Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MATULA Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Pro Davida Kučeru: Kolik dáš? |
|
Zaslal: st květen 12, 2010 22:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Tak a je to v pi.... . V životě mi RBR nepadla na RZtě. A jedu nejlépe rozjetý turnaj v Team Rally za tři roky a při druhém průjezdu Šourkova sem šel v jednom místě přes střechu, okamžitě, ještě na cestě jsem skončil na kolech, ale na ně jsem už nedopadl, hra spadla. DMP vytvořen, replay nikde a nejlépe natrénovaná a rozjetá soutěž v pytli.
Děkuji Monteku za přípravu, je to prostě na mašlu. Takový závěr sezony jsem si vážně nepředstavoval
Ještě chci opravdu vřele poděkovat pořadatelům za okamžité řešení resetu, klobouk dolů pánové, i když jsem měl smůlu. A strašně by mně zajímalo, proč ta hra spadla, DMP se vytvořilo a vzhledem k tomu, jaký je Šourkov parádní RZta bych opravdu dost nerad šel do dalšího turnaje, kde bude s obavou, aby to zase nepadlo.
|
|
|
Zaslal: st květen 12, 2010 23:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Ráno |
|
|
Vedle mohutné chvály pořadatelů za Montek a celé (!!!) letošní Team ralye bych se se rád pro něco přimluvil. Pokud se pořadatelé rozhodnou i do třetice pořádat znovu tento skvělý šampionát, prosím, dejte začátky etap dříve. Čas 8:00 je prostě pozdě pro piloty s otcovskou povinností. Večer odjedu prd a chvilka absolutního klidu je právě takto brzo ráno. Akorá jak v neděli, která je pro vstávání obzvláště vhodná, tak čtvrtek ( člověk ještě není po týdnu tak unavený ), jezdit takto brzo nelze. Díky |
|
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 4:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Jakub
|
|
|
For Bíca: Zastupuju Davida v této věci, přeci jenom je mladší a špatně snáší velké množství alkoholu a jiných drog (Čeložnice - BAR) .....Marťáááááááááás, v klidůůůůů, nějak se domluvííííme. Ale pssst. Napišu ti jinde, tady mají i stěny uši
ps: pozdní příjezd co časové kontroly, nebo ulitý start, to se přeci stane každému |
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: čt květen 13, 2010 9:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Ta teď fakt nerozumim ničemu, jak se může auto samovolně zničit mezi erzetama? Na první erzetě jsem šel sice přes boudu, ale autu se nic nestalo a jelo v plnym tempu dál, ale když jsem chtěl vystartovat na druhé, tak bylo auto najednou zničené, regulátor převodovky nebo spojka nebo co to dělá, že otáčky vyletí nahoru a auto nezabírá... replaye můžu poskytnout, ale na reset to asi stejně nebude? Konečně soutež, kde jsem mohl dojet a najednou se autu stane něco, co se mi ještě nikdy nestalo... |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: čt květen 13, 2010 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VESELY Jirka
|
|
|
SENK Michal napsal: |
Druhou etapu jet můžete. Pokud je čas na prvním splitu první RZ, SR to dopočítá, jak vlezete do turnaje na druhou etapu. |
na první mezičas sem dojel a stejně nemůžu jet, nemam to v nabídce turnajů |
|
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 14:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRU Stanislav
Založen: 20. 01. 2008 Příspěvky: 47 Bydliště: Jasenna [Zl] / Brno
|
|
|
Diky poradatelum za krasnou soutez, stejne jako loni to byla tresnicka na dortu TR2009 |
|
|
Zaslal: čt květen 13, 2010 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Tak jsem si dnes pro dobrý pocit dojel druhou etapu a musím jen litovat že Šourkov nebyl stabilnější a nebo že jsem díky změnám pravidel díky různým podvodníkům nemohl dostat reset. Byl by to pro mne životní výsledek. Druhá etapa se vydařila náramně.
Ohledně Šourkova II - prostě nádhera, tento směr se jede jak po másle. Jen drobná chybka v rozpisu - levá čtyři bacha těžká za druhým mostkem - tam by byla potřeba hláška UTÁHNE. Jinak se aspoň v tomto směru dá na ten rozpis docela pěkně jet.
DĚKUJI pořadatelům Montek rally. Byla to i přes kous na RZ5 Šourkově jedna z nejpěknějších rally tohoto ročníku.
DÍKY Michalu Šenkovi a dalším pořadatelům TR09 za práci pro nás, opravdu strhující sezóna, díky za ni a pevně doufám v pokračování toho, co drží RBR na světě |
|
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 0:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Kubo nic nebude. Bude si to muset kluk vybojovat. Stejně pojedu asi před nim. Nejsem uplatitelnej |
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 1:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
Tak a je to v pi.... . V životě mi RBR nepadla na RZtě. |
Normalne jsem si na tebe vzpomnel kdyz mi upadlo RBR hned pri nacitani prvni RZ druhe etapy. Bylo to poprvy co mi RBR heblo, W7 prohasily ze "RichardBurnsRally.exe neodpovida a bude ukoncen" nebo neco v tom smyslu, a ja si, vzpominaje na tvuj post, pomyslel ze je to opravdu v ....
Ale oproti tobe jsem mel stesti, protoze po projistotnim rebootu windows a po spusteni RBR mi to turnaj znovu nabidlo.
Ne ze by to neco vyznamne menilo, o body v mem pripade pujde velmi tezko, ale aspon jsem si tu rally uzil (o poznani lepe, nez prvni polovinu kdy mi v prubehu jizd dvakrat vyplivl volant - proste jej PC prestalo videt - a k tomu mi asi na dve hodky vypadl Internet).
Jinak se samozrejme take pridavam a dekuji jak poradatelum za Montek Rally, tak Michalu Senkovi za TR jez byla pro mne prvni takovy serial. Snad nikdy jsem RBR takhle neprozival . |
|
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 2:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
|
|
Pro mě to byla první sezona v TR. Nádhera, už se nemůžu dočkat na další ročník. Děkuji |
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 7:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMECEK Libor
|
Předmět: start do druhé etapy |
|
|
stejně jako VESELY Jirka , tak i já mám problém zajet druhou etapu, i když bylo psáno že nás to do druhé etapy pustí když jsem projel aspon první split 1RZ ..... nemám to v nabídce turnajů ... prostě jsem si poslední závod sezony užil se vším všudy !!!! přeinstalování celé hry, pád za druhým mostem, nemožnost startu v druhé etapě .... snad v dalším ročníku budu mít více štestí !!!! |
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 11:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOMOCIL Ondrej
|
|
|
Jménem NEXUS Racing chci poděkovat pořadatelům za skvělý poslední podnik a výborný celý seriál TR 2009. Všichni jsme si ho užívali až do konce. Takže ještě jednou DÍKY!!!!! |
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 11:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAZEKAS Jiri
Založen: 20. 08. 2007 Příspěvky: 37 Bydliště: Větřní - (okr.Český Krumlov)
|
|
|
Tak jsem neuspěšně zakončil poslední podnik TR a to tak že mě jedna díra prostě z ničeho nic katapultovala jak ledadlo přímo na strom. Prostě to nakoplo auto jak kdyby tam byl skok. O to větší škoda že to bylo slušně rozjeté.
Jinak bych chtěl jménem ČK Motorsport teamu poděkovat všem co se na pořádání TR podílejí za jejich usilí a práci. Teším se snad u dalšího ročníku. |
|
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 22:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|