Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
TICHY Ondra
|
Předmět: |
|
|
Nechci se nijak zastávat těch co to zneužívají, ale vám se to povídá, když tomu nastavení rozumíte, popřípadě máte týmového mechanika. Někomu, kdo tomu absolutně nerozumí to může, myslim, hodně pomoct. Minimálně, aby věděl, jakým směrem daný setup směřovat. Proto bych hned nepsal, že je to na blití, když to někdo chce zkusit. Sice tady existuje kuchařka nastavení, ale někomu to třeba vůbec nic neřekne. |
|
Zaslal: ne květen 30, 2010 19:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Věř mi, že ty hodnoty ti vůbec nic neřeknou, protože u jinýho auta můžou bejt zas úplně opačně. Kupříkladu v mým nastavení a nastavení Štefana Spišáka je údajně naprosto diametrální rozdíl. A když něčemu nerozumim, tak se zeptám a snažim se tomu porozumět a nevykrádám. |
|
Zaslal: ne květen 30, 2010 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
Ono je to vážně těžko. Dřív jsem taky přemýšlel že to z někama vytáhnu a jen zkusím doladit na můj styl takové ty jasné věci, jako jsou brzdy nebo výška tlumičů, či snad převodovka. Když na to člověk hledí jak vyoraná myš a neví co s tím, tak kolikrát i ze zoufalství takto přemýšlí. Je to na charakteru toho člověka... Já sem si to nakonec podle kuchařky nějak nastavil a už dobře 2000 Km to dolaďuju, ale kde kdo by takovou drbačku mohl oprdnout a až tolik bych se nedivil. |
|
|
Zaslal: ne květen 30, 2010 19:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POLAK Tomas
|
|
|
tak jen k tomu vytahouvání replejů. Sice ho nemám z replaye, ale mám to od kluků z týmu. Nebýt jich tak bych si sám neškrtnul a nestydím se za to. Zkus te se zamyslet jestli má každý možnost strávit xx hodin času pouze u nastavování auta a následného testování. Dle mě je blbost za to odsuzovat. Toť vše. |
|
_________________ POLAK Tomas (nijanek) |
Zaslal: ne květen 30, 2010 19:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
My se taky o setupy v týmu dělíme.Já moc nastavovat neumím a času na to taky nemám hafo ale vytáhnout si setup z replay je prostě hnus! |
|
|
Zaslal: ne květen 30, 2010 19:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
honzo promin možná mi to připada pro Vás nepochopitelne ale to co si napsal je to same jak se snažit vydelávat penize a když se ti v praci nedaři (nebo na pracaku neseženeš dobře placenou práci) vykradeš banku. samozdejme tenhle příklad je asi špatný ale v podstate je to to same.
a delení setupu v teamu neni krádež ale velká pomoc
my tomáši mame štastí že máme JaPana
ale at si každy udelá svuj názor a opustme toto téma nebo se to tu zvrhne ve zbytečný a NESMYSLNÝ flamewar |
|
Zaslal: ne květen 30, 2010 23:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
|
|
Ahoj,dnes mám povídavou a tak vám taky něco sdělím o setupech.Není jeden setup který z každého udělá mistra světa,samotnou jízdu a následný výsledek ovlivňuje tolik maličkostí,že když 20 lidem pošlu stejnej set,tak bude vyhovovat úplně 3 lidem,asi 10 lidí si ho bude muset upravit a zbytek nezajede nic.Jsem asi generace která žije z toho co si neudělá to nemá.Já buduju nastavení 2 roky a když se něco povede tak je to super pocit,na cizí bych nikdy nejel.A že tomu někdo nerozumí není argument,když se chce jde cokoli.Kdybych já neměl čas na ladění,ani bych nejezdil.Tahlete hra má tolik možností s kterými je radost si pohrávat.Takže si vykrádejte a kopírujte dál,hlavně že jste spokojení. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: čt červen 03, 2010 11:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
VEVERKA Lukas napsal: |
honzo promin možná mi to připada pro Vás nepochopitelne ale to co si napsal je to same jak se snažit vydelávat penize a když se ti v praci nedaři (nebo na pracaku neseženeš dobře placenou práci) vykradeš banku. samozdejme tenhle příklad je asi špatný ale v podstate je to to same.
a delení setupu v teamu neni krádež ale velká pomoc
my tomáši mame štastí že máme JaPana
ale at si každy udelá svuj názor a opustme toto téma nebo se to tu zvrhne ve zbytečný a NESMYSLNÝ flamewar |
O tom JaPanovi bych zrovna pomlčel |
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 11:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STOCES Jakub
|
|
|
Proč pomlčel...to by mě zajímalo!!! |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 0:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Venca Sládek
|
Předmět: Pomoc se setupem |
|
|
Ahoj. Delší dobu jsem nejezdil, teď bych rád zas začal a nevím si rady, jak dál. Našel jsem si celkem pěkný setup, nastavil ho na Yaris WRC, otestoval a vše v pořádku. Když jsem hru pustil další den, tak dokud nezařadím 6ku, vše v pohodě. Po zařazení 6ky mi však jakoby sepne spojka, motor se s plynem vytočí, ale auto nejede. Nejde ani odřadit dolů. Pokud přes pouzu dám zavolat o pomoc, tak vše zase jede, ale jen do doby, pokud zas nezařadím 6ku...
Nemáte s tím prosím někdo zkušenost?
U 2.0 Focuse to nedělá. Nastavoval jsem to ale přímo ve hře pro Toyotu a poprvé to fungovalo bez problémů, takže nějaké limity setapu bych mít překonané neměl...
Díky všem za případnou radu... |
|
|
Zaslal: so leden 01, 2022 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|