Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FADLER Jan
|
Předmět: |
|
|
Moravu sem neviděl, ale co sem dneska nepochopil, byly ty "dopolední" záplavy na Dřevnici... Když sem jel do školy, měla eště tak metr a půl rezervu...kolem deváté se to vylilo do Zlína a když sem se vracel, už byla zas v korytu s rezervou cca 2 metry. Snad to budete mít v Čeložnici v pohodě...problém je v tom že zem už žádnou vodu nebere, tak záleží jen a jen na tom, jestli zaprší nebo ne, což teď nikdo neřekne. |
|
|
Zaslal: st červen 02, 2010 21:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKULKA Jan
Založen: 24. 02. 2006 Příspěvky: 460 Bydliště: Přáslavice,okres Olomouc
|
|
|
Pánové, měl by prosím Vás někdo cestu ze Zlína/Otrokovic a volné místo? |
|
_________________ http://sadac.tym.cz/ |
Zaslal: st červen 02, 2010 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
tady je jedina vyhoda, ze Celoznice je na kopci |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st červen 02, 2010 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Honzo jj jedu sám takže bych potřeboval navigátora
Když tak Bruďas má na mě tel |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st červen 02, 2010 21:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Prave jsem dokoukal videozaznamy a fotky z lonska a hrozna nostalgie!! Vrele doporucuju!! Tesim se na vas ogari |
|
Zaslal: st červen 02, 2010 23:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Důležité upozornění!
Prosím všechny účastníky zájezdu na Vyhlášení Team Rally 2009 v Čeložnici, aby se po příjezdu do rekreačního střediska Relaxx zaregistrovali u mě. Dostanete vizitku, kterou budete celou dobu pobytu nosit připnutou na hrudi.
Nerad bych, aby se opakovala záležitost z minulého roku kdy se nám tam pan Kundlak pohyboval celej den bez přihlášení a pak si ještě suveréně přišel pro pohár.
Děkuji za pozornost. |
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 8:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Nojo Kundlák je jedinečnej |
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Jedinečnej je každej, ale někteří jsou nesmrtelní |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 10:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|
|
PISTULKA David napsal: |
Prave jsem dokoukal videozaznamy a fotky z lonska a hrozna nostalgie!! Vrele doporucuju!! Tesim se na vas ogari |
Davčo hele koukej,co je to ogaři?
Vašku,v pátek budu první,mezi mrtvýma |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: čt červen 03, 2010 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Romčo, že se budeš ptát zrovna ty jako obyvatel části České republiky označované jako Morava - to mě nenapadlo! Dobrá, pokusím se rozšířit tvé obzory - takže s použitím slovníku cizích slov ogar znamená v tom vašem nářecí chlapec |
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 12:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Srazu se bohuzel opet neucastnim, kvuli zkouskam a pro me tedy velmi nevyhovujicimu terminu, vikend volna venuji rally v Hustopecich a 2 vikendy po sobe byt mimo opravdu nemuzu, ale jelikoz jsem z Kyjova, tak bych vsechny chtel informovat o zdejsi dopravni situaci....
Kvuli stredecni "velke vode" jsou Bohuslavice u Kyjova NEPRUJEZDNE!!!, udajne se tam utrhla silnic, v jake mire, to bohuzel nevim a jestli to bude do vikendu v poradku, to zatim nevi nikdo, takze si radeji vsichni pokud mozno naplanujte cestu, ktera nepovede pres Bohuslavice....
Kdyby mel nekdo nejaky dotaz, tak me nevahejte kontaktovat (idealne na mail), jak jsem jiz psal, jsem z Kyjova, takze tady ty mistni cesty trochu znam a rad poradim kudy kam |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 2:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ARAZIM Petr
|
|
|
Zdar borci....myslel jsem, že to vyležim, ale bohužel...nemá cenu abych tam na vás chrchlal a ještě pak zas tejden ležel. Dost mě to mrzí, zrepasoval jsem motor u RC, aby nedělal ostudu a na program MichalaDavida jsem se po loňsku fakt těšil, protože to nemělo absolutně chybu. Navíc jsme si měli dojít i pro bronz ve třídě na podium....no nic. Nedá se nic dělat..nemoci neporučíš. Prachy asi ani částečně vrátit nepůjdou, tak ať si dá krtek dvojitej oběd a večeři Nebo jestli někdo pro koho to bylo drahý chce na poslední chvíli můj balíček třeba za 300kč odkoupit? Každopádně si to užijte, a mně nezbyde než závistivě skouknout videa po akci |
|
_________________ Peugeot 207 S2000, Kizz-me WRT |
Zaslal: pá červen 04, 2010 13:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
Péééétřéééé, neser! Myslel jsem si, že tam budeme v silné sestavě! Má být horko, přijeď a vypotíš se!! |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: pá červen 04, 2010 13:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: vyhlaseni |
|
|
ahoj kluci,tak na to video nas bude vic,:-)vzhledem k tomu ze se nemuzu bohuzel dostavit z duvodu ze ziju mimo CR,tak bych vam chtel aspon touto cestou vsem poprat hezkou zabavu a dekuji vam vsem co se kolem rbr motate za vse co pro nas delate. Doufam ze TR a vyhlaseni TR vydrzi dostatecne dlouho aby se i me aspon jednou podarilo zucastnit,takze jeste jednou diky,prijemny zakonceni TR a v nove sezone ahoj,jo a dam si s vama na dalku aspon jednu stamprli slivovicky:-) |
Naposledy upravil KUCERA Stanislav dne so červen 05, 2010 9:51, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VITA Pavel
|
|
|
Zdravim všechny učastníky vyhlášení obzvlášť HSF,Montek,CRT, dejte na sebe bach slunce pálí a pálí. Zdravim K.Kuncla meho zachránce. |
|
_________________ http://www.carlsbadrt.cz/ |
Zaslal: so červen 05, 2010 9:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|