoveho prosteho duvodu? Prece si tam nedam logo phizer, kdyz se mi nelibi? Mi je uplne putna jestli toho je moc nebo ne. Proste mi se to libi takhle a pouze se na to muzete mrknout nic vic. Jde pouze o vzhled nic jineho v tom neni. BOŽE. |
|
|
Zaslal: út květen 11, 2010 10:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
Dane klid , ale máš pravdu v tom, že si každý dá to co se mu líbí. Jinak jsem koukal, že ty to taky jedeš. Proto tě to asi tak dostalo .
Jo, ale tu Fabku máš moc pěknou!! Nechceš mi ji poslat?? |
|
|
Zaslal: út květen 11, 2010 11:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Dane, tak si to přesně na icq odhadl, že tě tady sjezděj, a to sem si říkal proč... no jo, ale poslední dobou na (všeobecně) forech to vře... Monster byl boom, ale ted už mi to nepřijde.. Dan má všechny auta v garži v podobném stylu a navíc obě fabie jsou ze stejného teamu... obě moc pěkné... a proč tam nemít ty monster spáry, když pak můžeš po každym servise nazout nové pryže... co bych za to dal v reálu |
|
|
Zaslal: út květen 11, 2010 12:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Nechápu, jak může někdo hořekovat, že nějakej Dan Krčma si udělal skin Monster na Fabii. I kdyby tam vozil reklamu FAS tak je mi to jedno. Myslim, že je to hlavně pěkná práce. To můžu bejt vlastně rád, že mě ještě nikdo nesjel, že vozim Kizz-me. |
|
Zaslal: út květen 11, 2010 13:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
a ja myslim, ze tady je hlavne problem v tom, ze to vsichni berou nejak smrtelne vazne a neuveritelne vztahovacne
me osobne se umely kult kolem blocka nelibi, ale nepohybuju se v tech kruzich takze je mi to jedno, ale i 'oni' si ze sebe umi udelat srandu
|
|
Zaslal: út květen 11, 2010 13:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ULIK Marek
Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 156 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Předmět: ... |
|
|
kuci ja toho monstera nebral nijak vazne sakris, skin jsem pochvalil a dale reagoval na to, ze to vidim na vozech, obleceni docela casto, tot vse
a aby nekdo nerekl ze tu placam blbosti a horekuju a ja nevim co jeste, tak radeji pridam skin P207 dle skinu z naseho rF tymu Born2Speed
|
|
|
Zaslal: út květen 11, 2010 14:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
však je to každeho vec, a snad nevadi že jsem se k tomu vyjadřil a "hořekoval" jsem. martine tebe nikdo sjet nemuže pač je to název Tveho teamu a ten energy drink moc lidi nezná a nevidi ho na každem rohu jak monstra (ted koukam na svuj plakat loebovy xsary jak jezdil za kronos a taky tam mel kizz me) je pravda že je to proste "in" a je každeho vec jestli si to na auto dá nebo nedá ja JEN řikam že to vidim na každem rohu a tim to nemyslim vubec špatne |
|
Zaslal: út květen 11, 2010 18:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|