Právě je po listopad 11, 2024 0:39
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FADLER Jan
|
Předmět: Gimp |
|
|
Zdravíčko... Jelikož su docela počítačový analfabet a potřeboval bych obléknout svého VW do barev soutěže, prosím o rady... Hned na začátek...nemám fotoshop a nemám na něj zbytečné peníze. Musí mi vystačit Gimp. No stáhl sem si potřebné "nálepky", jenže kámen úrazu je už v tom, že v Gimpu neotevřu soubor .rar xD. Co s tím prosimvás? (Bojím se že podobných dotazů bude víc, nicméně, s tímto fakt neumím x/)
Edit: Tak jak tak hledím, neotevřu v tom skoro nic xD. Přeš co to prosím děláte? ...když ne Photoshop..x( |
|
|
Zaslal: út červen 01, 2010 21:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
Předmět: |
|
|
Ahoj. Já sice dělám ve photoshopu, ale taky mi nejde otevřít, když to je v raru! Musíš si to nejdříve někam rozbalit a až potom to otvírat v gimpu! Aspoň takhle to funguje ve photoshopu! |
|
Zaslal: út červen 01, 2010 22:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
Fajn... trochu sem ten prográmek přechcal, ani nevím jak xD. Čili totok rozbalím, ale další problém mám s rozbalením skinu, na který to musím naplácat. Formát .dds mi to ani nenajde. |
|
|
Zaslal: út červen 01, 2010 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Pro počítačovýho analfabeta, kterej se chce rovnou vrhnout na tvorbu skinů a ani neví, že .rar je archiv, to bude dlouhá cesta. K otevření .dds potřebuješ dds plugin, ale nevim jestli je někde i pro gimp, ten program neznám. Zkus vygooglit. |
|
Zaslal: út červen 01, 2010 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
Tvořit skiny...bože, to by mě jeblo xD. Jen si prostě musím obléknout auto do barev Rally...nějaké drobnosti, číslo na dveře, atd, bez toho jet nemožu, ale jak vidím...no...pomalu vás lituju, že to po mě musíte číst xD. Prográmek pohledám.. |
|
|
Zaslal: út červen 01, 2010 22:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEN Milan
|
|
|
Gimp s DDS a strucny navod |
|
Zaslal: út červen 01, 2010 23:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|