Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

RBR-Rank

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TvysT
Anonymní

Příspěvek Předmět: RBR-Rank Odpovědět s citátem

Mohl by mi prosím někdo napsat jak se na týhle stránce http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm konkrétně posílají časy? předem moc díky
Příspěvek Zaslal: út květen 02, 2006 11:49
MIKL Tomas

Příspěvek Předmět: Re: RBR-Rank Odpovědět s citátem

TvysT napsal:
Mohl by mi prosím někdo napsat jak se na týhle stránce http://www.swedishsimracers.com/rbr/index.cfm konkrétně posílají časy? předem moc díky

Až si založíš profil, tak pak je tam odkaz na upload replay a tak se tam posílají ty replaye

Příspěvek Zaslal: út květen 02, 2006 12:53
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
TvysT
Anonymní

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem se tam zaregistroval, jsem tam zalogovanej, ale nikde nevidim ten odkaz na upload replaye, nedudelal by si mi PLZ podrobnej navod jak na to a jestli je tam povolenej model Ford Focus WRC 04/05, predem moc diky
Příspěvek Zaslal: út květen 02, 2006 14:19
TvysT
Anonymní

Jo dobry uz jsem ten odkaz nasel, ale stejne bych byl rad kdyby jsi mi vysvetlil jak to tam vlastne chodi, co zname treba swtzich rank AMA PRO a WR, diky
Příspěvek Zaslal: út květen 02, 2006 14:22
LECIAN Lukas

TvysT napsal:
Jo dobry uz jsem ten odkaz nasel, ale stejne bych byl rad kdyby jsi mi vysvetlil jak to tam vlastne chodi, co zname treba swtzich rank AMA PRO a WR, diky

Já teda nevím, ale napadá mě, že AMA=amatér PRO=profík WR=world record (světový rekord) Wink
Příspěvek Zaslal: út květen 02, 2006 22:00
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HONZALEK Vratislav

Rozdil mezi amater a profi ti dela to na jake poskozeni je zajety tvuj cas(replay) do profi se pocita pouze na realistik,tzn. ze pokud tam nahrajes replay treba na stredni,tak ho budes mit jen pod amater.Pokud nahrajes s realistic tak se zapise/prepise cas v pro ranku.Pokud je tenhle cas lepsi nez mas v amateru,tak se prepise i ten.Ale za posledni pulrok to tam nejak umrelo a da se tam lehko podvadet(kdo chce),neni tam proti tumu skoro zadna ochrana(ne jako v pluginu),jen formou ze se na ten replay nekdo podiva.A jeste se tam jezdi jen s originalnimi auty(to je napriklad jedna z forem cheatu-lepsi fyzika se starym modelem)

Příspěvek Zaslal: út květen 02, 2006 22:38
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 1 z 1

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme