Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DRAPAK mates
|
Předmět: |
|
|
Novej plugin je SUPER! Ale mě by se líbilo kdyby když je člověk v nabídce turnajů a chce jit z5 tak musí jet až na konec a dát zpět...proč se nejde vrátit Escejpem? |
|
_________________ Na šrot !!! |
Zaslal: po březen 15, 2010 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VINGAREK Jiri
|
|
|
Zdravím ve spolek..těsnění u mě po odjetí jedné RZ hodněkrát na 16%(dřívě většinou na 4%), ale jinak vydrží stejně a zdá se , že poškození narůstá pomaleji, jako při starší verzi pluginu..nevím, jestli to není jen náhoda, ale už parkrát stalo(s novou verzí), že při mírném ťuknutí čelně opravdu v pomalé rychlosti auto pokračuje a neumře, tak jako se to mnohokrát stalo dříve..takže super...jezdím hodně Celicu a už ji dost znám, co vydrží.. .Ohledně vyhledávání v turnajích bych kromě seřazení turnajů dle abecedy uvítal spíše seřazení dle data ukončení..jinak chválím velmi povedenou práci a už se těším na final verzi i s doplňky... |
|
|
Zaslal: út březen 16, 2010 7:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOZMAN Lukas
|
|
|
Taky jsem pro řazení turnajů podle data ukončení |
|
|
Zaslal: út březen 16, 2010 12:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOZMAN Lukas
|
|
|
Ještě by se hodilo,kdyby u turnaje bylo více informací,jako např. jestli je povolen restart,superrally,nastavení setupu,změna pneu... |
Naposledy upravil HOZMAN Lukas dne ne duben 04, 2010 22:55, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út březen 16, 2010 18:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DRAPAK mates
|
|
|
Hmm....A taky by nmebylo špatný nějaký vyhledávání turnajů dle délky. Zadalo by se od kolika do kolika Km. A vyjeli by jen ty co by to splnovaly. |
|
_________________ Na šrot !!! |
Zaslal: so březen 27, 2010 11:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
Bohuzel hlasim taky nadmerne odchazeni tesneni pod hlavou. Po 3RZ vetsinou okolo 16% s Corollou WRC 98. Drive do 4-5%.
Jinak ale musim vyseknout pochvalu Wallymu!!! Od nove verze pluginu lze libovolne preskakovat mezi Rychlou Rally a Shakem (online pluginem) bez toho, aby dochazelo k padu hry, ci nemoznosti odstartovat do zkousky v pluginu.
Cili nyni kdyz ladim setup, tak uz nemusim po nastaveni v Rychle rally vypnout hru, znovu spustit a jit do shaku, ale muzu rovnou plynule prejit do pluginu a samozrejme to plati i naopak. Dobra prace
EDIT:
Jestě k tomu těsnění... Vcera jsem jel turnaj s Corollou WRC 98 a hned v prvnim servisu 16%. Turnaj mel 8 RZ, servis vzdy po dvou RZ, poskozeni realisticke. Poskozeni tesneni mi celou dobu bez oprav zustalo na 16% a dale nevzrustalo. |
Naposledy upravil DOCKAL Stepan dne út duben 27, 2010 9:45, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: po duben 26, 2010 9:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Nepřidám nic nového, ale těsnění u Fiesty S2000, je jak kdybych neměl napsanou tu hlášku v ini souboru.
Jinak plugin vypadá parádně.
Díky za skvělou práci |
Naposledy upravil OSTROVSKY Milan dne st červen 02, 2010 22:30, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: út duben 27, 2010 7:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Pokud vám nejde plugin, není vidět ve hře, musíte nainstalovat .Net Framework 3.5 . Postupně jsem instaloval 2.0, 3.0 i 4.0 a a jen po 3.5 to jde.
Ve windows\system32 mám i knihovny d3dx9_24 až 42 . Zkusil jsem to kvůli rpl z Mlýnek, protože mi moc nešly.
Teďka sem zkusil origo MG 3x vždycky na jiný počasí i sníh a šlo to, ale ne přes RBRdll, tam si to můžete prohlížet až potom. Jezdim přes sse. Zdar |
|
|
Zaslal: st červen 02, 2010 18:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAMSIK Daniel
|
Předmět: ??? |
|
|
me to proste nefunguje stahnul jsem si to ale porad mi to at aktualiziji plugin XD |
|
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 17:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CAGAS Zdenek
|
Předmět: Re: ??? |
|
|
Zdravím, mám ten problém, že při pokusu o najetí do seznamu turnajů mi to napíše, že mám špatný login nebo heslo. Kontroloval jsem ho v rbr.ini, je správně a tady na webu se s ním v pohodě přihlásím. Nic nepomůže ani když ho zadám ručně. Nevíte, co s tím? Chtěl jsem si zajet Šumburk a mám prd. |
|
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 20:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOLUB Milan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CAGAS Zdenek
|
|
|
Díky, nebylo to přímo tohle, ale s IE to souviselo. Kdybych věděl, že plugin jede nějak přes IE... No hlavně že to šlape. |
|
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 20:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|